mmagy
new user
Неактивен
Публикации: 238
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #45 -: Април 20, 2010, 12:25:31 » |
Нагоре
|
Шефеее цвета е жесток! Даже и в полунощ ще ме държи в кондиция!
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6-8 часа! Пошенските са за Ваша сметка освен ако нямаме др. уговорка! Пращам САМО след получен запис или банков превод!
|
|
|
|
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #51 -: Април 20, 2010, 13:15:42 » |
Нагоре
|
А може ли шефа и друго нещо да направи срам ме е ама търпим като разглеждам страниците на потребителите не виждам на коя страница съм демек не е нито подчертано нито хахахах дано сте ме разбрали ,отворила съм 3-та страница и цъкам на нея без да знам че съм там Може но малко по късно. Напомни ми след 2-3 дни, че доста неща се натрупаха
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
hera_orsa
new user
Неактивен
Публикации: 353
регистрирана съм в социалната мрежа „Мама БГ.еконт
|
|
« Отговор #53 -: Април 20, 2010, 14:36:51 » |
Нагоре
|
Е айде и аз да се присъединя ЗА САЙТЧЕТО Супер е
|
|
|
Активен
|
НП само с предв.уговорка 2.спазвам реда в обявите 3.пари предв. не пращам 4.стоки неотговарящи на описанието връщам 5.не бавя с парите/записа/ 6.игнорирам по мое усмотрение 7.Суми над 15лв пращам с НП или предв.пл-не
НЕКА БЪДЕМ КОРЕКТНИ /syzi съм от др.сайт/
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Коректна съм, винаги се надявам на същото отсреща!
|
|
« Отговор #54 -: Април 20, 2010, 14:55:43 » |
Нагоре
|
Здравейте на всички, мили мами! Много се радвам за този сайт, мисля че с взаимни усилия трябва да се постараем той да потръгне добре и да помогнем на администраторите за това! Просто се поставете на тяхно място и действайте! Нека всеки каже на своя приятел, съсед, колега, роднина за този сайт и да се постарае да го направи по-привлекателен и интересен за всички! Поучете се от недостатъците на подобни сайтове, нека не бъдем злобари, завистници,клюкари и егоисти - все грозни качества! Всеки да си гледа в собствената паничко и всички ще е наред! Желая на всички хубав ден и дълго просъществуване в сайта! Успехи и добри продажби!
|
|
« Последна редакция: Април 20, 2010, 14:59:17 от Rokita »
|
Активен
|
1.Изпращам като МПП веднага! 2.Пощенски за сметка на получателя! 3.Изключително коректна съм, очаквам същото! 4.Пазя ред колкото е необходимо! 5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/! 6.Не разменям! 7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
|
|
|
|
sun_nes
new user
Неактивен
Публикации: 3
|
|
« Отговор #56 -: Април 20, 2010, 16:05:01 » |
Нагоре
|
zdraveite i men.i v nesebar vremeto e hubavo.....vse pak idva lqto
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Коректна съм, винаги се надявам на същото отсреща!
|
|
« Отговор #57 -: Април 20, 2010, 16:12:30 » |
Нагоре
|
Да, в Ловеч също има шарка! Настина трябва да се внимава! Въпреки, чуе е по-добре да се прекара колкото се може по-рано! : :
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам като МПП веднага! 2.Пощенски за сметка на получателя! 3.Изключително коректна съм, очаквам същото! 4.Пазя ред колкото е необходимо! 5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/! 6.Не разменям! 7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #58 -: Април 20, 2010, 16:24:08 » |
Нагоре
|
zdraveite i men.i v nesebar vremeto e hubavo.....vse pak idva lqto
АААхххх морето а тук се сипе дъжд и е адски студено
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
|
|