ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Декември 22, 2010, 01:09:23 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #16 -: Декември 23, 2010, 01:01:17 » |
Нагоре
|
Не е по-лесно и по-бързо, защото трябва и да го чакаш да стане, а така докато режеш някои от нещата другите са станали. И освен това трябва и да чистиш пилето, да вадиш и вътрешности, защото някои производители не го правят.
Не го чакам да стане, или чета книга, или съм с детето или на компа. Никакви вътрешности- купувам охладено пиле(от години), чистя трътка , кожа и крила, цепя, мажа и във фурната-15мин.ми е отнело за подготовка даже и ако е в плик да го напъхан в него., ако имам още 10мин. мога и картофи да му нарежа. След 1ч. вадим и наливаме виното. Ти през този един час още се пипкаш на котлона да вариш картофите.... Не е така, 'щото ако искам мога и без картофи да мина. И цялото приготовление на "гигантската салата", както сме я кръстили вкъщи, отнема 15-20 мин., а ти ми говориш за някакъв си час - време, през което аз бих умрял от глад 2 пъти.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #17 -: Декември 23, 2010, 01:04:50 » |
Нагоре
|
Ако ти дотрябва помощ за компютъра, после да не се чудиш защо те прескачам в темата...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #18 -: Декември 23, 2010, 01:05:52 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #19 -: Декември 23, 2010, 09:04:44 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #20 -: Декември 23, 2010, 10:06:16 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
данина
new user
Неактивен
Публикации: 74
|
|
« Отговор #21 -: Декември 23, 2010, 23:06:18 » |
Нагоре
|
Изсипвам 2-3 с.л.овесени трици в една кофичка кисело мляко и започвам да ям с удоволствие.Обикновено останалите около мен ме гледат умно.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм. Предпочитам плащане чрез ЕКОНТ по-евтино е.
|
|
|
Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
|
|
« Отговор #22 -: Декември 23, 2010, 23:20:46 » |
Нагоре
|
Изсипвам 2-3 с.л.овесени трици в една кофичка кисело мляко и започвам да ям с удоволствие.Обикновено останалите около мен ме гледат умно.
Всяка сутрин, вече ми свикнаха.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #23 -: Декември 29, 2010, 16:47:52 » |
Нагоре
|
Радо сега като ти четох за ''салатата',май снощи съм те уморила с мойте чушки
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #25 -: Декември 29, 2010, 19:53:26 » |
Нагоре
|
Малииииии,Радо каква беше тая салата,бе душичко ? Направо паднах сега докато четях.Аз ако тръгна да приготвям нещо такова,ще забравя половината продукти какви са Пък по рецепта май не готвя аз Относно студената кухня Аз до тази година готвех на остъклена тераса,ама познайте какво остъкление Зимата беше по-студено от навън,за лятото пък да не говорим Ама мъжо тази година се излъга и направи ремонт и сега си имамчисто нова и топла кухня Ама то като ме мързи някога да готвяяяяя и кухнята не може да ме съблазни и когато го има този мързел,елате да видите как нагъвам макарони нищо работа,за 10 минути
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #26 -: Декември 30, 2010, 22:27:19 » |
Нагоре
|
Бляк!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #27 -: Декември 30, 2010, 22:28:17 » |
Нагоре
|
Бляк! и аз така "бляк" все едно ям обелки от семки
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #28 -: Декември 31, 2010, 15:28:42 » |
Нагоре
|
хаха и аз миналата зима се бях шашнала с нашия хладилник,викам си ''край баш по празниците останах без хладилник и фризер'',а то какво било,и той иска на топличко
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #29 -: Декември 31, 2010, 16:06:51 » |
Нагоре
|
лелеее, страшна салата! мен като ме домързи да готвя, правя яйца с кренвирши и сирене. или гювечета в микровелето. мойта печка също е на остъклената тераса, и зимата избягвам да готвя казвам на мъжо да си купува от стола в работата, а ние с Дебс ядем сандвичи или нещо на микровелето в редките случаи когато се налага да готвя, правя си всичко вътре на топличко и после карам мъжо да го разбърква на терасата, да му е за урок, понеже той не дава да сложим печката вътре... щяла да омирисва целия апартамент!
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
|
|