{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Прекратяване на Конкурсите.  (Прочетена 55296 пъти)
0 Членове и 6 Гости преглежда(т) тази тема.
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #105 -: Декември 20, 2010, 16:43:47 »
Раздели ТемаНагоре

Еми като сте почнали ето ни и нас.Наистина е тъжно това което става.Аз получих с линк на скайпа,ако си потребител в сайта моляте дай едни глас и то с 5 за моята снежанка Embarrassed попитах я,добре де не е ли нечесно към всички нас и тя ми вика АМИ МИЛА ТОВА Е МОЛБА А НЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ Undecided Undecided
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #106 -: Декември 20, 2010, 16:46:45 »
Раздели ТемаНагоре

Еми като сте почнали ето ни и нас.Наистина е тъжно това което става.Аз получих с линк на скайпа,ако си потребител в сайта моляте дай едни глас и то с 5 за моята снежанка Embarrassed попитах я,добре де не е ли нечесно към всички нас и тя ми вика АМИ МИЛА ТОВА Е МОЛБА А НЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ Undecided Undecided

мамина  сладка  Kiss Kiss Kiss
Активен

mamanabobi
В студеното време ходя до пощата най-много 2 пъти.Моля за разбиране.
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 318

Профил
« Отговор #107 -: Декември 20, 2010, 16:46:54 »
Раздели ТемаНагоре

Добре де -всики казвате че получавате линкове за гласуване.
Що за хора сте-аре кажете кои са и за кой е трябвало да гласувате.
Активен

ДАЙ ЕДНО ГЛАСЧЕ,А ПОСЛЕ АЗ НА ТЕБ
1.Пазя ред до края на деня ,след което давам на първия оставил адреса си на лични.
2.Предпочитам предварително плащане.За нови потребители предварително плащане.С отрицателни оценки-също.
3.Не плащам опаковки.ПУСКАМ НЕЩО СЛЕД КАТО ОСВЕН СУМАТА СА ДОБАВЕНИ И ПОЩЕНСКИТЕ РАЗХОДИ-НЕ СЪМ ДЛЪЖНА ДА ГИ ПЛАЩАМ.ХАЙДЕ ДА СМЕ КОРЕКТНИ А!
4.Не желая размяна освен с допълнителна уговорка.
5.Връщам стока неотговаряща на описанието.
6.Моля Ви ако желая размяна в обявата ще е отбелязано.
Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Criminal mind...

Профил
« Отговор #108 -: Декември 20, 2010, 16:47:17 »
Раздели ТемаНагоре

Жалко наистина. жалко за труда на организаторите, но жалко и за мамчетата, които с ентусиазъм се включиха. Аз се постарах да оценя с максимална оценка максимално много деца, украси и писма във всички конкурси, защото снимките бяха прекрасни и създадоха прекрасно настроение. Така че трудът не е съвсем напразно, е, краят е лош, но все пак...
Не знам дали имат значения имената на "виновниците", казаха ви че това са новорегистрирани потребители за целта. Вероятно повече няма да ги видим тук.
Нека продължим се радваме и си коментираме прекрасните снимки извън конкурса и по този начин поне донякъде да осмислим труда на дацето, Фло и всички участници в конкурсите  (danke1)
Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #109 -: Декември 20, 2010, 16:48:15 »
Раздели ТемаНагоре

За имената трябва Шефа да реши.Аз лично още в началото им изпуснах края.Знам само,че 90% бяха нови потребителки,регистрирани в сайта само заради конкурсите Shocked Явно в Про....ка им е скучно и решиха да ни скапят и нашето настроение.Много жалко за тези женици,това са дребни душици Sad Ако шефа реши да ги изтипоса и аз съм за.Та те се подиграха с  всички ни!
Активен

Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #110 -: Декември 20, 2010, 16:49:25 »
Раздели ТемаНагоре

Добре де -всики казвате че получавате линкове за гласуване.
Що за хора сте-аре кажете кои са и за кой е трябвало да гласувате.
Ами тази която на мен ми писа,е доста отдавна от тук,незнам дали съм аз човека който трябва да каже коя е,нека шефа да ги каже,редно е така Lips Sealed
Активен

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
plamcho
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 109

Профил
« Отговор #111 -: Декември 20, 2010, 16:52:52 »
Раздели ТемаНагоре

иииии, свят ми се зави докато прочета всичко- имало хора с много профили Shocked, пък и такива регистрирани заради конкурсите , браво бе, срам нямате ли? На мен никой не ми е писал да гласувам за коледните конкурси- какъв пропуск!

