rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Декември 21, 2010, 16:34:30 » |
Нагоре
|
И аз тук да следя,мисля че 90% е истина-относно илюминати,има доста доказателства,колкото и да не ни харесва,а и от Библейска гледна точка-ще стане точно така-световно господство,единна църква и една парична единице,по точно чип чрез който ще се купува и продава-парите ще изчезнат-в сегашната си форма. Ама тоя чип не е за пазаруване, а за да те контролират кога и какво да купуваш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #16 -: Декември 22, 2010, 12:31:31 » |
Нагоре
|
Ей ме е и мен Доскоро не вярвах в такива неща, но срещата ми с един човек и разказите от първо лице, ме убедиха, че съществуват всякакви общества. Че даже и извънземни Не сме сами
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #17 -: Декември 22, 2010, 12:37:58 » |
Нагоре
|
Във връзка с темата препоръчвам на всички, които се интересуват книгата на Дан Браун "Шестото клеймо" . Сега я прочетох, страхотна е
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #18 -: Декември 22, 2010, 12:39:46 » |
Нагоре
|
Ей ме е и мен Доскоро не вярвах в такива неща, но срещата ми с един човек и разказите от първо лице, ме убедиха, че съществуват всякакви общества. Че даже и извънземни Не сме сами Еее, че как пък ще сме сами . Най-малкото е напълно надменно и егоистично да си въобразявме, че нашата планетка е единствена подобна във вселената Мхммм
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #19 -: Декември 22, 2010, 13:57:27 » |
Нагоре
|
Във връзка с темата препоръчвам на всички, които се интересуват книгата на Дан Браун "Шестото клеймо" . Сега я прочетох, страхотна е Аз я прочетох преди около месец, а после гледах и филма по нея, който обаче е с друго заглавие: "Ангели и демони" - има го в замундата. Скоро започвам да чета "Цифрова крепост" пак на Дан Браун и предвид факта, че става дума за компютри от сега си знам, че ще ми хареса веднага.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #20 -: Декември 23, 2010, 01:27:30 » |
Нагоре
|
Във връзка с темата препоръчвам на всички, които се интересуват книгата на Дан Браун "Шестото клеймо" . Сега я прочетох, страхотна е Аз я прочетох преди около месец, а после гледах и филма по нея, който обаче е с друго заглавие: "Ангели и демони" - има го в замундата. Скоро започвам да чета "Цифрова крепост" пак на Дан Браун и предвид факта, че става дума за компютри от сега си знам, че ще ми хареса веднага. Ангели и демони го гледах на голям екран Страхотен
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #21 -: Декември 27, 2010, 10:20:52 » |
Нагоре
|
Както много други филми които са правени по книга , и за Ангели и демони и Шифърът на Леонардо мога да кажа че книите естествено са по-хубави .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #22 -: Декември 27, 2010, 11:31:14 » |
Нагоре
|
Както много други филми които са правени по книга , и за Ангели и демони и Шифърът на Леонардо мога да кажа че книите естествено са по-хубави .
Мхм , точно така си е Има ужасно малко изключения. Като например "Изкуплението Шоушенк" Но като цяло не само, че книгите са по-хубави, ами и повечето от филмите по тях не струват. Особено Шифърът на Леонардо. Книгата е страхотна, а от филма съм страшно разочарована, защото накрая всичко претупаха. Шестото клеймо също е разкошна книга, филма не ми хареса. А който се интересува за илюминатите вече написах, че има специален филм - The Illuminati. И много други филми специално по темата.
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #23 -: Декември 27, 2010, 12:41:06 » |
Нагоре
|
Това ми е много болна тема , сигурно ще ви напуши смях , но аз съм голям фен на ХАРИ ПОТЪР , ейййййй като гледам филмите , всеки следващ е все по голямо разочарование , дори книгите правени по филм , то аз знам само една де , Разрушителят , е книгата ми харесва повече , нищо че е по филма
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #24 -: Декември 27, 2010, 14:06:22 » |
Нагоре
|
Има ужасно малко изключения.
Към изключенията мога да добавя и "Le Comte De Monte Cristo" (Граф Монте Кристо) с Жерар Депардийо. Мисля, че беше от 1998 или 1999 г. този филм. Някои неща са променени, но са много малко. Филмът е мини сериал и е общо 6+ часа. Най ме кефи обаче краят на последната серия от мини сериала. Защо - гледайте го и ще разберете. Няма да казвам тук защо, че ще ми се смеете, вероятно. http://zamunda.net/details.php?id=204347&hit=1Ако си спомням правилно сериалът си имаше вградени английски субтитри, които предпочетох пред българските в торента, защото последните бяха меко казано абсурдни.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
darma
new user
Неактивен
Публикации: 120
|
|
« Отговор #25 -: Януари 04, 2011, 22:28:33 » |
Нагоре
|
в тази връзка прочетете поредицата за Валкирия , много по-близка е до нашата , славянска народопсихология ,митове , легенди , поверия и изкуство .
|
|
|
Активен
|
предпочитам банков превод: BG75STSA93000016963264 клон 1701 ДСК
|
|
|
|
|