{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 [2] 3 4   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Какво да ядете, когато ви мързи да готвите  (Прочетена 35707 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #15 -: Декември 22, 2010, 01:09:23 »
Раздели ТемаНагоре

Lips Sealed (huhu1)Да ви кажа ли нещо ....ама тихо да не чуе Радо.....гаджето му, за това ще да е духноло,сигурно и е сготвил от мъжкия специалитет..... Tongue Tongue (laugh5)
Утре ще си каже! Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 455

София

Профил WWW
« Отговор #16 -: Декември 23, 2010, 01:01:17 »
Раздели ТемаНагоре

Не е по-лесно и по-бързо, защото трябва и да го чакаш да стане, а така докато режеш някои от нещата другите са станали. И освен това трябва и да чистиш пилето, да вадиш и вътрешности, защото някои производители не го правят.
Не го чакам да стане, или чета книга, или съм с детето или на компа. Cheesy Никакви вътрешности- купувам охладено пиле(от години), чистя трътка , кожа и крила, цепя, мажа и  във фурната-15мин.ми е отнело за подготовка даже и ако е в плик да го напъхан в него., ако имам още 10мин. мога и картофи да му нарежа. След 1ч. вадим и наливаме виното. Wink
Ти през този един час още се пипкаш на котлона да вариш картофите.... Wink
Не е така, 'щото ако искам мога и без картофи да мина.  Cheesy  И цялото приготовление на "гигантската салата", както сме я кръстили вкъщи, отнема 15-20 мин., а ти ми говориш за някакъв си час - време, през което аз бих умрял от глад 2 пъти.  Cheesy 
Активен

rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

София

Профил WWW
« Отговор #17 -: Декември 23, 2010, 01:04:50 »
Раздели ТемаНагоре

Lips Sealed (huhu1)Да ви кажа ли нещо ....ама тихо да не чуе Радо.....гаджето му, за това ще да е духноло,сигурно и е сготвил от мъжкия специалитет..... Tongue Tongue (laugh5)
Ако ти дотрябва помощ за компютъра, после да не се чудиш защо те прескачам в темата...
Активен

Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #18 -: Декември 23, 2010, 01:05:52 »
Раздели ТемаНагоре

Ако ти дотрябва помощ за компютъра, после да не се чудиш защо те прескачам в темата...

еее не немога вече с тия дребосъчета (pother1) (laugh3) (laugh6)
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
plamcho
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 109

Профил
« Отговор #19 -: Декември 23, 2010, 09:04:44 »
Раздели ТемаНагоре

Мен не ме мързи да готвя, ама ако тези дето мноооого ги мързи имаха като моята кухня-нямаше да сготвят цяла зима Tongue, щото чак уредите ми замръзват, а на мен ми омръзна.Тая сутрин ставам да пусна пералнята и тя горката откачи-не ще да пусне вода-и това ми омръзна.Ето какво сега грила още не ми е замръзвал , така че слагам 3 кремвирша във форма на сърце(забождам с клечка за зъби, като ги разрежа по средата), чукам по 1 яйце в средата, малко сирене и кашкавал отгоре и пускам незамръзналия грил, пека и ям Kiss Kiss Kiss 
Активен
EvaG
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 209

Профил
« Отговор #20 -: Декември 23, 2010, 10:06:16 »
Раздели ТемаНагоре

Lips Sealed Lips Sealed Абе знам аз защо ме прескачаш Lips Sealed (mrs1)....то младите са винаги с предимсво (grin3) (umbrella1) (ms.2) Tongue Tongue Tongue.....пък за компа,все ще се справя някак  (comp2)(нали знаеш ,че водолеите не обичат да зависят от някого,и като оная притча:БОЦ ОТ ТУКА БОЦ ОТ ТАМ,КОПЧЕТО ЗАШИХ СИ САМ Cheesy)все ще вдяна Tongue Cheesy....то ако му стане нещо,с което немога да се справя,няма да мога и да те питам Tongue Cheesy
Активен

При интерес пишете на лични!Давам на 1я завършил сделката.
бАНКОВА СМЕТКА№ BG02STSA93000008079281  банка ДСК,или запис,както ви е удобно
Изпращам след ПРЕДВАРИТЕЛЕН ЗАПИС!(превод)Ценя КОМУНИКАЦИЯТА между продавач/купувач!

http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=63041&paction=readfeed
http://vbox7.com/play:b6e44d33
http://www.youtube.com/watch?v=GhKJ9ig7I1cp
http://www.youtube.com/watch?v=lJYVh0-IQoE&feature=player_embedded
данина
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 74

Профил WWW
« Отговор #21 -: Декември 23, 2010, 23:06:18 »
Раздели ТемаНагоре

Изсипвам 2-3 с.л.овесени трици в  една кофичка кисело мляко и започвам да ям с удоволствие.Обикновено останалите около мен ме гледат умно.
Активен

Коректна съм.
Предпочитам плащане чрез ЕКОНТ по-евтино е.
Dheny
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 113

Профил
« Отговор #22 -: Декември 23, 2010, 23:20:46 »
Раздели ТемаНагоре

Изсипвам 2-3 с.л.овесени трици в  една кофичка кисело мляко и започвам да ям с удоволствие.Обикновено останалите около мен ме гледат умно.
Всяка сутрин, вече ми свикнаха. Cheesy
Активен

