skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #525 -: Юли 22, 2010, 23:22:21 » |
Нагоре
|
на баткото гладих до 9-10м.,после само долните ии бельото,но сега е трудно да готвя,чистя,гладя,пера....1 прохожда,другото се метка отгоре му...Единия ревее,другия също...Все чакам да заспат Нямам търпение даа започнат да играят заедно-след 1-2 г. Веселбата при теб е пълна и аз искам второ след време ;D ;D ;D
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #526 -: Юли 22, 2010, 23:41:45 » |
Нагоре
|
аз забременях с 2 когато баткото беше на 1г 3м и всичко беше под линия изчислено да са породени за да имаме точки за яслата Като нямаме пари и шанс от тегленето...Но пък ние 5 м. по-рано започнахме с опитите Мисля,че малката разлика е перфектна.Израстват зъби,памперси,нощно хранене и живот си живееш после! А иначе стане на 5г.,свикнал си с работа,колеги,дете голямо и разбира и хооп-едно бебе,да ти опъва нервите Незнам как сте с годините,но аз родих на 23 и 25,вече ще мисля за работа. За 3-то не ми стиска,а и нямам къде да го гледам Дрехи и храна къде за 4,там и за 5 ;D
|
|
« Последна редакция: Юли 22, 2010, 23:48:58 от Не съм ... »
|
Активен
|
|
|
|
|
VIPS4E_73
new user
Неактивен
Публикации: 221
|
|
« Отговор #528 -: Юли 23, 2010, 06:53:45 » |
Нагоре
|
ДОБРО УТРО ! Хайде поспаланки, поднасям ви закуската в леглото. Тя е от мен, а целувката всеки си знае ;D ;D ;D ;D ;D УСМИХНАТ И ПРОХЛАДЕН ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ!!!
|
|
|
Активен
|
АМА МНОГО СЪМ ДОБРЕ,......ЩОТ НЕ ЗНАМ КОЛКО СЪМ ЗЛЕ !!!
|
|
|
Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Публикации: 302
Мама на две красавици
|
|
« Отговор #529 -: Юли 23, 2010, 07:14:12 » |
Нагоре
|
Добро утро.Бебата още ми е с температура Аз първото дете го родих на 19,а второто на 22.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #530 -: Юли 23, 2010, 07:16:25 » |
Нагоре
|
добро да е1Болните да оздравяват бързо! Ели,ти си бързачка,а?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Мама на две красавици
|
|
« Отговор #531 -: Юли 23, 2010, 07:24:36 » |
Нагоре
|
Да За мен това е най-добрата разлика. Каката е на 3 г и 2 м ,а бебка на 6 м
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mmagy
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #532 -: Юли 23, 2010, 19:35:25 » |
Нагоре
|
Ами и аз да се изкажа и моите са с 3г разлика ама вече поотхвръкнаха Мишка е на 5.3 а Дзвер е на 2.3 почти! Не съм ... да не те отчайвам ама едва от няколко несеца се заигравят /да не кажа и месец/ Досега взе 1ния не беше доволен...... ама да им се чуди човек.. Скокиии Мишка я родих на 31 почти.... а бръмбара на 33 и сега събирам кураж за третотака че време имаш...
|
|
« Последна редакция: Юли 23, 2010, 19:37:59 от mmagy »
|
Активен
|
Пазя ред 6-8 часа! Пошенските са за Ваша сметка освен ако нямаме др. уговорка! Пращам САМО след получен запис или банков превод!
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
Публикации: 388
силен характер,но нежна по душа
|
|
« Отговор #533 -: Юли 23, 2010, 20:53:21 » |
Нагоре
|
хайде и аз Миша е на 5 год.без 2 дена/в неделя ще имаме РД/ Дани е на 3 год. /преди седмица и нещо ги навърши/ имат точно 2 год. разлика. в началото ми беше :'(.бременна и с малко дете,което още е бебе но сега много се кефя.от няколко месеца вече се заиграват заедо,по-рано все единия беше недоволен,все искаха противоположни неща.пак съм много ангажирана с тях,но вече се разбираме като човешки същества.сащото към края на второто майчинство си помислих ,че вече съм полудяла от толкова гу-гу и га-га, четери години подред ;D
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mmagy
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #534 -: Юли 24, 2010, 06:46:08 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6-8 часа! Пошенските са за Ваша сметка освен ако нямаме др. уговорка! Пращам САМО след получен запис или банков превод!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #535 -: Юли 24, 2010, 07:56:44 » |
Нагоре
|
Честит рожден ден! Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде твое!Желая ти време за щастие, време за любов, време за промяна, време за наслада, време за мечти, време да опиташ от всички сладости на света и .... човек, с когото да ги споделишНе забравяй да ни поканиш по чашка, когато празнуваш рождения си ден след 100 години! Да си жива и здрава! Наздраве!
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
WINKS
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #536 -: Юли 24, 2010, 08:11:06 » |
Нагоре
|
добро утро и от мен и честит рожден ден на рожденичката! Желая ти здраве, защото без него нищо друго няма значение, несекващ стремеж към знание, защото то ще те научи как да постигнеш предното и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание любов, защото това е достатъчно добра цел в живота. Нека изворът на щастието ръси с кристалните си води пътя на твоите мечти. Живей, протестирай в обятията на младостта и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Мама Ели
Форумлийка
new user
Неактивен
Мама на две красавици
|
|
« Отговор #537 -: Юли 24, 2010, 08:16:48 » |
Нагоре
|
Добро утро!За мен не е много добро де! Честит рожден ден на рожденничката! Нека твойте желания ,да бъдат мой пожелания!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
|