bi_bi_to
new user
Неактивен
Публикации: 314
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #645 -: Август 13, 2010, 11:25:01 » |
Нагоре
|
Еееее, цял ден ли ще стоим без кафенце и гладни ? Сервирам:
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #646 -: Август 13, 2010, 23:45:28 » |
Нагоре
|
Аз утре ще почерпя с едни виртуални палачинки,сега ще ги правя..хайде залавям се,че както се казва "толкова е късно,че след малко ще стане рано"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #648 -: Август 15, 2010, 07:12:29 » |
Нагоре
|
Момичета, днес е голям християнски празник! УСПЕНИЕ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦАНека помага на всички да са живи и здрави! Аз ще ви почерпя с печено агнешко! Да ви е сладко!
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
|
Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Публикации: 302
Мама на две красавици
|
|
« Отговор #650 -: Август 15, 2010, 07:46:16 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Август 15, 2010, 07:52:12 от Мама Ели »
|
Активен
|
|
|
|
WINKS
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #651 -: Август 15, 2010, 07:49:54 » |
Нагоре
|
Добро утро и от мен и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКАТА МАРИЯ НА СКОКИ. Името ти свято днес да бъде то полято с руйно вино, песни, танци, веселба и така до сутринта. Желая ти букет от рози, покрит с шапките на младостта, нежно завит с воала на щастието и прекрасно обвързан с лентата на любовта! Честит имен ден! Бъди като тревата - изправяй се, когато те газят! Бъди като кокичето - намирай топлина, дори в снега! Бъди като звездите - близка и далечна, даряваща любов и светлина!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bi_bi_to
new user
Неактивен
Публикации: 314
|
|
« Отговор #652 -: Август 15, 2010, 08:31:09 » |
Нагоре
|
Добро утро и от мен. Честит имен ден на малкото слънце Мария на скоки . Желая й много здраве, щастие и безгрижно детство. Честит празник и на всички други именници.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #653 -: Август 15, 2010, 08:45:24 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #655 -: Август 16, 2010, 23:17:36 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Публикации: 302
Мама на две красавици
|
|
« Отговор #656 -: Август 16, 2010, 23:22:20 » |
Нагоре
|
Добро и от мен Скоки,благодара за поздравите,ще й ги предам Благодаря и на всички други,които честита празника и на моето дете,много мило от ваша страна!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор