irelena
new user
Неактивен
Публикации: 104
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Април 15, 2010, 20:29:10 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
1, Пращам с наложен платеж или след получаване на парите! 2, Плащане - чрез пощенски запис или по банков път през Първа инвестиционна банка! 3, Коректна съм, очаквам същото!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #16 -: Април 15, 2010, 20:36:52 » |
Нагоре
|
Ей това се казва приказка ;D
|
|
|
Активен
|
|
|
|
irelena
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #17 -: Април 15, 2010, 20:41:00 » |
Нагоре
|
нали ;D
|
|
|
Активен
|
1, Пращам с наложен платеж или след получаване на парите! 2, Плащане - чрез пощенски запис или по банков път през Първа инвестиционна банка! 3, Коректна съм, очаквам същото!
|
|
|
kokonata
Пристрастенааааааааа......
power user
Неактивен
Публикации: 791
|
|
« Отговор #18 -: Април 15, 2010, 20:50:36 » |
Нагоре
|
Разбира се нама как без това...
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа! Коректна съм,очаквам същото и от вас! Не изпращам боклуци и не приемам такива! Ходя до пощата всеки ден! Получавам и изпращм като МПП по БГ пощи! Предпочитам плащане с пощенски запис по Бг пощи! За две обяви поемам пощенските! За суми над 15лв. предварително плащане! И за непознати потребители пак,предварително плащане! ОБИЧАЙТЕ СЕ!!! И най-вече обичам сина си!!! ЩЕ ОТСЪСТВАМ до 06.03.2011год. [img]
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #19 -: Април 16, 2010, 21:07:33 » |
Нагоре
|
ха добър вечер ;D къде сте се изпокрили всички > оффф то днес е ПЕТЪК вечер
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
mmagy
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #20 -: Април 17, 2010, 08:33:57 » |
Нагоре
|
ЕЕЕЕ, на никой не му се прави в събота заран закуска... хайде аз се прижалвам
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6-8 часа! Пошенските са за Ваша сметка освен ако нямаме др. уговорка! Пращам САМО след получен запис или банков превод!
|
|
|
|
irelena
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #22 -: Април 17, 2010, 11:04:13 » |
Нагоре
|
добър ден ;D
хубава закуска.....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Април 17, 2010, 21:30:13 » |
Нагоре
|
искам само ваната ;D
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
|
irelena
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #26 -: Април 18, 2010, 09:18:27 » |
Нагоре
|
Добро утро ;D хубав и успешен ден на всички!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
petencetyyy
new user
Неактивен
Публикации: 14
|
|
« Отговор #27 -: Април 18, 2010, 11:04:53 » |
Нагоре
|
Добро утро на всички дами!
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските разходи са винаги за сметка на купувача! 2.Спазвам реда в обявата и пазя ред 24h. 3.При по-големи суми изпращам с наложен платеж по куриер-Еконт,Speedy или парите предварително(начина на плащане-с предварителна договорка).Може и по банков път!
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #29 -: Април 18, 2010, 15:16:56 » |
Нагоре
|
верно ли аз с тая домакинска работа не съм осетила колко е станал часа ;D оставям ви ...отивам да готвя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|