vanila,миличка ,да са ти живи и здрави дечицата,ама моля те с тия вкусотийки,с които постоянно ни "черпиш".
Много са съблазнителни и не са за хора със слаби нерви и малко излишни кг...
И още-и аз да се изкажа по въпроса за разликата в годините на децата.Моите имат 13години разлика.Имам син на 14г , а малката е на 1,6м.
Почти категорична бях"до вчера",че ням да раждам второ,пък и доста проблеми имах с първото раждане и се поуплаших малко.Но годините си минават,детето пораства,взе да си намира средата,тресна го пубертета и в един момент с моя мъж двамата вкъщи като кукувици и бяхме стигнали до един такъв период,в който нямаме какво да си говорим.Аз работя в болница,давам нощти смени,той се дразни и т.н
Докато в един прекрасен ден не видях "двете чертички"/съвсем планувано си беше/ и такова щастие,не мога да ви опиша.
И си казах"Каквото ще да става.Ще си имаме бебе"
Казвам ви години наред съм сънувала,че имам дъщеря и си казах,че това е шанса за мен.Щях да си умра с отворени очи за дъщеричка и както казват"ако искаш нещо много силно,то наистина се случва".Пък и вече не съм първа младост.Родих на 37г. и както се вика"хванах последния влак",но СЛАВА БОГУ всичко си мина наред и сега си имам две хубави дечица,макар и с голяма разлика,но с едно дете не оставайте.Слушайте кака си/нищо ,че все още се имам за млада,пък и съм малко щура,но това с годините няма да се оправи...
Малко се отпуснах в писане,но човек на дърти години като отново изпита майчинството става малко сантиментален и се отприщтва
Радвайте се на сладурите си вкъщи и да са ви живи издрави най вече рожденниците,с които започнах поста