margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Декември 21, 2010, 08:36:29 » |
Нагоре
|
Ще се появи някоя по-добра за теб!
Сигурно. Макар че бих предпочел същата скорпионка, а не друга. Скорпионите имат способността да оставят незабравими и неповторими спомени Мойта майка е скорпион и малкия ми син,големи души са, но със много силно изразена същност-който не ги разбира трудно живее с тях който ги разбира ще му бъдат признателни и обичани до края на живота си
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #16 -: Декември 21, 2010, 08:37:44 » |
Нагоре
|
Сигурно. Макар че бих предпочел същата скорпионка, а не друга. Скорпионите имат способността да оставят незабравими и неповторими спомени Мойта майка е скорпион и малкия ми син,големи души са, но със много силно изразена същност-който не ги разбира трудно живее с тях който ги разбира ще му бъдат признателни и обичани до края на живота си Да си дойдем на думата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #17 -: Декември 21, 2010, 08:53:51 » |
Нагоре
|
Сигурно. Макар че бих предпочел същата скорпионка, а не друга. Скорпионите имат способността да оставят незабравими и неповторими спомени Мойта майка е скорпион и малкия ми син,големи души са, но със много силно изразена същност-който не ги разбира трудно живее с тях който ги разбира ще му бъдат признателни и обичани до края на живота си Да си дойдем на думата От 18 годишна съм с мъжа ми.Още ме вбесява като за първи път,още му скривам топката с реакции.Оженихме се ,навилняхме се по кръчмите заедно и се кротнахме да правим деца.Да ми е жив и здрав,уникат е. Страхотна зодия,трудна,но тръпката е в това,че е трудна.Има изненади,приятни и неприятни,но обичта и грижата от тяхната страна са всекидневни и постоянни.Пу-пу,да не ви урочасам...
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #18 -: Декември 21, 2010, 08:55:34 » |
Нагоре
|
Сигурно. Макар че бих предпочел същата скорпионка, а не друга. Скорпионите имат способността да оставят незабравими и неповторими спомени Мойта майка е скорпион и малкия ми син,големи души са, но със много силно изразена същност-който не ги разбира трудно живее с тях който ги разбира ще му бъдат признателни и обичани до края на живота си Да си дойдем на думата От 18 годишна съм с мъжа ми.Още ме вбесява като за първи път,още му скривам топката с реакции.Оженихме се ,навилняхме се по кръчмите заедно и се кротнахме да правим деца.Да ми е жив и здрав,уникат е. Страхотна зодия,трудна,но тръпката е в това,че е трудна.Има изненади,приятни и неприятни,но обичта и грижата от тяхната страна са всекидневни и постоянни.Пу-пу,да не ви урочасам...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #19 -: Декември 21, 2010, 09:05:14 » |
Нагоре
|
Мъжът ми е скорпион....НО, аз пък съм близнаци=15 г. заедно и 2 деца/не са скорпиони/.
и ние бяхме точно така но където и да съм чела за близнак и скорпион,навсякъде пише че тази комбинация е абсолютно забранена ама аз.......не.......той ще е и това е но пък забравихме най важното да споменем за скорпионите че те са най добрите любовници в леглото
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
Публикации: 135
|
|
« Отговор #20 -: Декември 21, 2010, 09:20:08 » |
Нагоре
|
Хоп, тук съм. Скорпион - 14.11 Мъж ми и той, но октомврийски. За амбър малко предполагах, но Авана - виж изненада ме. Приятно разбира се. Не знаех, че си скорпион. Поздрав
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #21 -: Декември 21, 2010, 09:38:40 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #23 -: Декември 21, 2010, 10:07:07 » |
Нагоре
|
Щерка ми е СКОРПИОН-ноемврийски, все сме на нож,ама щото аз съм уфсъ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #24 -: Декември 21, 2010, 10:09:35 » |
Нагоре
|
Аз за никой нищо не предполагам, последното за което си мисля е зодията...просто ...нали знаете, че зодиите са две- скорпиони и ухапани от скорпиони:) Та за мен има само една зодия и тя е скоприон, всички останали си приличат:) С AVANA въпреки, че съм си писала много малко тук във форума я усетих, че е на моите честоти и снощи като видях темата ми стана ясно каква била работата:)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #25 -: Декември 21, 2010, 10:21:13 » |
Нагоре
|
Та за мен има само една зодия и тя е скоприон, всички останали си приличат:) Е, това е малко грубо.Все пак ние не сме масовка,за да изпъквате вие,скорпионите.Но пък дори и това изказване... си и е напълно в стила на скорпиона.И аз, като типичен близнак, мога както да ви защитя,така и да ви опонирам,в случая.Но все пак си имам 3 скорпиона-мъжа,брата,кръстника.Последният, аз съм си го избирала,страхотен човек е.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #26 -: Декември 21, 2010, 10:26:00 » |
Нагоре
|
taniaisie не се засягай;)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Декември 21, 2010, 10:36:22 » |
Нагоре
|
taniaisie не се засягай;)
Никак дори!Честно! Аз съм БЛИЗНАЦИ-И-И, и като хвърля домашния скорпион на единия близнак,другия през това време му крои шапката.И се чуди моя скорпион кой кой е!То за това е и весело след толкова години и е тръпка. Скорпионът е способен да изненада с реакция и човекът,който си мисли,че го познава най-добре-жена си,мъжа си или майка си.И за това ,с вас усещането е за нещо ново,непознато и интересно всеки един ден.А бе абсолютен панаир,и половинките им сме най-горе на виенското колело. Да не започваме и другата тема,отличаваща Скорпиона-секса!Че е много рано още и ще слагаме червена точка.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #28 -: Декември 21, 2010, 11:06:38 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
sweets
new user
Неактивен
Публикации: 106
И там съм sweets....
|
|
« Отговор #29 -: Декември 21, 2010, 11:20:46 » |
Нагоре
|
Ауууу, мале, мале.... Аз съм скорпионска майка, и то мъжка, ... и то ноемврийска...., а пък в момента е и тийнейджър, само аз си знам Гледах по заглавията на новозавъдилите се зодиакални темички, че и се позачетох, ама тук няма ли мами лъвици
|
|
|
Активен
|
Предимство за тези, които си изберат повече от едно нещо. За суми над 20 лв, нови потребители и потребители с отрицателни оценки ще помоля за предварително плащане. Приемам плащане по банка, пощ. запис или паричен превод чрез Еконт /най-удобен и евтин/, ето банковата ми сметка:IBAN BG06UNCR 7630 1078 5520 56 СКЛОННА СЪМ ДА ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНИ И ПРАЩАМ ЗА ПРОБА! Моля, не забравяйте пощенските!
|
|
|
|
|