{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Прекратяване на Конкурсите.  (Прочетена 55360 пъти)
0 Членове и 9 Гости преглежда(т) тази тема.
doublemama
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 238

Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #120 -: Декември 20, 2010, 17:33:16 »
Раздели ТемаНагоре

Не,че участвах със снимка в коледна БГ Домакиня, ама ей една трапеза-скромничка,а ма па от сърце.

За купона от мен питката и баницата  Tongue

Напълни ми душата с баницата Cheesy
Активен

mimi100
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 241

Профил
« Отговор #121 -: Декември 20, 2010, 17:33:37 »
Раздели ТемаНагоре

Не,че участвах със снимка в коледна БГ Домакиня, ама ей една трапеза-скромничка,а ма па от сърце.

За купона от мен питката и баницата  Tongue
задължително ще кусам питката и пиленцето  Cheesy
Активен

НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо
 да се записват излишно в обявите ми
НЕ обичам да чакам  
 за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се
и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред
ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА
записал се на 2 или повече обяви с предимство
mamanabobi
В студеното време ходя до пощата най-много 2 пъти.Моля за разбиране.
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 318

Профил
« Отговор #122 -: Декември 20, 2010, 17:41:42 »
Раздели ТемаНагоре

(dance4)
Активен

ДАЙ ЕДНО ГЛАСЧЕ,А ПОСЛЕ АЗ НА ТЕБ
1.Пазя ред до края на деня ,след което давам на първия оставил адреса си на лични.
2.Предпочитам предварително плащане.За нови потребители предварително плащане.С отрицателни оценки-също.
3.Не плащам опаковки.ПУСКАМ НЕЩО СЛЕД КАТО ОСВЕН СУМАТА СА ДОБАВЕНИ И ПОЩЕНСКИТЕ РАЗХОДИ-НЕ СЪМ ДЛЪЖНА ДА ГИ ПЛАЩАМ.ХАЙДЕ ДА СМЕ КОРЕКТНИ А!
4.Не желая размяна освен с допълнителна уговорка.
5.Връщам стока неотговаряща на описанието.
6.Моля Ви ако желая размяна в обявата ще е отбелязано.
Galina Lovecheva
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 345

Горда мама на двама!!!

Профил
« Отговор #123 -: Декември 20, 2010, 17:58:46 »
Раздели ТемаНагоре

Ето ни и нас

A и още на втория ден,като четох каква буря се завихря,пратих на шефа снимки от различни ъгли(по идея на някой).Та да се види,че декора си е мой и джуджи също.

mamanabobi , снимките ти са просто уникални Kiss.

Жалко за положените от всички участници усилия, толкова красиви дечица видях.
Активен

анимационные картинки

Връщам,ако не отговаря на описанието.
За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане.
Не приемам НП без уговорка.
ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ.

*оценки*

(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в
(='.'=) подписа си, за да му помогнем да
('')_('') превземе света.
габриела
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #124 -: Декември 20, 2010, 18:02:51 »
Раздели ТемаНагоре

Скъпи родители,нашата снимка е една от дисквалифицираните!Не крия,че съм нова в сайта,нито се срамувам ,но това не означава,че всичко това ми е безразлично.нямаше как да разбера за този сайт ако не бяха публикуваните конкурси..така и попаднах на сайта.учствахме в един от конкурсите,вчера получих покани от майки да гласувам за тяхното дете...поради простата пречина,че получих покани реших и аз да пратя,без да знам,че това е забранено..така или иначе детето си имаше достатъчно точки,а и не съм тук да спечеля награда,наградата която господ ми е дал ми е достатъчна,та да се върна  по темата!след като пратих линк за подкрепа аз получих  предупреждение от админа,че това е забранено...извиних се и казах,че не съм знаела и,че не бих повторила грешката си.Днес видях,че сме дисквалифицирани,а снимките които ми бяха пратени линкове да гласувам са си там..е как може значи това е един късмет пращаш линкове и на късмет ако те изпортят губиш,ако попаднеш на хора които ще си замълчат-продължаваш.има под форум за подкрепа на конкурси,нямаше от къде да знам,че това е забранено,защото във условието най горе не пише,че линковете са забранени....много от нас се заблуждават защшото в повечето конкурси е позволено пращане на линкове,но това не означава,че всички дисквалифицирани са го направили умишлено,аз бих се заклела,че бях подведена от линковете които получих.Също пожелах да ми махнат снимката защото тук някъде прочетох,че има фалшиви снимки..свалени от други сайтове..поради тази пречина реших да изтрия снимката на детето си,защото има много злонамерени хора.нито се крия,нито се срамувам....може да съм нова в сайта,но не съм тук само заради конкурса.Весели празници
Активен
rummi_pl
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 135

Профил
« Отговор #125 -: Декември 20, 2010, 18:09:45 »
Раздели ТемаНагоре

Габриела повдигна един на въпрос, който и аз зададох, но не ми беше отговорено.

