skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #15 -: Декември 21, 2010, 15:55:04 » |
Нагоре
|
Аз съм един троен ТЕЛЕЦ,дата на раждане в телец,асцендет и меркурии в телец и наистина сме добри,но ако ни ядосат -бегай далече И тук да добавя една прекрасна мама от сайта Kremi84-пак един страхотен човек телец На коя дата си?
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
moniandiali
new user
Неактивен
Публикации: 25
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #17 -: Декември 21, 2010, 16:46:44 » |
Нагоре
|
Хайде и аз тук. Аз съм теле и голямата ми дъщеря също е теле.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #18 -: Декември 21, 2010, 18:25:59 » |
Нагоре
|
Аз съм един троен ТЕЛЕЦ,дата на раждане в телец,асцендет и меркурии в телец и наистина сме добри,но ако ни ядосат -бегай далече И тук да добавя една прекрасна мама от сайта Kremi84-пак един страхотен човек телец На коя дата си? 17.май,от майските телци съм
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #19 -: Декември 21, 2010, 20:40:58 » |
Нагоре
|
Аз съм един троен ТЕЛЕЦ,дата на раждане в телец,асцендет и меркурии в телец и наистина сме добри,но ако ни ядосат -бегай далече И тук да добавя една прекрасна мама от сайта Kremi84-пак един страхотен човек телец На коя дата си? 17.май,от майските телци съм а аз съм 10 дни след теб
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
Kremi84
power user
Неактивен
Публикации: 847
Коректна съм! Бъдете и Вие!
|
|
« Отговор #20 -: Декември 21, 2010, 20:51:42 » |
Нагоре
|
Хоп, ето ме и мен, но Марги ме е изпреварила, като ме е записала Моето детенце също е телец Двама телци вкъщи и един Лъв. Познайте как е
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #21 -: Декември 21, 2010, 21:05:03 » |
Нагоре
|
И аз съм телче
|
|
|
Активен
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #22 -: Декември 21, 2010, 21:08:34 » |
Нагоре
|
Силен и надежден, Телецът обича да жъне успехите от усърдната си работа. Ценители на всичко красиво и изтънчено, представителите на тази зодия харесват да се обграждат с много материални придобивки. Това е един чувствителен и земен знак. Чувствата са много важни във всичко – от работата до любовта. Устойчиви и консервативни, Телците са сред най-надеждните от зодиака. Често ги мислят за инати – и с право, защото те никога не се отказват, докато не завършат това, което са започнали. Много идейни, те обичат да творят с ръцете си. Моята бебка е телец и верно е много инатливка!!! Обаче е мноооооого обичлива и на 6 месеца прегръща и целува,милата
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
madlen100
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Моят дом е моята крепост-двете ми слънчица.
|
|
« Отговор #23 -: Декември 21, 2010, 23:40:52 » |
Нагоре
|
И аз с рогата напред при априлските телета
|
|
|
Активен
|
Чакам записалите се 5 часа.При сериозен интерес пишете на лични. Предимство има потребител желаещ повече от една обява. За по високи суми предпочитам по Еконт. Стоки неотговарящи на описанията Връщам. НЕКА БЪДЕМ КОРЕКТНИ ЕДИН КЪМ ДРУГ. При сериозен интерес от ваша страна моля пишете на лична страница.
|
|
|
black_ice
Черно ледче
power user
Неактивен
Публикации: 782
|
|
« Отговор #24 -: Декември 22, 2010, 00:05:05 » |
Нагоре
|
Май доста крави станахме в о(т)бора.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
malko_beb4e
new user
Неактивен
Публикации: 116
За по - бърз и лесен контакт - намерете ме в скайп
|
|
« Отговор #25 -: Декември 22, 2010, 00:16:27 » |
Нагоре
|
Май доста крави станахме в о(т)бора. и аз да се мушна в о(т)бора наистина сме , но като ни ядосат става лошо
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на купувача!Приемам пратки с куриер или с наложен платеж САМО СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА!За потребители с отрицателни оценки - паричките предварително или с наложен платеж!Линк с оценките ми от продавалника http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=53906
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #26 -: Декември 22, 2010, 08:28:37 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #28 -: Декември 22, 2010, 16:22:26 » |
Нагоре
|
И аз съм в майкисте,забравих да уточня Общо взето с всеки се разбирам добре,овните са ми слабост и много ги обичам,но най-много се караме.Иначе със скорпионите имаме много общи неща..от негативните за жалост.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #29 -: Декември 22, 2010, 18:36:24 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
|
|