Rokita
Таня
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Коректна съм, винаги се надявам на същото отсреща!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #120 -: Април 25, 2010, 13:33:53 » |
Нагоре
|
Най-вероятно за секция форум, защото се опитах да прикача снимка/поздравление за рожденничката/, но ми изписа, че няма място и да предупредя моите администратори! Това е!
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам като МПП веднага! 2.Пощенски за сметка на получателя! 3.Изключително коректна съм, очаквам същото! 4.Пазя ред колкото е необходимо! 5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/! 6.Не разменям! 7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #121 -: Април 25, 2010, 13:37:30 » |
Нагоре
|
Най-вероятно за секция форум, защото се опитах да прикача снимка/поздравление за рожденничката/, но ми изписа, че няма място и да предупредя моите администратори! Това е!
Ахаааа , ми под нямя място се визира това че снимката е прекалено голяма!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
Публикации: 388
силен характер,но нежна по душа
|
|
« Отговор #122 -: Април 25, 2010, 15:21:21 » |
Нагоре
|
значи е имало защо да ти подаря този букет.благодариа за биричката.пресъединявам се към благопожеланията на съфорумките.ето нещо и от мен и още нещо е толкова от мен,ще чакам и ти да почерпиш ;D
|
|
« Последна редакция: Април 25, 2010, 17:26:26 от administrator »
|
Активен
|
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #124 -: Април 25, 2010, 17:28:07 » |
Нагоре
|
Добра идея някой ден да направим една сбирка на бърборещи майчета Благодарности към всички,които ме поздравиха Скоки, честит празник и от мен Да си ни жива и здрава и много много късмет Успех във всичко! Наздраве
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #126 -: Април 25, 2010, 23:16:15 » |
Нагоре
|
Ха, наздраве, за рожденичката! Е, вче на патерици! правих пица тази вечер и отворих биричка за наздраве в нейна чест! Ама много ми се услади!
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам като МПП веднага! 2.Пощенски за сметка на получателя! 3.Изключително коректна съм, очаквам същото! 4.Пазя ред колкото е необходимо! 5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/! 6.Не разменям! 7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
|
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #128 -: Април 25, 2010, 23:29:30 » |
Нагоре
|
Ловеч, останаха 1-2 парчета, идвай!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #131 -: Април 26, 2010, 08:43:29 » |
Нагоре
|
Добро утро и от мене! Аз посвърших вече малко домашни работи и сега съм пред компа, поне докато наобяд мъжо се прибере, че му се обръщат червата като ме види да стоя тука............ Ха ха! Вече съм на второ кафенце, абе дрогерията е пълна!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
katerinat24
new user
Неактивен
Публикации: 332
|
|
« Отговор #134 -: Април 27, 2010, 07:52:26 » |
Нагоре
|
Добро утро и от мен! Аз вече съм на третата доза кафе,ама така е като съм ненаситен кафепиец! ;D Я да ви питам-има ли работещи мамчета тук или всички сте детегледачки още? : аз вече бачкам от година ,а малката е в ясла!И сега понеже имам много работа ви пиша от офиса ;D
|
|
|
Активен
|
Коректна съм!Очаквам коректност и от отсрещната страна!Изпращам като пощенска пратка по Еконтс наложен платеж. Моите оценки Потребителски рейтинг на katerinat24 100% Положителен коментар 620 Коментари Положителен559 Неутрален0 Отрицателен0 Моите обяви http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=500&ppuser=407
|
|
|
|
|