bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Декември 22, 2010, 23:27:18 » |
Нагоре
|
И аз съм от майските телета!Много добри,но и инатички!Поне аз съм така... Държа на своето до полседно!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
|
galia2007
new user
Неактивен
Публикации: 144
каката-август 2006 малкия -септември 2007
|
|
« Отговор #32 -: Декември 22, 2010, 23:42:36 » |
Нагоре
|
айде и аз в стадото майско теле
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #33 -: Декември 22, 2010, 23:47:06 » |
Нагоре
|
айде и аз в стадото майско теле Априлско само аз ли съм бре моми?
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
madlen100
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Моят дом е моята крепост-двете ми слънчица.
|
|
« Отговор #34 -: Декември 23, 2010, 00:09:50 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Чакам записалите се 5 часа.При сериозен интерес пишете на лични. Предимство има потребител желаещ повече от една обява. За по високи суми предпочитам по Еконт. Стоки неотговарящи на описанията Връщам. НЕКА БЪДЕМ КОРЕКТНИ ЕДИН КЪМ ДРУГ. При сериозен интерес от ваша страна моля пишете на лична страница.
|
|
|
TIGERWOMAN
new user
Неактивен
Публикации: 438
|
|
« Отговор #35 -: Декември 23, 2010, 15:49:57 » |
Нагоре
|
пишете ме и мен и аз съм от майските инати
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Misado
new user
Неактивен
Публикации: 33
|
|
« Отговор #36 -: Декември 27, 2010, 14:14:14 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
malko_beb4e
new user
Неактивен
Публикации: 116
За по - бърз и лесен контакт - намерете ме в скайп
|
|
« Отговор #38 -: Декември 28, 2010, 12:12:10 » |
Нагоре
|
Моя е от априлските ,ама е рогато и инатооо.А дребта е взела и на двамата рогите,че аз съм от овните ха ха ние сме обратно аз съм майско теленце а то овен - априлски - страшна комбинация - то всички комбинации от рогати са такива де
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на купувача!Приемам пратки с куриер или с наложен платеж САМО СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА!За потребители с отрицателни оценки - паричките предварително или с наложен платеж!Линк с оценките ми от продавалника http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=53906
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #39 -: Декември 28, 2010, 13:52:07 » |
Нагоре
|
И аз идвам при вас! Телешко варено на 19.05. родено
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
nikol_meca
new user
Неактивен
Публикации: 18
|
|
« Отговор #40 -: Декември 29, 2010, 09:38:12 » |
Нагоре
|
и аз се присъединявам към вас ,аз и мъжа ми сме маиски телета, е малката бързаше да доиде на бял свят и е овенче ама нищо ,все рогато семеиство сме
|
|
|
Активен
|
живеят само влюбените,другите просто съществуват
|
|
|
furgillsss
ʚϊɞ
new user
Неактивен
Публикации: 129
Бъдете добри и всеотдайни!Малко му трябва на човек
|
|
« Отговор #41 -: Февруари 21, 2011, 10:16:16 » |
Нагоре
|
И аз се включвам..априлско теленце съм Обожавам си зодията А да ви попитам - от опит с кои зодии се разбирате най-добре? Аз смятам,че с дева,козирог,риби и рак
|
|
|
Активен
|
За потребители с по-малко оценки - $ предварително или наложен платеж Който вземе няколко неща от мен е с предимство и правя отстъпки!! Винаги можем да се споразумеем за най-изгодното и от двете страни
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #42 -: Февруари 21, 2011, 11:18:32 » |
Нагоре
|
^ На мен пък точно тези зодии са ми скучни..аз обичам овен и скорпион-малко напрегнато е общуването,но пък винаги е интересно и не може да скучаеш
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bibkaribka
power user
Неактивен
Публикации: 880
|
|
« Отговор #43 -: Февруари 21, 2011, 11:25:58 » |
Нагоре
|
^ На мен пък точно тези зодии са ми скучни..аз обичам овен и скорпион-малко напрегнато е общуването,но пък винаги е интересно и не може да скучаеш Съгласна съм с теб .Толкова много рогат добитък сме вкъщи,че все се ръгаме с рогата.Моят мъж е овньо и определено не ми е никак скучно.Майка ми и дъщеря ми също са телета...
|
|
|
Активен
|
не пазя ред на запис без да е подкрепен на ЛС коректна съм и очаквам същото
не пращам неща,които аз не бих си купила
|
|
|
malko_beb4e
new user
Неактивен
Публикации: 116
За по - бърз и лесен контакт - намерете ме в скайп
|
|
« Отговор #44 -: Февруари 22, 2011, 10:45:21 » |
Нагоре
|
И аз се включвам..априлско теленце съм Обожавам си зодията А да ви попитам - от опит с кои зодии се разбирате най-добре? Аз смятам,че с дева,козирог,риби и рак ооо и аз с девите определено се разбирам много добре - имах гадже дева, което на ръце ме носеше,много добре се разбирахме, но за съжаление се разделихме по не зависещи от нас обстоятелства - винаги ще си ми е на сърцето след него обаче винаги са ме привличали овните незнам защо - и така сега с мъж овен заобиколена съм отвсякъде с овни - сестра ми, мъжа ми, свекървата, племеника,2-те ми най - добри приятелки, бившият ми и още и още а за другите зодии незнам не познавам много хора козирог, риби и рак
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на купувача!Приемам пратки с куриер или с наложен платеж САМО СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА!За потребители с отрицателни оценки - паричките предварително или с наложен платеж!Линк с оценките ми от продавалника http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=53906
|
|
|
|
|