{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Прекратяване на Конкурсите.  (Прочетена 55305 пъти)
0 Членове и 12 Гости преглежда(т) тази тема.
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #60 -: Декември 20, 2010, 14:05:58 »
Раздели ТемаНагоре

надявам се да не получавам повече покани за гласуване - дори и от модераторите
Скъпа,ти за 1ч. 31 мин. прекарани във сайта,колко ЛС-та получи от модератори?Би ли ми ги копирала тук?Или си ги изтрила,щото ти е пълна кутията? Roll Eyes
Или са пращали на другите ти профили? Cool
Мила,в този ред на мисли,ти колко акаунта имаш?Да кажа  ли тук аз колко видях? (glass1)
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #61 -: Декември 20, 2010, 14:10:12 »
Раздели ТемаНагоре

надявам се да не получавам повече покани за гласуване - дори и от модераторите
Скъпа,ти за 1ч. 31 мин. прекарани във сайта,колко ЛС-та получи от модератори?Би ли ми ги копирала тук?Или си ги изтрила,щото ти е пълна кутията? Roll Eyes
Или са пращали на другите ти профили? Cool
Мила,в този ред на мисли,ти колко акаунта имаш?Да кажа  ли тук аз колко видях? (glass1)
Казвай,казвай
Активен

doublemama
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 238

Профил WWW
« Отговор #62 -: Декември 20, 2010, 14:11:34 »
Раздели ТемаНагоре

Ами тя момичето май спомена,че предишния й профил е изтрит..или бъркам?

Отнесена,опасна си Cheesy
Активен

Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #63 -: Декември 20, 2010, 14:16:24 »
Раздели ТемаНагоре

Въпросната дама има 4 профила. Гласувала е от 2 от тях и мога да го докажа. Аман от такива. Ако продължава да заблождава ще и наложа по строго наказание от мъмрене!
Активен

velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #64 -: Декември 20, 2010, 14:18:28 »
Раздели ТемаНагоре

Въпросната дама има 4 профила. Гласувала е от 2 от тях и мога да го докажа. Аман от такива. Ако продължава да заблождава ще и наложа по строго наказание от мъмрене!
Голяма лисица аз я питах,кой и е другия ама тя не каза ................ направо санкций шефе не е редно така.Според мен де
Активен

Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #65 -: Декември 20, 2010, 14:20:35 »
Раздели ТемаНагоре

Е,изтрила си...може да си е забравила паролата  Wink То вече изтъркан номер де  Smiley
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
mimi100
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 241

Профил
« Отговор #66 -: Декември 20, 2010, 14:56:50 »
Раздели ТемаНагоре

аз имам една питанка  Cheesyслед като конкурсите са прекратени може ли да си сложа в профила моето джудже Cheesyза да видят всички кое е моето гардже  Tongue
ако е възможно може всеки който иска да си покаже своето детенце Smiley че много ми е любопитно тези сладурчета на коя майка са  Cheesy
Активен

НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо
 да се записват излишно в обявите ми
НЕ обичам да чакам  
 за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се
и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред
ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА
записал се на 2 или повече обяви с предимство
ekaterina_II
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 77

Профил
« Отговор #67 -: Декември 20, 2010, 15:12:55 »
Раздели ТемаНагоре

Аз също смятам,че не направихте добре като прекратихте конкурса,толкова труд бе вложен от ваша страна и очаквания и радост от наша.Какво като има разни нарушаващи правилата личности-че навсякъде ги има и ще ги има и какво да си спрем хубавото прекарване на времето ли само защото някой си там имал претенции и наглост.Съжелявам че ще го кажа,но затова Б-я е на това дередже защото никой за нищо не се бори,дори и когато има пълното право на това
Активен

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #68 -: Декември 20, 2010, 15:16:48 »
Раздели ТемаНагоре

аз имам една питанка  Cheesyслед като конкурсите са прекратени може ли да си сложа в профила моето джудже Cheesyза да видят всички кое е моето гардже  Tongue
ако е възможно може всеки който иска да си покаже своето детенце Smiley че много ми е любопитно тези сладурчета на коя майка са  Cheesy
Аз на моите снимки си написах по едно благодаря. Все пак коментарите са ни позволени Smiley
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
mamanabobi
В студеното време ходя до пощата най-много 2 пъти.Моля за разбиране.
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 318

Профил
« Отговор #69 -: Декември 20, 2010, 15:18:25 »
Раздели ТемаНагоре

НАИСТИНА ВСИЧКО КРАСИВО СЕ СЪСИПА.
ЖАЛКО
Активен

ДАЙ ЕДНО ГЛАСЧЕ,А ПОСЛЕ АЗ НА ТЕБ
1.Пазя ред до края на деня ,след което давам на първия оставил адреса си на лични.
2.Предпочитам предварително плащане.За нови потребители предварително плащане.С отрицателни оценки-също.
3.Не плащам опаковки.ПУСКАМ НЕЩО СЛЕД КАТО ОСВЕН СУМАТА СА ДОБАВЕНИ И ПОЩЕНСКИТЕ РАЗХОДИ-НЕ СЪМ ДЛЪЖНА ДА ГИ ПЛАЩАМ.ХАЙДЕ ДА СМЕ КОРЕКТНИ А!
4.Не желая размяна освен с допълнителна уговорка.
5.Връщам стока неотговаряща на описанието.
6.Моля Ви ако желая размяна в обявата ще е отбелязано.
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #70 -: Декември 20, 2010, 15:18:57 »
Раздели ТемаНагоре

Такива - на стената на позора Smiley Или ще се окаже, че е с две сестри и една братовчедка  Huh?
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
mimi100
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 241

Профил
« Отговор #71 -: Декември 20, 2010, 15:31:29 »
Раздели ТемаНагоре

Аз на моите снимки си написах по едно благодаря. Все пак коментарите са ни позволени Smiley
и все пак  Roll Eyes
Активен

НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо
 да се записват излишно в обявите ми
НЕ обичам да чакам  
 за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се
и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред
ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА
записал се на 2 или повече обяви с предимство
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #72 -: Декември 20, 2010, 15:32:14 »
Раздели ТемаНагоре

и все пак  Roll Eyes
изчакайте.Не правете нищо без одобрение
Активен

doublemama
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 238

Профил WWW
« Отговор #73 -: Декември 20, 2010, 15:33:00 »
Раздели ТемаНагоре

Ама шефе,недей така,бе човек! Тя момичето е далече от тези неща и хал хабер си няма как стават Cheesy
"Тези неща за регистрането на сто акаунта за да получиш нещо евтинко и т.н точка шмекерии не ги разбирам !!!!!! ВRНАГИ СЪМ БИЛА ДАЛЕЧЕ ОТ ТЕЗИ НЕЩА"
Активен

velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #74 -: Декември 20, 2010, 15:33:48 »
Раздели ТемаНагоре

А я ме светнете мен има ли още актуални конкуси,че вече се омотах ама яко  Huh? Huh? Huh? Huh?
Активен

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: