The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #60 -: Април 20, 2010, 16:42:58 » |
Нагоре
|
Препоръчително е да не кажа задължително , да се прекара шарка когато детето е малко , е не много малко но след 2 годинки спокойно може да си я искара , мъжът на сестра ми не я беше карал , и племеничката като лепна от детската градина , предаде и на него , малката се оправи за няма и седмица , докато той горкия душа бра , когато карашия шарка е дърто магаре е по тегаво , децата имат много силна имунна система!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
mmagy
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #62 -: Април 20, 2010, 17:09:38 » |
Нагоре
|
Моето мъниче е недоносено и много ме е страх за нея защото е и мъничка на възраст,но те разбрах какво се има в предвид skoki81 и моята маймуна е нединосена маалко /родена е 2300гр/сега е на 5г и нито веднъж не е пила АБ само сополи има 1 макс 2 пъти годишно! о не я пазя много много. У нас сладоледа е десерт целогодишно, и се ходи бос. Така че не се притеснявай много а разумно! Голямо гуш!!!
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6-8 часа! Пошенските са за Ваша сметка освен ако нямаме др. уговорка! Пращам САМО след получен запис или банков превод!
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Коректна съм, винаги се надявам на същото отсреща!
|
|
« Отговор #63 -: Април 20, 2010, 17:12:08 » |
Нагоре
|
Какъв съвпадък - и мойта се роди 2400, но не че беше недоносена но майка й дребничка!!!!!Ха ха!
Джобни гаджета! А колкото до шарката съм чувала, че малките я карат по-поносимо, докато възрастните наистина берели душа! така съм чувала и от старите хора! А прекарването е неизбежно!
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам като МПП веднага! 2.Пощенски за сметка на получателя! 3.Изключително коректна съм, очаквам същото! 4.Пазя ред колкото е необходимо! 5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/! 6.Не разменям! 7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #64 -: Април 20, 2010, 17:29:04 » |
Нагоре
|
Моето мъниче е недоносено и много ме е страх за нея защото е и мъничка на възраст,но те разбрах какво се има в предвид skoki81 и моята маймуна е нединосена маалко /родена е 2300гр/сега е на 5г и нито веднъж не е пила АБ само сополи има 1 макс 2 пъти годишно! о не я пазя много много. У нас сладоледа е десерт целогодишно, и се ходи бос. Така че не се притеснявай много а разумно! Голямо гуш!!! моята кукла реши да излезе в края на 6-ия месец роди се 36см и тежеше 1.100кг сега вече сме 53см и тежим 4.400 и притесненията са ми малко повече поради ужаса който преживях ,мерси за подкрепата
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
mmagy
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #65 -: Април 20, 2010, 17:35:02 » |
Нагоре
|
Браво за фона! ЖЕСТОК Е!
|
|
« Последна редакция: Април 20, 2010, 17:37:09 от mmagy »
|
Активен
|
Пазя ред 6-8 часа! Пошенските са за Ваша сметка освен ако нямаме др. уговорка! Пращам САМО след получен запис или банков превод!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #66 -: Април 20, 2010, 17:58:37 » |
Нагоре
|
Браво за фона! ЖЕСТОК Е! Нали
|
|
|
Активен
|
|
|
|
irelena
new user
Неактивен
Публикации: 104
|
|
« Отговор #67 -: Април 20, 2010, 18:27:15 » |
Нагоре
|
Добър вечер!
Чудесен фон!
и оживление - браво!
|
|
|
Активен
|
1, Пращам с наложен платеж или след получаване на парите! 2, Плащане - чрез пощенски запис или по банков път през Първа инвестиционна банка! 3, Коректна съм, очаквам същото!
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Коректна съм, винаги се надявам на същото отсреща!
|
|
« Отговор #68 -: Април 20, 2010, 19:08:37 » |
Нагоре
|
И на мене вече ми харесва фона! Това вече е друго, веселяшки е и пасва на сайта! Браво! Само така, надявам се всеки ден да е различен за разнообразие! : : : : :
|
|
« Последна редакция: Април 20, 2010, 19:13:49 от Rokita »
|
Активен
|
1.Изпращам като МПП веднага! 2.Пощенски за сметка на получателя! 3.Изключително коректна съм, очаквам същото! 4.Пазя ред колкото е необходимо! 5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/! 6.Не разменям! 7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
|
|
|
|
|
sun_nes
new user
Неактивен
Публикации: 3
|
|
« Отговор #71 -: Април 20, 2010, 21:21:27 » |
Нагоре
|
skoki81 тожа на снимката твоето бебе ли е много е сладко?колко е голямо моето е на 5 месеца
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #72 -: Април 20, 2010, 21:38:12 » |
Нагоре
|
skoki81 тожа на снимката твоето бебе ли е много е сладко?колко е голямо моето е на 5 месеца
моята бебка е тя се роди в края на 6-тия месец сега е на 4 месеца но с коригирането все едно е на един че те така я водят и в болницата като ходим за ваксини
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
|
|
|