hrismi_13
new user
Неактивен
Публикации: 41
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 21, 2010, 14:34:40 » |
Нагоре
|
Днес ходих да си взема запис,за който съм получила известие преди една седмица.Известието някъде съм го забутала и ходих без него.Да уточня,че досега никога не съм си го носила,винаги съм си взимала записите само с лична карта. След кратко ровене,служителката ми каза,че за мен няма запис.Проверих и телеграфен,за всеки случай.Каза ми,че трябва да си занеса бележката.Обаче не я намирам. Не би трябвало да е върнат,знам,че ги връщат след 20 дни. Знаете ли сега как се процедира?
|
|
|
Активен
|
След "запис" пишете на лични. Предварително плащам само НОВА стока! Връщам стока,която не отговаря на описанието. За нови потребители-предварително плащане. За две или повече мои обяви-цена по договаряне. Оценките ми от друг сайт: http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=58651
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #1 -: Декември 21, 2010, 14:43:51 » |
Нагоре
|
който ти го е пратил да ти даде номера на записа..ако си пази бележката
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #2 -: Декември 21, 2010, 14:48:29 » |
Нагоре
|
И аз ходя без бележката винаги (но ме познават)...може би, ако се обърнеш кам началник....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hrismi_13
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #3 -: Декември 21, 2010, 16:16:19 » |
Нагоре
|
Аз не се познавам лично със служителките,но винаги съм ходила без известие,само с лична карта.Писах на мамата,да видим дали тя си пази бележката Само да добавя,че справка за запис не правели по телефона.Мислех да си спестя едно ходене до пощата,но любезно ме отрязяха и ми затвориха
|
|
« Последна редакция: Декември 21, 2010, 16:18:51 от hrismi_13 »
|
Активен
|
След "запис" пишете на лични. Предварително плащам само НОВА стока! Връщам стока,която не отговаря на описанието. За нови потребители-предварително плащане. За две или повече мои обяви-цена по договаряне. Оценките ми от друг сайт: http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=58651
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #4 -: Декември 21, 2010, 16:20:59 » |
Нагоре
|
На мен ми се е случвало да си взема записа още преди да получа известие и след 1-2 дни идва известието. Тогава се обърках, защото имах да взимам няколко записа и си взех известието и отидох в пощата да си взема за втори път един и същ запис:) Да не би и с теб да е станало същото?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #5 -: Декември 21, 2010, 16:25:59 » |
Нагоре
|
На мен ми се е случвало да си взема записа още преди да получа известие и след 1-2 дни идва известието. Тогава се обърках, защото имах да взимам няколко записа и си взех известието и отидох в пощата да си взема за втори път един и същ запис:) Да не би и с теб да е станало същото?
не вярвам да са ти го дали втори път.След като се изплати записа си има едни печати и се слага,че е изплатен и се описва в отделна книга. А ти мила ако си сигурна,че ти няма записа трябва да се обърнеш първо към началника на салона,след това до началника на пощата и евентуално към директора,но мисля,че е станало някакво объркване и всичко ще се подреди. п.п.Не е задължително да имаш известие.Искат го за да им е по-лесно.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #6 -: Декември 21, 2010, 16:28:38 » |
Нагоре
|
не вярвам да са ти го дали втори път.След като се изплати записа си има едни печати и се слага,че е изплатен и се описва в отделна книга. Не съм писала, че са ми го дали втори път, а че отидох за втори път да взема един и същ запис. Там вече жената ми каза, че е взет и стана ясно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #7 -: Декември 21, 2010, 16:43:59 » |
Нагоре
|
не вярвам да са ти го дали втори път.След като се изплати записа си има едни печати и се слага,че е изплатен и се описва в отделна книга. Да разбрах явно не съм се изразила правилно извинявай Не съм писала, че са ми го дали втори път, а че отидох за втори път да взема един и същ запис. Там вече жената ми каза, че е взет и стана ясно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hrismi_13
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Декември 22, 2010, 19:44:51 » |
Нагоре
|
Момичета,в пощата ми искат бар кода от бележката на мамата,изпратила парите.Може ли да ми кажете колко цифри е и къде точно го пише този бар-код?Аз изобщо не се сещам,а мамата ми е пратила 3 цифри,може ли да е само толкова?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #9 -: Декември 22, 2010, 19:54:56 » |
Нагоре
|
Мила баркода е най отгоре на бележката и е мнооого цифри
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #10 -: Декември 22, 2010, 19:56:47 » |
Нагоре
|
Ето ти един примерен: 0/0010/PS4021000128W ПЛОВДИВ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hrismi_13
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Декември 22, 2010, 20:32:00 » |
Нагоре
|
Много благодаря!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #12 -: Декември 22, 2010, 23:26:52 » |
Нагоре
|
о,това с известията как заблуждава Колко пъти съм ходила за спорта...Да не говорим,че получавам известие-запис 100 лв моите инициали,в моята кутия....Радвам се аз,че майка ми ме е уважила и даже ги изхарчих ,а те не били за мен-сбъркано незнам какво
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #13 -: Декември 23, 2010, 08:24:56 » |
Нагоре
|
Ето ти един примерен: 0/0010/PS4021000128W ПЛОВДИВ
Номера зависи от града и клона от който е пуснат. Ето пример от малък град 6/199 Кубрат II Най-горе в ляво е за всички, но дължината е различна. Ако е от село може и с 3 цифри да е
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
hrismi_13
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Декември 23, 2010, 18:25:58 » |
Нагоре
|
Взех си записа Беше в друг пощенски клон.Трябваше да е в 4-ти-код 4004(така си и пишеше на бележката),а се оказа,че е в друг-30-ти.Служителката не можа да ми обясни защо е там. Весели празници на всички!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|