Защо за тези конкурси не може да се моли за подкрепа, а отделно има цял един такъв подфорум?
Според мен едното изключва другото. Или е разрешено или не.

За протокола не съм участвала в нито един от конкурсите, но с най-голямо удоволствие разглеждах и гласувах за снимките.
Най-вече за малките сладури  Smiley

И да, поканите за гласуване по имейли и разни линкове са меко казано обидни - и за изпращача и за подателя.
Активен

Обявите ми важат за цялата страна.
Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч.
Пощенските са за сметка на купувача.
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #126 -: Декември 20, 2010, 18:16:24 »
Раздели ТемаНагоре

Защо за тези конкурси не може да се моли за подкрепа, а отделно има цял един такъв подфорум?

За протокола не съм участвала в нито един от конкурсите, но с най-голямо удоволствие разглеждах и гласувах за снимките.
Най-вече за малките сладури  Smiley

И да, поканите за гласуване по имейли и разни линкове са меко казано обидни - и за изпращача и за подателя.

Знаете ли че имам по около 40 оплаквания на ден за изпратени ЛС с покани за гласуване. На хората не им е приятно. Затова в правилата на сайта пише, че са забранени. Мисля, че достатърно раздухвахме цялата история. Имаше нарушители, които си правиха по няколко профила. Само за последните 2 дни регистрираните на ден са се вдигнали двойно. Половината са мулти профили. За съжаление цялата идея и кауза отиде по дяволите.
МНОГО МЕ Е ЯД за положения труд от Фло и Дацето. И двете са положили невероятни усилия и на мен ми е много кофти.
Сега ще прегледам отново всички логове и ще се постарая нарушителите да си получат заслуженото.

п.п. мисля да скрия цялата тема и сайта да продължи съществуването си в нормалните граници.
« Последна редакция: Декември 20, 2010, 18:18:24 от Хуан Куеста » Активен

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #127 -: Декември 20, 2010, 18:21:28 »
Раздели ТемаНагоре

Най-вече за малките сладури  Smiley

Този подфорум с молби е направен точно заради това -там да се иска подкрепа за гласуване а не на ЛС понеже много мами го приемаха за спам и не им беше приятно да им се пращат такива съобщения.Едното няма нищо общо с другото .Едно е да искаш подкрепа във форума ,друго е да пишеш на ЛС  Smiley
« Последна редакция: Декември 20, 2010, 18:23:27 от skoki81 » Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
mamanabobi
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #128 -: Декември 20, 2010, 18:26:44 »
Раздели ТемаНагоре

е добре де ние помолихме да им се кажат имената
Активен

1.Пазя ред до края на деня ,след което давам на първия оставил адреса си на лични.
2.Предпочитам предварително плащане.За нови потребители предварително плащане.С отрицателни оценки-също.
3.Не плащам опаковки.ПУСКАМ НЕЩО СЛЕД КАТО ОСВЕН СУМАТА СА ДОБАВЕНИ И ПОЩЕНСКИТЕ РАЗХОДИ-НЕ СЪМ ДЛЪЖНА ДА ГИ ПЛАЩАМ.ХАЙДЕ ДА СМЕ КОРЕКТНИ А!
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #129 -: Декември 20, 2010, 18:38:32 »
Раздели ТемаНагоре

Ето част от имената:
team2002 с мулти: ivan_1488, dreams2915
renitas - изпращане на лс
presi_2010 с мулти: petia,presi_2010, petq_1987, petranka
Daq_ с мулти: Da1437y
eclipsesound с мулти: sladurka1982, kikiritka_82, cdna.48, budalata, liverpool488, iv4e2010, katq2010, dundi2010

Дамите с мулти не само са гласували по няколко пъти за себе си, но и са гласували за всичката конкуренция по няколко пъти с 0 звезди. По този начин конкурентите падат в класацията.
Има и още, но по-късно ще ги оформя.
Активен

sweet_girl71
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 987

Прочетете подписа ми за добър завършек

Профил
« Отговор #130 -: Декември 20, 2010, 18:41:53 »
Раздели ТемаНагоре

Ето част от имената:
team2002 с мулти: ivan_1488, dreams2915
renitas - изпращане на лс
presi_2010 с мулти: petia,presi_2010, petq_1987, petranka
Daq_ с мулти: Da1437y
eclipsesound с мулти: sladurka1982, kikiritka_82, cdna.48, budalata, liverpool488, iv4e2010, katq2010, dundi2010

Дамите с мулти не само са гласували по няколко пъти за себе си, но и са гласували за всичката конкуренция по няколко пъти с 0 звезди. По този начин конкурентите падат в класацията.
Има и още, но по-късно ще ги оформя.
Хуан не заслужават да ги наричаш дами Huh? Huh? На стари години почнах да псувам Huh? Huh?
Активен

