мацки,на 20 имам рожденник,а на 24 кръщене
снощи чичото се е блъснал в спрял камион,обърна ми се всичко.....добре,че се е разминал с друбни рани,уплаха и с кола на пух и прах....цяла нощ по Пирогов,по пътна помощ,днес по полициии....а просто погледнал цената на газта на газостанцията,а камиона си е бил там на пътя спрял....вече ме е страх да се кача на кола....
айде приятен и усмихнат от мен
То ние нямаме късмет с колите
Добро утро на всички,
"Не съм ... " не се притеснявай да шофираш или да се качиш на кола. Радвай се, че няма жертви, всичко друго се купува, но не и живота.
Сещам се когато братми катастрофира заради заледен участък, пред него са се блъснали три коли и за да не налети на тях е предпочел да се блъсне (спре) в бордюра на кръговото и удря улична лампа която пада на сантиметри от него. Слава богу, че се размина само с драскотини и синьо око, колата нестава за нищо след падането на лампата. Аз точно бях започнала шофьорските курсове, бях много изплашена и решена никога вече да не се качвам на кола, но след като всички включително и братми, които дълго време не говореше за инцидента и пребледняваше когато се споменеше за катастрофата ми повтаряха, че трябва да се радвам че няма жертви, а не да си мисля какво е щяло да стане реших че са прави и така направих. Изкарх си курсовете и почти всеки час с инструктора минавахме покрай мястото на инцидента. Когато се явявах на изпита инструктора каза нещо което няма да забравя "Незнам дали ще сте добри шофьори, но със сигорност вече ще сте добри пешеходци, а едното следва от другото" "Всяко препятствие в живота ни прави по добри стига да намерим поуката в него."
Пожелавам Ви много весели празници.
И погледни нещата от хубавата им страна.