vesi1977
new user
Неактивен
Публикации: 198
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #60 -: Януари 25, 2011, 12:45:37 » |
Нагоре
|
van4e_didi - 29 Януари kami_kami - 3 Февруари EvaG - 7 Февруари rado84 - 7 Февруари Barbarona - 9 Февруари ROSIDINKOVA - 10 Февруари vesi1977 - 10 Февруари само толкова ли сме? Никой друг ли няма?
|
|
|
Активен
|
Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #61 -: Януари 27, 2011, 01:55:43 » |
Нагоре
|
Веси,ние ще празнуваме заедно.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
vesi1977
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #62 -: Януари 27, 2011, 11:25:50 » |
Нагоре
|
да ние сме двечките ама Радо е по на кяр /както се казва/- той е с мацка EvaG
|
|
|
Активен
|
Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него!
|
|
|
van4e_didi
new user
Неактивен
Публикации: 205
|
|
« Отговор #63 -: Януари 30, 2011, 08:10:07 » |
Нагоре
|
Аз снощи купонясвах и сега със ставането видях,че имам поздрав от vesi1977 по случай рождения ден,за което и багодаря и черпя виртуално всички водолейчета,чийто ред е след мен с парче торта и песен по случай предстоящия празник: http://www.youtube.com/watch?v=HrDfB94NjmsЗа Радо специално друго клипче ще кача Нека радостта винаги да витае около нас!!! Ваня
|
|
|
Активен
|
Чакам след запис в обявата изявен интерес и на лични,иначе ред не пазя!Връщам неотговарящи на обявеното състояние и описание неща!Ползвани вещи плащам след като получа,само за нови мога да пратя парите напред!Продажбата е с предимство пред размяната,интересът към повече от една обява-също!Пращам и получавам като малък пакет по пощата,но може и по Еконт-пощенска пратка 2.50 лв,а на куриерските можем да ползваме отстъпка 20% !Пари също предпочитам да пращам и получавам по Еконт-по -евтино и бързо е!Имам сметка и в Експресбанк. По мое усмотрение-предварително плащане-нищо лично,просто предпазна мярка за непознати и нови за мен потребители!
|
|
|
didondra
new user
Неактивен
Публикации: 3
|
|
« Отговор #64 -: Януари 31, 2011, 18:10:07 » |
Нагоре
|
Аз съм на 16.02
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
vesi1977
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #67 -: Февруари 03, 2011, 11:04:16 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
van4e_didi
new user
Неактивен
Публикации: 205
|
|
« Отговор #68 -: Февруари 07, 2011, 08:55:57 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Чакам след запис в обявата изявен интерес и на лични,иначе ред не пазя!Връщам неотговарящи на обявеното състояние и описание неща!Ползвани вещи плащам след като получа,само за нови мога да пратя парите напред!Продажбата е с предимство пред размяната,интересът към повече от една обява-също!Пращам и получавам като малък пакет по пощата,но може и по Еконт-пощенска пратка 2.50 лв,а на куриерските можем да ползваме отстъпка 20% !Пари също предпочитам да пращам и получавам по Еконт-по -евтино и бързо е!Имам сметка и в Експресбанк. По мое усмотрение-предварително плащане-нищо лично,просто предпазна мярка за непознати и нови за мен потребители!
|
|
|
vesi1977
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #69 -: Февруари 07, 2011, 09:01:51 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #70 -: Февруари 08, 2011, 16:23:36 » |
Нагоре
|
Аз съм на 23-ти януари. Между-другото четох, че по-верен приятел от Водолея,човек няма да намери.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #71 -: Февруари 08, 2011, 16:47:36 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #72 -: Февруари 08, 2011, 16:57:52 » |
Нагоре
|
аз съм на 8ми днес черпя
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #73 -: Февруари 08, 2011, 17:02:24 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #74 -: Февруари 08, 2011, 17:49:36 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
|
|