НЕ участвам със снимки, иначе щях да ви покажа
« Последна редакция: Декември 20, 2010, 16:55:46 от plamcho » Активен
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #112 -: Декември 20, 2010, 16:53:13 »
Раздели ТемаНагоре

аз ще Ви кажа коя е едната според мен-dreams2915.та тази мама каза,че нещо не можела да си отвори неиния линк и си направила втори,а по-късно шефа каза,че тя има 4 регистраций тук/мисля,че този път не греша,а ако е така ме извинете./
Активен

Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 11272

Профил
« Отговор #113 -: Декември 20, 2010, 16:54:39 »
Раздели ТемаНагоре

Жалко наистина. жалко за труда на организаторите, но жалко и за мамчетата, които с ентусиазъм се включиха. Аз се постарах да оценя с максимална оценка максимално много деца, украси и писма във всички конкурси, защото снимките бяха прекрасни и създадоха прекрасно настроение. Така че трудът не е съвсем напразно, е, краят е лош, но все пак...
Не знам дали имат значения имената на "виновниците", казаха ви че това са новорегистрирани потребители за целта. Вероятно повече няма да ги видим тук.
Нека продължим се радваме и си коментираме прекрасните снимки извън конкурса и по този начин поне донякъде да осмислим труда на дацето, Фло и всички участници в конкурсите  (danke1)

Можехме да се порадваме още малко, но уви. Wink
Активен

Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!

mamanabobi
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #114 -: Декември 20, 2010, 16:59:36 »
Раздели ТемаНагоре

стар нов -няма значение.Нищо не могат да скапят-единственото скапано е трудът на шефовете,техният труд отиде по дяволите.

А тези с новите никове е явно,че имат и стари и е най-добре да се накажат-така както при комшиите се дава вечен бан на айпито.

Та мацки дайте да си направим една сбирка с джуджета ,снежанки и ще викнем шефовете с шейната и елените.Поне купон да има
Активен

1.Пазя ред до края на деня ,след което давам на първия оставил адреса си на лични.
2.Предпочитам предварително плащане.За нови потребители предварително плащане.С отрицателни оценки-също.
3.Не плащам опаковки.ПУСКАМ НЕЩО СЛЕД КАТО ОСВЕН СУМАТА СА ДОБАВЕНИ И ПОЩЕНСКИТЕ РАЗХОДИ-НЕ СЪМ ДЛЪЖНА ДА ГИ ПЛАЩАМ.ХАЙДЕ ДА СМЕ КОРЕКТНИ А!
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #115 -: Декември 20, 2010, 17:04:31 »
Раздели ТемаНагоре

стар нов -няма значение.Нищо не могат да скапят-единственото скапано е трудът на шефовете,техният труд отиде по дяволите.

А тези с новите никове е явно,че имат и стари и е най-добре да се накажат-така както при комшиите се дава вечен бан на айпито.

Та мацки дайте да си направим една сбирка с джуджета ,снежанки и ще викнем шефовете с шейната и елените.Поне купон да има
Това е супер,ама като сме от различни градове Lips Sealed Знаете ли как ми се иска ей така да си направим някоя збирка.ама.........моята къща е голяма можем да си направим парти,това го говоря сериозно,ама мисля че никой няма да се навие да дойде.Едни са от София,Буграс,Варна и т.н едва ли някой ще се дигне до Русе инъче съм ЗА. Lips Sealed Lips Sealed
Активен

slamcho_r
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 197

Профил
« Отговор #116 -: Декември 20, 2010, 17:04:31 »
Раздели ТемаНагоре

Няколко неща ме натъжиха, като разбрах за края на конкурсите. Първо за усилията и на организатори, и на свестните участници да направят дните преди Коледа шарени и усмихнати- отидоха нахалос. Е, не съвсем, щото пък ние ги оценяваме и им се радваме. Kiss KissПоздрави и за джуджета, и за Снежанки, и за сръчните мами! Но страшно е , че "онези" мами въэпитават хлапета. И утре те отново ще се явяват на конкурси с другите деца. Е, питам се, и тогава ли пак така? И все така ли ще се търси победата? Много задълбах. Пък кой знае, може и да се осъзнаят овреме.... Shocked
Активен

Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна.
При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи.
 Описвам подробно размери и състояние.
 Поставям оценки,правете го и вие.
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #117 -: Декември 20, 2010, 17:07:05 »
Раздели ТемаНагоре

За имената трябва Шефа да реши.Аз лично още в началото им изпуснах края.Знам само,че 90% бяха нови потребителки,регистрирани в сайта само заради конкурсите Shocked Явно в Про....ка им е скучно и решиха да ни скапят и нашето настроение.Много жалко за тези женици,това са дребни душици Sad Ако шефа реши да ги изтипоса и аз съм за.Та те се подиграха с  всички ни!
А останалите 10 %  от 5000 потребители.
Гласност дами и господа, гластност шефе Smiley
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
mamanabobi
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #118 -: Декември 20, 2010, 17:19:55 »
Раздели ТемаНагоре

Не,че участвах със снимка в коледна БГ Домакиня, ама ей една трапеза-скромничка,а ма па от сърце.

За купона от мен питката и баницата  Tongue
Активен

mimi100
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 241

Профил
« Отговор #119 -: Декември 20, 2010, 17:29:10 »
Раздели ТемаНагоре

ето ни и нас  Cheesy

Uploaded with ImageShack.us
« Последна редакция: Декември 20, 2010, 17:32:07 от mimi100 » Активен