daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #510 -: Юли 21, 2010, 08:12:21 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
furgillsss
ʚϊɞ
new user
Неактивен
Публикации: 129
Бъдете добри и всеотдайни!Малко му трябва на човек
|
|
« Отговор #511 -: Юли 21, 2010, 08:42:55 » |
Нагоре
|
Добро утро и наздраве с Latte от мен ;D ;D
|
|
|
Активен
|
За потребители с по-малко оценки - $ предварително или наложен платеж Който вземе няколко неща от мен е с предимство и правя отстъпки!! Винаги можем да се споразумеем за най-изгодното и от двете страни
|
|
|
bi_bi_to
new user
Неактивен
Публикации: 314
|
|
« Отговор #512 -: Юли 21, 2010, 10:06:24 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
VIPS4E_73
new user
Неактивен
Публикации: 221
|
|
« Отговор #513 -: Юли 21, 2010, 11:15:42 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
АМА МНОГО СЪМ ДОБРЕ,......ЩОТ НЕ ЗНАМ КОЛКО СЪМ ЗЛЕ !!!
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
Публикации: 388
силен характер,но нежна по душа
|
|
« Отговор #514 -: Юли 21, 2010, 21:19:33 » |
Нагоре
|
ехееее тук какви страсти са кипяли докато аз бачкам честито на рождениците и на именниците,да са ви живи и здрави и гледайте да не изпотрошите мебелите,ей ;D това е от мен и купона да върви
|
|
|
Активен
|
|
|
|
medissa123
new user
Неактивен
Публикации: 165
|
|
« Отговор #515 -: Юли 21, 2010, 23:27:33 » |
Нагоре
|
От мен лека нощ.
|
|
|
Активен
|
Не искам pазмяна;Предпочитам плащане по банков път; Спазвам реда на записване до опр.момент;Предимство-потребители с повече покупки;Не толерирам бавенето на запис,повече от нормалното; Оценките ми от друг сайт
|
|
|
bi_bi_to
new user
Неактивен
Публикации: 314
|
|
« Отговор #516 -: Юли 22, 2010, 09:17:14 » |
Нагоре
|
Добро утро. От мен по едно усмихнато кафенце, за да бъде денят ви по-весел и по-усмихнат ;D
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #518 -: Юли 22, 2010, 22:56:49 » |
Нагоре
|
аз гладих само 1 месец като си го прибрах заради страх от инфекция на операцията с 2 малки,по-добре да не гладя,защото баткото се вре в ютията... Мен няма да ме има 2-3 дни В събота е кръщенето на малкия,утре ще подготвям,а в след нег отиваме на село да празнуваме 3 в 1-РД,кръщене и ходещи крачета И с баткото така направихме.Някои от гостите ще нии чакат направо там.В неделя вечерта се връщам
|
|
« Последна редакция: Юли 22, 2010, 23:16:19 от Не съм ... »
|
Активен
|
|
|
|
Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Публикации: 302
Мама на две красавици
|
|
« Отговор #519 -: Юли 22, 2010, 22:57:46 » |
Нагоре
|
Аз спрях да гладя на моята бебка дрехите! Скоки,Мария ли се казва бебката ти? И моята е Мария Мимка е болна с температура и е много кисела Сега и дадох Панадол и уж заспа,лягам и аз че едвам гледам вече,дано тази нощ се спи. Не съм... Весело прекарване ви пожелавам! Лека вечер!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #521 -: Юли 22, 2010, 23:03:34 » |
Нагоре
|
Аз спрях да гладя на моята бебка дрехите! Скоки,Мария ли се казва бебката ти? И моята е Мария Мимка е болна с температура и е много кисела Сега и дадох Панадол и уж заспа,лягам и аз че едвам гледам вече,дано тази нощ се спи. Не съм... Весело прекарване ви пожелавам! Лека вечер! Мария е да на мойта маминка я кръстих а и доста се молих на богородица да оцелее та и на нея
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Публикации: 302
Мама на две красавици
|
|
« Отговор #522 -: Юли 22, 2010, 23:08:32 » |
Нагоре
|
Много красиво име! Като и малките сладурки! Аз спрях да гладя някъде от 3 месеца. Сега гладя само при нужда! Дрехите по принцип не ми се мачкат от пералнята,дали такава е центрофугата или материята на дрехите е такава незнам! : Ама това е добре за мен,без това мразя да гладя ,а й сега в тези жеги,ще е ад вярвам да си с ютия в ръка! Хайде лека от мен ,че да поспя малко,докато спи Мимка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #523 -: Юли 22, 2010, 23:15:01 » |
Нагоре
|
Много красиво име! Като и малките сладурки! Аз спрях да гладя някъде от 3 месеца. Сега гладя само при нужда! Дрехите по принцип не ми се мачкат от пералнята,дали такава е центрофугата или материята на дрехите е такава незнам! : Ама това е добре за мен,без това мразя да гладя ,а й сега в тези жеги,ще е ад вярвам да си с ютия в ръка! Хайде лека от мен ,че да поспя малко,докато спи Мимка И аз мразяяяяя сега ще се кумя още час време за да почна да се потя над ютията ,а слагам и омекотител и пак са на банички а предпочитам всичко да ми е изгладено че аз съм малко трудна в избора на дрехи преди излизане ,а това а онова а не това ще е друго и все требва да глада и при нужда хихиххихи дрехите на мъж ми и на малката са изгладени и по закачалки а моите се гладят преди излизане ;D айде лека нощ мила
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #524 -: Юли 22, 2010, 23:20:21 » |
Нагоре
|
на баткото гладих до 9-10м.,после само долните ии бельото,но сега е трудно да готвя,чистя,гладя,пера....1 прохожда,другото се метка отгоре му...Единия ревее,другия също...Все чакам да заспат Нямам търпение даа започнат да играят заедно-след 1-2 г.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|