|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #346 -: Юни 17, 2010, 22:32:14 » |
Нагоре
|
Va6ata e lesnaqna nas ni konfiskyvaha busa....bil s razli4ni i nabiti 4isla na kupeto....Otidohme da go registriame i aide narode...kato si carvyl-6to da ne te gabarkame....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
katrin7
new user
Неактивен
Публикации: 108
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #350 -: Юни 23, 2010, 11:56:35 » |
Нагоре
|
Привет, в този хладен летен ден. Направо умрях от студ сутринта, дано се затопли малко. Леле Не съм... сега какво ще стане? Много кофти се получило... Дано всичко се оправи някак...
|
|
|
Активен
|
С БЕБЕ СЪМ ходя до пощата или еконт 2-3 седмично, не всеки ден. 1. Коректна и бърза съм и очаквам същото и от другите. 2. Изпращам след предварително заплащане като МПП за хора с малко оценки или отрицателни, както и за суми над 10 лв. С еконт като пощенска пратка с наложен платеж. 3. Спазвам реда на записалите се в обявата. 4. Пощенските са за сметка на купувача. 5. Разменям САМО за нови неща за бебе!
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #351 -: Юни 23, 2010, 16:03:15 » |
Нагоре
|
ne pitai mila...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #352 -: Юни 25, 2010, 08:35:06 » |
Нагоре
|
Добро утро!
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
katrin7
new user
Неактивен
Публикации: 108
|
|
« Отговор #353 -: Юни 25, 2010, 09:24:03 » |
Нагоре
|
Ау какви вкусотии, само динята липсва Добро утро и хубав ден на всички!!!
|
|
|
Активен
|
С БЕБЕ СЪМ ходя до пощата или еконт 2-3 седмично, не всеки ден. 1. Коректна и бърза съм и очаквам същото и от другите. 2. Изпращам след предварително заплащане като МПП за хора с малко оценки или отрицателни, както и за суми над 10 лв. С еконт като пощенска пратка с наложен платеж. 3. Спазвам реда на записалите се в обявата. 4. Пощенските са за сметка на купувача. 5. Разменям САМО за нови неща за бебе!
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #354 -: Юни 25, 2010, 10:45:39 » |
Нагоре
|
Мдааа, подсети ме какво да обядваме Сутринта по прищявка на щерката закусвахме варена царевица ;D А след малко ще отскочим да купим диня. Мн я обичам с хляб и сирене ;D
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #355 -: Юни 25, 2010, 19:41:08 » |
Нагоре
|
nie sme na pape6i
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 3134
|
|
« Отговор #356 -: Юни 25, 2010, 22:24:42 » |
Нагоре
|
Мдааа, подсети ме какво да обядваме Сутринта по прищявка на щерката закусвахме варена царевица ;D А след малко ще отскочим да купим диня. Мн я обичам с хляб и сирене ;D никога не съм яла такава комбинация и само при мисълта ми се надига хихихихихи
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|