Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #60 -: Декември 20, 2010, 14:05:58 » |
Нагоре
|
надявам се да не получавам повече покани за гласуване - дори и от модераторите
Скъпа,ти за 1ч. 31 мин. прекарани във сайта,колко ЛС-та получи от модератори?Би ли ми ги копирала тук?Или си ги изтрила,щото ти е пълна кутията? Или са пращали на другите ти профили? Мила,в този ред на мисли,ти колко акаунта имаш?Да кажа ли тук аз колко видях?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #61 -: Декември 20, 2010, 14:10:12 » |
Нагоре
|
надявам се да не получавам повече покани за гласуване - дори и от модераторите
Скъпа,ти за 1ч. 31 мин. прекарани във сайта,колко ЛС-та получи от модератори?Би ли ми ги копирала тук?Или си ги изтрила,щото ти е пълна кутията? Или са пращали на другите ти профили? Мила,в този ред на мисли,ти колко акаунта имаш?Да кажа ли тук аз колко видях? Казвай,казвай
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #62 -: Декември 20, 2010, 14:11:34 » |
Нагоре
|
Ами тя момичето май спомена,че предишния й профил е изтрит..или бъркам? Отнесена,опасна си
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #63 -: Декември 20, 2010, 14:16:24 » |
Нагоре
|
Ами тя момичето май спомена,че предишния й профил е изтрит..или бъркам? Отнесена,опасна си Въпросната дама има 4 профила. Гласувала е от 2 от тях и мога да го докажа. Аман от такива. Ако продължава да заблождава ще и наложа по строго наказание от мъмрене!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #64 -: Декември 20, 2010, 14:18:28 » |
Нагоре
|
Ами тя момичето май спомена,че предишния й профил е изтрит..или бъркам? Отнесена,опасна си Въпросната дама има 4 профила. Гласувала е от 2 от тях и мога да го докажа. Аман от такива. Ако продължава да заблождава ще и наложа по строго наказание от мъмрене! Голяма лисица аз я питах,кой и е другия ама тя не каза ................ направо санкций шефе не е редно така.Според мен де
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #65 -: Декември 20, 2010, 14:20:35 » |
Нагоре
|
Е,изтрила си...може да си е забравила паролата То вече изтъркан номер де
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #66 -: Декември 20, 2010, 14:56:50 » |
Нагоре
|
аз имам една питанка след като конкурсите са прекратени може ли да си сложа в профила моето джудже за да видят всички кое е моето гардже ако е възможно може всеки който иска да си покаже своето детенце че много ми е любопитно тези сладурчета на коя майка са
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
ekaterina_II
new user
Неактивен
Публикации: 77
|
|
« Отговор #67 -: Декември 20, 2010, 15:12:55 » |
Нагоре
|
Аз също смятам,че не направихте добре като прекратихте конкурса,толкова труд бе вложен от ваша страна и очаквания и радост от наша.Какво като има разни нарушаващи правилата личности-че навсякъде ги има и ще ги има и какво да си спрем хубавото прекарване на времето ли само защото някой си там имал претенции и наглост.Съжелявам че ще го кажа,но затова Б-я е на това дередже защото никой за нищо не се бори,дори и когато има пълното право на това
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #68 -: Декември 20, 2010, 15:16:48 » |
Нагоре
|
аз имам една питанка след като конкурсите са прекратени може ли да си сложа в профила моето джудже за да видят всички кое е моето гардже ако е възможно може всеки който иска да си покаже своето детенце че много ми е любопитно тези сладурчета на коя майка са Аз на моите снимки си написах по едно благодаря. Все пак коментарите са ни позволени
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
mamanabobi
В студеното време ходя до пощата най-много 2 пъти.Моля за разбиране.
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #69 -: Декември 20, 2010, 15:18:25 » |
Нагоре
|
НАИСТИНА ВСИЧКО КРАСИВО СЕ СЪСИПА. ЖАЛКО
|
|
|
Активен
|
ДАЙ ЕДНО ГЛАСЧЕ,А ПОСЛЕ АЗ НА ТЕБ 1.Пазя ред до края на деня ,след което давам на първия оставил адреса си на лични. 2.Предпочитам предварително плащане.За нови потребители предварително плащане.С отрицателни оценки-също. 3.Не плащам опаковки.ПУСКАМ НЕЩО СЛЕД КАТО ОСВЕН СУМАТА СА ДОБАВЕНИ И ПОЩЕНСКИТЕ РАЗХОДИ-НЕ СЪМ ДЛЪЖНА ДА ГИ ПЛАЩАМ.ХАЙДЕ ДА СМЕ КОРЕКТНИ А! 4.Не желая размяна освен с допълнителна уговорка. 5.Връщам стока неотговаряща на описанието. 6.Моля Ви ако желая размяна в обявата ще е отбелязано.
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #70 -: Декември 20, 2010, 15:18:57 » |
Нагоре
|
Ами тя момичето май спомена,че предишния й профил е изтрит..или бъркам? Отнесена,опасна си Въпросната дама има 4 профила. Гласувала е от 2 от тях и мога да го докажа. Аман от такива. Ако продължава да заблождава ще и наложа по строго наказание от мъмрене! Такива - на стената на позора Или ще се окаже, че е с две сестри и една братовчедка
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #71 -: Декември 20, 2010, 15:31:29 » |
Нагоре
|
аз имам една питанка след като конкурсите са прекратени може ли да си сложа в профила моето джудже за да видят всички кое е моето гардже ако е възможно може всеки който иска да си покаже своето детенце че много ми е любопитно тези сладурчета на коя майка са Аз на моите снимки си написах по едно благодаря. Все пак коментарите са ни позволени и все пак
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #72 -: Декември 20, 2010, 15:32:14 » |
Нагоре
|
аз имам една питанка след като конкурсите са прекратени може ли да си сложа в профила моето джудже за да видят всички кое е моето гардже ако е възможно може всеки който иска да си покаже своето детенце че много ми е любопитно тези сладурчета на коя майка са Аз на моите снимки си написах по едно благодаря. Все пак коментарите са ни позволени и все пак изчакайте.Не правете нищо без одобрение
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #73 -: Декември 20, 2010, 15:33:00 » |
Нагоре
|
Ами тя момичето май спомена,че предишния й профил е изтрит..или бъркам? Отнесена,опасна си Въпросната дама има 4 профила. Гласувала е от 2 от тях и мога да го докажа. Аман от такива. Ако продължава да заблождава ще и наложа по строго наказание от мъмрене! Ама шефе,недей така,бе човек! Тя момичето е далече от тези неща и хал хабер си няма как стават "Тези неща за регистрането на сто акаунта за да получиш нещо евтинко и т.н точка шмекерии не ги разбирам !!!!!! ВRНАГИ СЪМ БИЛА ДАЛЕЧЕ ОТ ТЕЗИ НЕЩА"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен