mmagy
new user
Неактивен
Публикации: 238
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #150 -: Май 02, 2010, 07:23:51 » |
Нагоре
|
Пфуууу няма с кой да си изпия кафето....ама поне да споделя закуската....
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6-8 часа! Пошенските са за Ваша сметка освен ако нямаме др. уговорка! Пращам САМО след получен запис или банков превод!
|
|
|
|
|
mmagy
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #153 -: Май 03, 2010, 06:52:24 » |
Нагоре
|
Добро утро! Черпя за здравето на тоз маймун става за 2г
|
|
« Последна редакция: Май 03, 2010, 06:55:19 от mmagy »
|
Активен
|
Пазя ред 6-8 часа! Пошенските са за Ваша сметка освен ако нямаме др. уговорка! Пращам САМО след получен запис или банков превод!
|
|
|
|
abrikotin
new user
Неактивен
Публикации: 107
|
|
« Отговор #155 -: Май 03, 2010, 09:14:52 » |
Нагоре
|
Да ти е живо и здраво маймунчето Едно прекрасно и щастливо детство му пожелавам!Много,много да те радва и....много да го слушкаш ;D
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
Публикации: 388
силен характер,но нежна по душа
|
|
« Отговор #157 -: Май 04, 2010, 07:15:46 » |
Нагоре
|
добро утро на всички.спите ли още??? аз отдавна съм в офиса и бачкам та пушак се вдига ;D.ами хайде 4ао за сега.и като направите закуската оставете малко и за мен ,че съм умряла от глад вече
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mmagy
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #158 -: Май 04, 2010, 07:29:18 » |
Нагоре
|
добро утро на всички.спите ли още??? аз отдавна съм в офиса и бачкам та пушак се вдига ;D.ами хайде 4ао за сега.и като направите закуската оставете малко и за мен ,че съм умряла от глад вече Скромно но от сърце:
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #159 -: Май 04, 2010, 07:37:40 » |
Нагоре
|
mmagy ти сън не си спала да приготвиш закуската няма как да откажа ...като гледам всичко е толкова вкусно ;D
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
|
mmagy
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #161 -: Май 04, 2010, 07:55:40 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #162 -: Май 04, 2010, 13:57:58 » |
Нагоре
|
имайки в предвит закуската не смея да си помисля за обяда домакиня си ти, домакиня
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
vanila
new user
Неактивен
Публикации: 388
силен характер,но нежна по душа
|
|
« Отговор #163 -: Май 04, 2010, 18:36:55 » |
Нагоре
|
ха,вече се прибрах.какво има за вечеря,защото изпуснах и закуската и обяда :'(.ще взема да заслабна,какво ще правя тогава??? пак трябва да сменям гардероба ;D п.с.благодаря все пак за изключителната закуска,много добре изглейдаше
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #164 -: Май 04, 2010, 20:04:33 » |
Нагоре
|
абе да попитам какво е тва нещо Karma: 1 : аз защо немам такоз ;D
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|