Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #30 -: Декември 31, 2010, 19:59:09 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #31 -: Декември 31, 2010, 20:56:23 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #32 -: Януари 01, 2011, 01:39:05 » |
Нагоре
|
Супер Поли ,всичко изглежда страхотно!Както съм преяла пак ми се опитва от всичко Ето и част от нашата трапеза,много се гордея с питката която се получи
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
|
|
« Отговор #33 -: Януари 01, 2011, 01:41:04 » |
Нагоре
|
Супер Поли ,всичко изглежда страхотно!Както съм преяла пак ми се опитва от всичко Ето и част от нашата трапеза,много се гордея с питката която се получи И да не забравяме шампанското
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #34 -: Януари 01, 2011, 02:02:41 » |
Нагоре
|
Ето и от мен
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
lusy12345
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #35 -: Януари 01, 2011, 02:59:52 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Януари 01, 2011, 03:04:56 от lusy12345 »
|
Активен
|
Здравейте на всички! Не зная кой как приема дрешките ни,но винаги гледам да описвам и да меря точно,и да пиша непременно,особено ,когато има и забележка! Връщам стока неотговаряща на описанието,макар така да рискувам и да ми пишат отрицателна оценка!Омръзна ми да плащам какви ли не парцалки и да мълча! Доверие,нямам на никой с изключение на тези мамчета с които сме се доказали! Всичко се случва хора сме,не обичам да подсещам за записите!Кой ,когато може,щом сме тук ,означава,че би трябвало да си помагаме! Ако аз закъснея със плащане,означава,че имам и аз причина,но никога няма да излъжа! Не изпращам с Еконт и не приемам,имам си причини!Също така и с наложен платеж по пощата,само ако имаме уговорка!Изпращам като МПП по пощата!!! Желая на всички сладурки,весело разглеждане на нашите обяви и много късмет с всички потребители!!!
|
|
|
du6eme
power user
Неактивен
Публикации: 336
Коректна съм ,за да сте коректни и вие към мен!
|
|
« Отговор #36 -: Януари 01, 2011, 15:31:51 » |
Нагоре
|
Честита Нова година на всички! Поли,страхотна питка и изобщо всичко,което си измайсторила е супер апетитно.Аз правих за пръв път друг вид питка,пълнена с кашкавал и сирене и стана божествена,вече си имам 2 любими питки,ако някой се интересува за рецептата-ще я напиша,но снимки нямам,понеже фотоапарата ми е развалел,а да снимам с телефон моята гордост и да ми излезе размазано-абсурд.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #37 -: Януари 02, 2011, 19:07:57 » |
Нагоре
|
Честита Нова година на всички! Поли,страхотна питка и изобщо всичко,което си измайсторила е супер апетитно.Аз правих за пръв път друг вид питка,пълнена с кашкавал и сирене и стана божествена,вече си имам 2 любими питки,ако някой се интересува за рецептата-ще я напиша,но снимки нямам,понеже фотоапарата ми е развалел,а да снимам с телефон моята гордост и да ми излезе размазано-абсурд. da dade6 recepta i za drugata ,maja mi e vazhiten
|
|
|
Активен
|
|
|
|
du6eme
power user
Неактивен
Публикации: 336
Коректна съм ,за да сте коректни и вие към мен!
|
|
« Отговор #38 -: Януари 02, 2011, 22:40:47 » |
Нагоре
|
Питка за Нова година 2 яйца+1 жълтък за намазване 70гр разтопено масло 300мл прясно мляко брашно към 600гр /приблизително прясна мая-20гр 1 1/2 с.л. захар 1 ч.л. сол сирене и кашкавал на вкус Маята я разтворих в топличкото мляко със захарта. После добавяш всичко останало и месиш,аз я бих и 100 пъти. После разделих тестото на 3 топки.От всяка направих фитили и ги напълних с кашкавал и сирене.Сплетох на плитка,като за козунак,слагаш в тавата /навита/ , втасва ми на 50 градуса/за по-бързо/ . Пекох на 160 градуса. И е разкошна-мъжа ми остана очарован и толкова питка не съм видяла друг път да е ял,а пържолата му остана/за нея място не му останало /
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #39 -: Януари 03, 2011, 00:53:18 » |
Нагоре
|
Страхотни сте дами! Поздравявам ви! Аз бях на ресторант и храната беше ужасна ,но пьк си изкарахме уникалноооооооо!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #40 -: Януари 03, 2011, 01:11:43 » |
Нагоре
|
Аз пък ,понеже се уморих от редене на боб, чушки, ориз и после пък на пържоли и кифтета......ей това набучих за Новата година....
и се получи това
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #41 -: Януари 03, 2011, 10:10:32 » |
Нагоре
|
Браво rivalka, страхотно ти се е получило. След малко и аз ще каза някоя друга снимка,и не съм забравила, че ви обещах снимки-стъпка по стъпка за баницата с локум.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #42 -: Януари 03, 2011, 10:28:01 » |
Нагоре
|
Ето и част от нещата на нашата трапеза.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #43 -: Януари 03, 2011, 10:33:00 » |
Нагоре
|
Ето и още малко неща, които присъстваха на трапезата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #44 -: Януари 03, 2011, 10:58:28 » |
Нагоре
|
Ето я и баницата с локум стъпка по стъпка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|