1.Разменям почти всичко.
2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго.
3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка.
4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително.
5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава.
6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас.
7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна.
8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*).
9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми.
10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите.
11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите.
12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте.
Дани - 23.10.96
Кати - 30.12.2003
rummi_pl
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 135

Профил
« Отговор #131 -: Декември 20, 2010, 18:44:08 »
Раздели ТемаНагоре

Дамите с мулти не само са гласували по няколко пъти за себе си, но и са гласували за всичката конкуренция по няколко пъти с 0 звезди. По

Това е толкова долно, че чак не мога да си го представя  Lips Sealed
Активен

Обявите ми важат за цялата страна.
Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч.
Пощенските са за сметка на купувача.
габриела
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 3

Профил
« Отговор #132 -: Декември 20, 2010, 18:53:48 »
Раздели ТемаНагоре

а сега глупости!как този подфорум ще е за тази цел
?доколкото ми стана вече ясно,че категорично са забранени пращане на линкове където и да било нито във форуми,нито на лични.аз съм една от нарушителките,но вече казах защо и не мисля,че съм виновна.признавам грешката си! аз самата получих линкове и помислих,че е нормално да молим за подкрепа,все пак потчти във всички сайтове е позволено..то така или иначе си е война..гледах просто как гласовете на детето ми растът,но вота пада.......ок.ние сме нарушили както казах лично аз не умишлено,заклевам се във всичко свято,че незнаех,но какво да кажем за майките които гласуваха за децата ни със 1-2 звездички ,как им дава душа.но всичко е пред свършен факт,весели празници на взички и нека новата година ни научи  на толерантност
Активен
mamanabobi
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #133 -: Декември 20, 2010, 18:59:11 »
Раздели ТемаНагоре

Господиииииииииииииииии,
чак не ми се вярва.
Някакво нищожество с 5 или 6 неможах да ги преброя мултиакаунта  Shocked Shocked Shocked.
И това само заради това "Аз съм и никой друг".Пък и с НУЛИ  Cheesy Cheesy Cheesy. -сега като виждам това по-добре е май за края на конкурсите.

И с един да е -пак срамота.Жалки са ми тия хора.
Чакаме и останалите.

Мерси Шефе,
за пореден път се убедих,че тук никой не спи и не си затваря очите.Жалко е ,че не всички са такива като Модовете ни и Админите ни тук.

Мили "ДАМИ" възпитавате децата си-Успех -те един ден ще ви се отблагодарят със същото.
« Последна редакция: Декември 20, 2010, 19:05:29 от mamanabobi » Активен

Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #134 -: Декември 20, 2010, 19:02:43 »
Раздели ТемаНагоре

Скъпи родители,нашата снимка е една от дисквалифицираните!Не крия,че съм нова в сайта,нито се срамувам ,но това не означава,че всичко това ми е безразлично.нямаше как да разбера за този сайт ако не бяха публикуваните конкурси..така и попаднах на сайта.учствахме в един от конкурсите,вчера получих покани от майки да гласувам за тяхното дете...поради простата пречина,че получих покани реших и аз да пратя,без да знам,че това е забранено..така или иначе детето си имаше достатъчно точки,а и не съм тук да спечеля награда,наградата която господ ми е дал ми е достатъчна,та да се върна  по темата!след като пратих линк за подкрепа аз получих  предупреждение от админа,че това е забранено...извиних се и казах,че не съм знаела и,че не бих повторила грешката си.Днес видях,че сме дисквалифицирани,а снимките които ми бяха пратени линкове да гласувам са си там..е как може значи това е един късмет пращаш линкове и на късмет ако те изпортят губиш,ако попаднеш на хора които ще си замълчат-продължаваш.има под форум за подкрепа на конкурси,нямаше от къде да знам,че това е забранено,защото във условието най горе не пише,че линковете са забранени....много от нас се заблуждават защшото в повечето конкурси е позволено пращане на линкове,но това не означава,че всички дисквалифицирани са го направили умишлено,аз бих се заклела,че бях подведена от линковете които получих.Също пожелах да ми махнат снимката защото тук някъде прочетох,че има фалшиви снимки..свалени от други сайтове..поради тази пречина реших да изтрия снимката на детето си,защото има много злонамерени хора.нито се крия,нито се срамувам....може да съм нова в сайта,но не съм тук само заради конкурса.Весели празници
Мила,дойде тук за да развалиш спокойствието на сайта ли? Smiley Тук няма да пуснеш мухата и да гледаш сеир отстрани. WinkЛично Аз няма да го допусна! Wink
Това,че си нова-не те оправдава с незнание.... Wink
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: