velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 21, 2010, 06:39:12 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #1 -: Декември 21, 2010, 08:30:05 » |
Нагоре
|
Честито-о-о-о!И аз щях да пускам тема,но реших,че мама трябва да поведе хорото.И я търсих в "Празници и пожелания". Браво обаче на Велкова. Да са здрави и да носят много радост у дома!Повече усмивки и късмет.ДВОЙНО!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #2 -: Декември 21, 2010, 08:31:30 » |
Нагоре
|
Мерси мила заспах иначе още нощес щях да я пусна ето една много любима моя песен за сладурите и тяхната мама http://vbox7.com/play:cf5b7ac7
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #4 -: Декември 21, 2010, 09:18:10 » |
Нагоре
|
Мерси отнесена сбъркала съм и се извинявам благодаря,че я оправи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #5 -: Декември 21, 2010, 09:36:27 » |
Нагоре
|
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ СЛАДУРКОВЦИ!!!!!! Да са много здрави и винаги щастливи!!!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ ГОРДА МАМИЧКО!!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #6 -: Декември 21, 2010, 09:39:41 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Tedi007
new user
Неактивен
Публикации: 304
|
|
« Отговор #7 -: Декември 21, 2010, 09:44:51 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #8 -: Декември 21, 2010, 09:45:41 » |
Нагоре
|
Честит 1-рожден ден на малките сладури,да са ви живи и здрави и много усмихнати.Безгрижно детство и безоблачно бъдеще!Весел празник на цялото семейство!!!
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #10 -: Декември 21, 2010, 09:59:14 » |
Нагоре
|
МНОГО РАДОСТ И ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #12 -: Декември 21, 2010, 10:31:36 » |
Нагоре
|
Благодаря от сърце на всички ви,на теб Велкова-безкрайно! Не мога да ви опиша радостта си от изненадата! На всички,по една целувка от нас!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #13 -: Декември 21, 2010, 11:25:04 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
zizi78
new user
Неактивен
Публикации: 369
kiss kiss kiss
|
|
« Отговор #14 -: Декември 21, 2010, 11:35:07 » |
Нагоре
|
мило момиче ЧЕСТИТО И ОТ МЕНЕ, да са преди всичко здрави, послушни и много ама много да радват мама и тати, че да им направят и една сестричка ВЕСЕЛ ПРАЗНИК
|
|
|
Активен
|
ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ДОБРИ. предпочитам еконт, наложен платеж п.п. до 3лв.
|
|
|
|
|