скорпиона когато са добри с него , дава много от себе си безкористно!това го прави щастлив!усети ли че другия е неблагодарен или го пренебрегва става агресивен разяред готов да се хвърли в бой с голи ръце с тигър ! високите му изисквания са не само човека до него а и хората около него постоянно да се развиват и да са деини!скорпиона не обича хора които стоят на едно место!това го вбесява! скорпиона е жесток ,властен, но ако не го нападнеш няма да прояви това , по начало той подхожда с добро и дори малка дума ,жест или мелодия ще направи сърцето му най-милото и нежно на света!МОЖЕ ДА СЕ ПРОЯВИ КАТО ТВОРЕЦ , любител на всяка жива клетчица, но провокира ли се лошото,ТОЙ СТАВА КРъвожаден, отмъстителен , готов да убие и да изпита надмощие над жертвата!НАЙ-СТРАННОТО е че тежи 2 същности са ръка за ръка и ги носи всеки скорпион!провокират се от житеиските трудности!
СТРАННА ПТИЦА Е СКОРПИОНА!
Всичко това е една голяма истина за скорпионите.За огромно съжаление много малко хора успяват да опознаят човек скорпион,а останалата част от хората, смятат че скорпионите сме злобни хора с непоправимо гаден характер.
Аз съм скорпионка/25.окт./и мъжът ми е скорпион /24.окт./-с него се запознахме по интернет
разбираме се перфектно вече 9 години, имаме и една 5-годишна принцеска -съдба...късмет...мистика...каквото и да е
любовта на скорпиона е истинска,силна,страстна,изпепеляваща,романтична и най-важното-завинаги /когато усети че е намерил полувинката с полувинката си!