220 положителни оценки в другият сайт, нямам неутрални и отрицателни.
Разчитам единствено на комуникацията.
Спазвам ред, но си запазвам правото да преценя на кой да пратя.

http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=65578&profile_type=feedback
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #23 -: Декември 29, 2010, 16:47:52 »
Раздели ТемаНагоре

Радо сега като ти четох за ''салатата',май снощи съм те уморила с мойте чушки Lips Sealed  Cheesy
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #24 -: Декември 29, 2010, 18:43:08 »
Раздели ТемаНагоре

Мен не ме мързи да готвя, ама ако тези дето мноооого ги мързи имаха като моята кухня-нямаше да сготвят цяла зима Tongue, щото чак уредите ми замръзват, а на мен ми омръзна.Тая сутрин ставам да пусна пералнята и тя горката откачи-не ще да пусне вода-и това ми омръзна.Ето какво сега грила още не ми е замръзвал , така че слагам 3 кремвирша във форма на сърце(забождам с клечка за зъби, като ги разрежа по средата), чукам по 1 яйце в средата, малко сирене и кашкавал отгоре и пускам незамръзналия грил, пека и ям Kiss Kiss Kiss 
Cheesy Cheesy Cheesy това със замръзналата кухня ми е доста познато хиихих само,че аз докато готвя си пускам духалката а иначе миналата зима имах проблеми с фризера -реши да не замразява и понеже мислех,че има проблем в него се обаждам на техник и той ме пита колко градуса е в стаята и като му казах,че колкото е навън толкова е и в кухнята той ми вика ,че тия хладилници сега били модерни и като падне под нулата спирали да работят явно понеже преценявали,че нема нужда да замразяват като и от вън е студ  Cheesy та се налагаше да му включвам духалката специално на него за да го залъжа да работи .Никога не ме е мързяло да готва но често не знам какво и като тормозя мъж ми да даде идея накрая ми казва"Нема да готвиш ще си изпечем сандвичи " хихихиих
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #25 -: Декември 29, 2010, 19:53:26 »
Раздели ТемаНагоре

Малииииии,Радо каква беше тая салата,бе душичкоHuh?? ShockedНаправо паднах сега докато четях.Аз ако тръгна да приготвям нещо такова,ще забравя половината продукти какви са (letter3)Пък по рецепта май не готвя аз Wink
Относно студената кухня Roll EyesАз до тази година готвех на остъклена тераса,ама познайте какво остъкление Lips SealedЗимата беше по-студено от навън,за лятото пък да не говорим Huh? Huh? Huh?Ама мъжо тази година се излъга и направи ремонт и сега си имамчисто нова и топла кухня (dance1) (dance5)
Ама то като ме мързи някога да готвяяяяя и кухнята не може да ме съблазни (tongue3)и когато го има този мързел,елате да видите как нагъвам макарони Winkнищо работа,за 10 минути (wink1)
Активен

rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

София

Профил WWW
« Отговор #26 -: Декември 30, 2010, 22:27:19 »
Раздели ТемаНагоре

Бляк!  Huh? 
Активен

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #27 -: Декември 30, 2010, 22:28:17 »
Раздели ТемаНагоре

Бляк!  Huh? 
и аз така "бляк" все едно ям обелки от семки  Cheesy Cheesy
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #28 -: Декември 31, 2010, 15:28:42 »
Раздели ТемаНагоре

Cheesy Cheesy Cheesy това със замръзналата кухня ми е доста познато хиихих само,че аз докато готвя си пускам духалката а иначе миналата зима имах проблеми с фризера -реши да не замразява и понеже мислех,че има проблем в него се обаждам на техник и той ме пита колко градуса е в стаята и като му казах,че колкото е навън толкова е и в кухнята той ми вика ,че тия хладилници сега били модерни и като падне под нулата спирали да работят явно понеже преценявали,че нема нужда да замразяват като и от вън е студ  Cheesy та се налагаше да му включвам духалката специално на него за да го залъжа да работи .Никога не ме е мързяло да готва но често не знам какво и като тормозя мъж ми да даде идея накрая ми казва"Нема да готвиш ще си изпечем сандвичи " хихихиих
хаха и аз миналата зима се бях шашнала с нашия хладилник,викам си ''край баш по празниците останах без хладилник и фризер'',а то какво било,и той иска на топличко Cheesy
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
Sky_Angel
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 809

Профил
« Отговор #29 -: Декември 31, 2010, 16:06:51 »
Раздели ТемаНагоре

лелеее, страшна салата!
мен като ме домързи да готвя, правя яйца с кренвирши и сирене. или гювечета в микровелето.
мойта печка също е на остъклената тераса, и зимата избягвам да готвя Smiley казвам на мъжо да си купува от стола в работата, а ние с Дебс ядем сандвичи или нещо на микровелето Smiley
в редките случаи когато се налага да готвя, правя си всичко вътре на топличко и после карам мъжо да го разбърква на терасата, да му е за урок, понеже той не дава да сложим печката вътре... щяла да омирисва целия апартамент! Huh? Lips Sealed
Активен

1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева
2. Предимство за искащите повече от 1 обява!
3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя!
4. Пращам/получaвам като МПП,без НП!
5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти!
6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС!
7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!

Страници: 1 [2] 3 4   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: