taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Декември 31, 2010, 16:11:23 » |
Нагоре
|
Изсипвам 2-3 с.л.овесени трици в една кофичка кисело мляко и започвам да ям с удоволствие.Обикновено останалите около мен ме гледат умно.
Бляк! и аз така "бляк" все едно ям обелки от семки Да-а-а!Обаче очаквайте 20 поста на тема колко е полезно това "бляк". Като се замисля,май съм на принципа да живея по-малко и да се храня както ми е вкусно,отколкото да ям "полезни"боклуци 80 години.И не ме убеждавайте,че полезното е и вкусно,и обратно.Да,ама в 10 % от случаите!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
dori4on
new user
Неактивен
Публикации: 6
|
|
« Отговор #31 -: Януари 02, 2011, 15:08:01 » |
Нагоре
|
Изсипвам 2-3 с.л.овесени трици в една кофичка кисело мляко и започвам да ям с удоволствие.Обикновено останалите около мен ме гледат умно.
Бляк! и аз така "бляк" все едно ям обелки от семки Да-а-а!Обаче очаквайте 20 поста на тема колко е полезно това "бляк". Като се замисля,май съм на принципа да живея по-малко и да се храня както ми е вкусно,отколкото да ям "полезни"боклуци 80 години.И не ме убеждавайте,че полезното е и вкусно,и обратно.Да,ама в 10 % от случаите! Това "бляк" е не само полезно ,но и много вкусно.Вече 3 години това ми е закуската,като за разнообразие понякога прибавям по малко степче ягода или малина.Много вкусно и засищащо.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #32 -: Януари 02, 2011, 15:32:44 » |
Нагоре
|
Никога не ме мързи да готвя, но често нямам време да готвя нещо интересно. Само събота и неделя си позволявам да направя нещо по-сложно, през седмицата не ми се стои толкова в кухнята. А когато нямам време сандвичите спасяват положението, на тостерче, с каквото има в хладилника.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #33 -: Януари 03, 2011, 01:00:51 » |
Нагоре
|
Бляк! и аз така "бляк" все едно ям обелки от семки Да-а-а!Обаче очаквайте 20 поста на тема колко е полезно това "бляк". Като се замисля,май съм на принципа да живея по-малко и да се храня както ми е вкусно,отколкото да ям "полезни"боклуци 80 години.И не ме убеждавайте,че полезното е и вкусно,и обратно.Да,ама в 10 % от случаите! Сьгласна,само,че няма никаква гаранция,че ще ги ядеш 80 год. Аз примерно много обичам мюсли,но за десерт.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #34 -: Януари 03, 2011, 14:03:41 » |
Нагоре
|
Бляк! и аз така "бляк" все едно ям обелки от семки Да-а-а!Обаче очаквайте 20 поста на тема колко е полезно това "бляк". Като се замисля,май съм на принципа да живея по-малко и да се храня както ми е вкусно,отколкото да ям "полезни"боклуци 80 години.И не ме убеждавайте,че полезното е и вкусно,и обратно.Да,ама в 10 % от случаите! Това "бляк" е не само полезно ,но и много вкусно.Вече 3 години това ми е закуската,като за разнообразие понякога прибавям по малко степче ягода или малина.Много вкусно и засищащо. А степчето колко е полезно и здравословно?Боя като за световно!!!И доста Е-та!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #35 -: Януари 04, 2011, 19:36:49 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #36 -: Януари 04, 2011, 20:38:51 » |
Нагоре
|
А-у-у-у,човек убивам за пица!А твоята изглежда фантастично!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #37 -: Януари 04, 2011, 20:44:26 » |
Нагоре
|
И аз точа зъби по пицата.Предлагам да се организираме и да отиваме на гости
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #38 -: Януари 04, 2011, 21:37:43 » |
Нагоре
|
И аз точа зъби по пицата.Предлагам да се организираме и да отиваме на гости чакам вииииииииии хващайте пътя за насам...Разград ви очаква
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #39 -: Януари 04, 2011, 23:40:21 » |
Нагоре
|
И аз точа зъби по пицата.Предлагам да се организираме и да отиваме на гости чакам вииииииииии хващайте пътя за насам...Разград ви очаква Ехааааа,там не съм била Сега вече имамповод
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #40 -: Януари 05, 2011, 11:00:03 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #41 -: Януари 05, 2011, 21:54:12 » |
Нагоре
|
едни мързеливи"рошави питки със сирене" Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #42 -: Януари 05, 2011, 22:22:44 » |
Нагоре
|
На мен ми се случва поне 2 пъти седмично да ме мързи да готвя и затова фризера е подобаващо пълен с лесни за приготвяне продукти. Винаги имам замразени пилешки хапки. С един сос от кетчуп, майонеза и мъничко горчица и някаква салата, ще рече човек, че съм отделила 2 часа Имам замразени блатове за пица, рибно филе, печени чушки, кори за баница и още подобни... та за кратко време имам вечеря.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweets
new user
Неактивен
Публикации: 106
И там съм sweets....
|
|
« Отговор #43 -: Януари 05, 2011, 23:17:59 » |
Нагоре
|
На мен ми се случва поне 2 пъти седмично да ме мързи да готвя и затова фризера е подобаващо пълен с лесни за приготвяне продукти. Винаги имам замразени пилешки хапки. С един сос от кетчуп, майонеза и мъничко горчица и някаква салата, ще рече човек, че съм отделила 2 часа Имам замразени блатове за пица, рибно филе, печени чушки, кори за баница и още подобни... та за кратко време имам вечеря. Охо, аз имам направо готови манджи във фризера Има ястия, които търпят замразяване, и когато готвя от тях, в повечето случаи приготвям по-голямо количество, което не изядем-хоп във фризера. Идват ми идеално като се прибера късно от работа
|
|
|
Активен
|
Предимство за тези, които си изберат повече от едно нещо. За суми над 20 лв, нови потребители и потребители с отрицателни оценки ще помоля за предварително плащане. Приемам плащане по банка, пощ. запис или паричен превод чрез Еконт /най-удобен и евтин/, ето банковата ми сметка:IBAN BG06UNCR 7630 1078 5520 56 СКЛОННА СЪМ ДА ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНИ И ПРАЩАМ ЗА ПРОБА! Моля, не забравяйте пощенските!
|
|
|
kami_kami
new user
Неактивен
Публикации: 479
|
|
« Отговор #44 -: Януари 06, 2011, 10:53:51 » |
Нагоре
|
И аз все се каня да замразя направо готова манджа, ама като не съм пробвала, все си мисля, че няма да става за ядене. Я, кажи печен боб в гювеч ще може ли, че имам останал - завидно количество
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|