katrin7
new user
Неактивен
Публикации: 108
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #255 -: Юни 02, 2010, 09:40:16 » |
Нагоре
|
Добро утро, така хубаво изглежда кафенцето че и на мен чак ми се допи, а по принцип не пия кафе. Хубав ден на всички, макар че аз не съм в настроение днес...
|
|
|
Активен
|
С БЕБЕ СЪМ ходя до пощата или еконт 2-3 седмично, не всеки ден. 1. Коректна и бърза съм и очаквам същото и от другите. 2. Изпращам след предварително заплащане като МПП за хора с малко оценки или отрицателни, както и за суми над 10 лв. С еконт като пощенска пратка с наложен платеж. 3. Спазвам реда на записалите се в обявата. 4. Пощенските са за сметка на купувача. 5. Разменям САМО за нови неща за бебе!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #256 -: Юни 02, 2010, 14:20:27 » |
Нагоре
|
pak po4va da vali.....yjasttttttttttt!!!!!!!!!!! >
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #257 -: Юни 02, 2010, 15:11:12 » |
Нагоре
|
pak po4va da vali.....yjasttttttttttt!!!!!!!!!!! > при нас, в Бургас, днес е екстра... леко хладно, но слънчево вчера се мъчи цял ден да завали да ни развали празника, но чак вечерта заваля айде наздраве със следобедното кайве
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #258 -: Юни 02, 2010, 15:41:51 » |
Нагоре
|
a sofianci v4era ni ydavi..... >
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WINKS
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #267 -: Юни 07, 2010, 08:09:51 » |
Нагоре
|
добро утро и от мен на всички дами събрани в този прекрасен сайт.времето е страхотно днес-само за разходка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
|