poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
Поканени потребители: 0
|
 |
« -: Декември 21, 2010, 22:43:43 » |
Нагоре
|
Кога да се обяви,че даден потребител е бил некоректен? Колко време трябва да изчакаме за да пишем, за некоректна постъпка? Моля и дайте ми съвет, май пак ме измамиха 
|
|
« Последна редакция: Декември 22, 2010, 12:41:10 от poli23 »
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови  )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user

Неактивен
Публикации: 3865
|
 |
« Отговор #1 -: Декември 21, 2010, 22:52:16 » |
Нагоре
|
Пишеш в темата,че имаш съмнения за некоректност и това е.И се молим всичко да е наистина просто съмнение Сега кажи за какво става въпрос
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Нека бъдем коректни!!!
|
 |
« Отговор #2 -: Декември 21, 2010, 22:59:50 » |
Нагоре
|
На 10.12 потребителка от сайта поиска да и изпратя една дреха от обявите ми. Разбрахме се, да и я изпратя на 13( понеделник). От тогава ни вст , ни кост и в сайта не е влизала. И разбира се ни пари. 
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови  )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
 |
« Отговор #3 -: Декември 21, 2010, 23:03:27 » |
Нагоре
|
Ами време си е да пишеш,щом няма поне на лични нищо,още повече че и не влиза в сайта....а оценките и как са  .......
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Нека бъдем коректни!!!
|
 |
« Отговор #4 -: Декември 21, 2010, 23:09:50 » |
Нагоре
|
Има 1 положителна оценка. Свързах се с потребителката, която я беше поставила и тя каза, че не е имала проблем с нея и веднага си е получила парите от нея.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
 |
« Отговор #5 -: Декември 21, 2010, 23:21:40 » |
Нагоре
|
 хм....с 1 оценка ....аз не бих рискувала  може пък да ти се издължи  ...всички на това се надяваме...но много са лоши някои  ,не се поставят на мястото на отсрещната страна....ми пиши 2 реда....или поръчай на някого ,ако не можеш...знаеш ,че те чакат .....ама къде ти 
|
|
|
Активен
|
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
Публикации: 197
|
 |
« Отговор #6 -: Декември 21, 2010, 23:47:25 » |
Нагоре
|
 хм....с 1 оценка ....аз не бих рискувала  може пък да ти се издължи  ...всички на това се надяваме...но много са лоши някои  ,не се поставят на мястото на отсрещната страна....ми пиши 2 реда....или поръчай на някого ,ако не можеш...знаеш ,че те чакат .....ама къде ти  Уф, че неприятно. Хайде дано причината да е в това, че не се е сетила да се обади...Но как да не се обадиш??? Понякога нямам обяснение за някои неща. Дано всичко приключи добре!
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Нека бъдем коректни!!!
|
 |
« Отговор #7 -: Декември 22, 2010, 09:28:20 » |
Нагоре
|
Нямам претенции да ми се обажда, нека си ми пусне парите, пък може и без да се обажда. Много жалко, че има такива хора, направо да ти развалят настроението. Писах и и на имейла, но и до сега без отговор. Смятате ли, че трябва да пусна тема за некоректност, или да сменя името на тази, с некоректен потребител?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
|
 |
« Отговор #8 -: Декември 22, 2010, 09:44:41 » |
Нагоре
|
Отскоро съм тук и не смея да давам смели съвети, но това си е жива некоректна постъпка. А за теб, Поли, една голяяяяяма обица на ухото. Макар че и аз пускам дрешки напред  . Самия начин на търговия си носи тези рискове
|
|
|
Активен
|
Коректна и добронамерена съм, очаквам същото и от отсрещната страна. При интерес към моя обява , след запис и сериозни намерения очаквам ЛС и адрес,давам предимство на първият, който го направи. Описвам подробно размери и състояние. Поставям оценки,правете го и вие.
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Нека бъдем коректни!!!
|
 |
« Отговор #9 -: Декември 22, 2010, 09:59:36 » |
Нагоре
|
Това си е така, рискуваме, но дайте ми съвет какво да направя.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
slamcho_r
new user
Неактивен
|
 |
« Отговор #10 -: Декември 22, 2010, 10:58:53 » |
Нагоре
|
Виждам, че админ е писал- за всеки некоректен да се пише отделна тема.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user

Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
 |
« Отговор #11 -: Декември 22, 2010, 12:32:36 » |
Нагоре
|
Смени името на тази тема, като включиш името на некоректната. Може друг потребител да е имал контакт с нея и да е спестил неутрална или отрицателна оценка. Като се види за кого става дума и ще получиш най-адекватен отговор.
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
Криси09
power user

Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
 |
« Отговор #12 -: Декември 22, 2010, 12:41:44 » |
Нагоре
|
Иии сега,след няколко дена жената ще се включи в темата,че някой или тя са били болни или в болница 
|
|
|
Активен
|
 Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Нека бъдем коректни!!!
|
 |
« Отговор #13 -: Декември 22, 2010, 17:36:43 » |
Нагоре
|
Оправдания все ще се измислят, но съм много разочарована.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Нека бъдем коректни!!!
|
 |
« Отговор #14 -: Декември 24, 2010, 09:49:56 » |
Нагоре
|
Жената е от гр.Радомир Олга П.С. Искам да помоля, акоима някоя мама от Радомир, да се свърже с мен на ЛС.,Благодаря предварително.
|
|
« Последна редакция: Декември 24, 2010, 10:08:10 от Хуан Куеста »
|
Активен
|
|
|
|
|
|