medissa123
new user
Неактивен
Публикации: 165
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #630 -: Август 07, 2010, 19:32:45 » |
Нагоре
|
Такъв подарък може ли?
|
|
|
Активен
|
Не искам pазмяна;Предпочитам плащане по банков път; Спазвам реда на записване до опр.момент;Предимство-потребители с повече покупки;Не толерирам бавенето на запис,повече от нормалното; Оценките ми от друг сайт
|
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #633 -: Август 09, 2010, 09:12:23 » |
Нагоре
|
i ot men slan4ev den
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #634 -: Август 09, 2010, 09:40:00 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #637 -: Август 11, 2010, 08:31:44 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
medissa123
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #638 -: Август 11, 2010, 11:42:10 » |
Нагоре
|
Ее, големи сте сладури!
|
|
|
Активен
|
Не искам pазмяна;Предпочитам плащане по банков път; Спазвам реда на записване до опр.момент;Предимство-потребители с повече покупки;Не толерирам бавенето на запис,повече от нормалното; Оценките ми от друг сайт
|
|
|
medissa123
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #639 -: Август 12, 2010, 11:58:56 » |
Нагоре
|
Добро утро. Днес ми е доста нервно.Намерих си маратонките-мечта и за голям късмет моя номер, но продавачката не е влизала от 31 юли.Не ми отговаря, а няма и мейл да й пиша. > Изходих от там, че може да е ваканция, но стандартните ваканции са по 7-10дена, а тази е 13. Дано се появи, дано ми пише, че и с куриер иска да ги праща.Не стига, че ще дам доста пари, ами и 7лв за куриер. > Нервно ми е също, че и едва ли ще имам щастието за такава закуска някой ден.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #641 -: Август 12, 2010, 12:54:08 » |
Нагоре
|
Да ти е жив и здрав!!! И да се слушате взаимно Между другото почерпката е мнооооооого вкусна , ако остане мини да почерпиш втори път ;D
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
medissa123
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #642 -: Август 12, 2010, 13:27:09 » |
Нагоре
|
Да, наистина е много вкусна почерпката! Особенно както днес съм приритала за сладко.. ;D Да е жив и здрав и от мен. skoki, честит нов аватар.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #643 -: Август 12, 2010, 13:38:01 » |
Нагоре
|
Честито на рожденнника и от мен!Здраве,щастие и приятно изкарване!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|