Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 21, 2010, 15:52:30 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Декември 22, 2010, 13:25:53 от Barbarona »
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Criminal mind...
|
|
« Отговор #2 -: Декември 21, 2010, 15:55:17 » |
Нагоре
|
От тез твойте ако знаеш по Амон Амарт как ми текат лигите... Още не съм ги гледала наживо, кога ли ще доживея.
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #3 -: Декември 21, 2010, 15:56:59 » |
Нагоре
|
При мен тази музика я употребява свекъра
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #4 -: Декември 21, 2010, 16:02:56 » |
Нагоре
|
От тез твойте ако знаеш по Амон Амарт как ми текат лигите... Още не съм ги гледала наживо, кога ли ще доживея.
Тези са само малка част от това, което слушам. А аз на Амон Амарт харесвам само някои песни, не всичките.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Criminal mind...
|
|
« Отговор #5 -: Декември 21, 2010, 16:17:51 » |
Нагоре
|
При мен тази музика я употребява свекъра Да беше казала свекървата, да се облещя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #6 -: Декември 21, 2010, 16:37:24 » |
Нагоре
|
Боже...няколко пъти я виждам тази тема за ПРАВЕДНАТА музика и се чудя Barbarona как може да слуша църковна музика, та влязох да видя ))) Иначе по темата-баща ми е фен:) Най-вече на AC/DC. На мен ми идва прекалено хард.Обожавам обаче Marillion ако това ме вкарва в клуба ви:)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #7 -: Декември 21, 2010, 16:38:02 » |
Нагоре
|
При мен тази музика я употребява свекъра Да беше казала свекървата, да се облещя И тя , ама по принуда И аз като amber се чудих, но пусто женско любопитсво
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Criminal mind...
|
|
« Отговор #8 -: Декември 21, 2010, 17:01:48 » |
Нагоре
|
Обожавам обаче Marillion ако това ме вкарва в клуба ви:)
при този небивал и невиждан наплив на кандидати за членство, Мерилиън са си като VIP пропуск за "клуба ни" а названието "праведна" съм го взаимствала от уж най-популярния български сайт за такава музика.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #9 -: Декември 21, 2010, 17:09:25 » |
Нагоре
|
Реших да проверя какво е това Марилион и пуснах един клип. И в един момент дадоха барабаниста, но много бързо го смениха. Обаче барабанистът много ми заприлича на Кевин Сорбо.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Criminal mind...
|
|
« Отговор #10 -: Декември 21, 2010, 17:12:35 » |
Нагоре
|
ех радо радоо... ма то така е, на 26, отде да знае детето какво е това "марилион"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #11 -: Декември 21, 2010, 17:30:48 » |
Нагоре
|
Реших да проверя какво е това Марилион и пуснах един клип. И в един момент дадоха барабаниста, но много бързо го смениха. Обаче барабанистът много ми заприлича на Кевин Сорбо. Стига ве ...сериозно ли не си чувал за Мерилиън? Аз знам само името на вокалиста но чекнах заради теб : Marillion Текущ състав: Steve Hogarth - вокал Mark Kelly - клавири Ian Mosley - барабани Steve Rothery - китара Pete Trewavas - бас Бивши членове на групата: 1980-1988 Дерек Дик(Fish) - вокал 1980-1984 Мик Пойнтер(Арена) - барабани ...аз харесвам групатата след Фиш/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Criminal mind...
|
|
« Отговор #13 -: Декември 21, 2010, 19:46:39 » |
Нагоре
|
Едно тяхно парче, което ме разптапя...
коментарът отдолу за разтапянето на душата твой ли е на мен тези вокали нещо ми идват странни, ако беше изпято по друг начин каква песен можеше да излезе!!! но тогава просто нямаше да е мерилиън, разбира се. те са изключително трудно смилаема група като цяло, много "интелектуална" така да се каже, поздравявам те, че ги слушаш и харесваш сега не мога да се въздържа да не споделя моята любима бавна песен от този жанр (прогресива) - може и без да се абстрахирате от клипа за целуването на гарванаиначе като цялостно творчество на прогресив група най-много харесвам Threshold, не знам дали ги знаеш...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #14 -: Декември 21, 2010, 19:49:35 » |
Нагоре
|
сериозно ли не си чувал за Мерилиън? Сериозно. И от това, което чух дори не се доближават до твърда музика. Друг е въпросът, че не ми харесаха изобщо.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|