Днес се раговорихме за зодиите с една приятелка , и обсъждахме има ли наистина значение или не , аз да ви кажа , съм намирала черти опреличаващи други зодии които са типични за мен , и обратното има много неща които уж са за близнаците а пък нямат нищо общо с мен , аз примерно
Примерно
Жената Близнаци
Тя излъчва лекота и въздушност. Кожата на лицето е бледа, косите са тънки и разрошени в „художествен” безпорядък, със светли или червеникави оттенъци, вдигнати над челото. Очите са с неопределен цвят, както и всичко останало. Устните могат да бъдат наистина във всякаква форма, светлорозови. Цялото лице е много подвижно, с прекрасно развита мимикрия. Фигурата – дребна, слабовата, без пищни форми. Пръстите на ръцете са особено характерни – тънки и дълги. Обикновено са чипоноси и не спират погледа ни на едно място.
А това като го прочетох за бледата кожа , направо прихнах , чудно как ли една негърка родена близнаци , го докарва на бледа кожа
Фигура , едра , широкоплещеста , с много широк гръден кош , надарена , бая закръглена 100 кила
Длани и пъсти , къси и пухкави , нищо женствено в тях , прилагам доказателство