margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Декември 28, 2010, 18:43:04 » |
Нагоре
|
Иии сега,след няколко дена жената ще се включи в темата,че някой или тя са били болни или в болница Е това ми е любимото оправдание...дано наистина се окаже недоразумение
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #16 -: Декември 29, 2010, 15:28:52 » |
Нагоре
|
ПОЧНАХМЕ ИЗДИРВАНЕТО,СПОКО МАЦКИ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #17 -: Декември 29, 2010, 15:32:10 » |
Нагоре
|
ПОЧНАХМЕ ИЗДИРВАНЕТО,СПОКО МАЦКИ Дано има щастлив край тази история
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #18 -: Декември 29, 2010, 19:55:43 » |
Нагоре
|
ПОЧНАХМЕ ИЗДИРВАНЕТО,СПОКО МАЦКИ Дано има щастлив край тази история ми ще се постарая да е со кротце,со благо,ма като разбрах кьде живее мацката там и езика им няма да разбера май
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #19 -: Януари 17, 2011, 16:07:31 » |
Нагоре
|
Въпросната потребителка е на линия, да видим дали ще отговори.Писах и на ЛС
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
black_ice
Черно ледче
power user
Неактивен
Публикации: 782
|
|
« Отговор #20 -: Януари 17, 2011, 16:19:21 » |
Нагоре
|
Това за болните не винаги е оправдание. Аз също съм болна и мога да кажа, че бях доста зле, с температура и почти не ставах от леглото. В петък и събота не успях да отида до пощата, разбира се писах л.с. на потребителките с извинение. Така че не слагайте всички под общ знаменател, случват се такива неща. По темата - надявам се да си получиш парите, макар че като виждам как потребителката е на линия и дори не си прави труда да отговори...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #21 -: Януари 17, 2011, 16:28:15 » |
Нагоре
|
Дословно ви копирам и пействам нейния отговор. Znam 4e nqmam pravo da se izvinqvam no se naloji da zamina izvan stranata mnogo barzo za6toto maikata na maja mi ne be6e dobre pribrax se v sabota a i mi bqxa sprqli neta ei sega go vkliu4ixa i az nqma6e otkade da vidq adresa o6te utre6te ti pratq pari4kite
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #22 -: Януари 18, 2011, 11:01:24 » |
Нагоре
|
ТОВА МИ ПИСА ВЧЕРА ОЛГА,И МАЙ МЕ УБЕДИ ЧЕ ДНЕС ЩЕ ПУСКА ЗАПИСА-ДАНО!!!poli1903 new user * Неактивен Неактивен
Публикации: 0
Профил Лично Съобщение (Неактивен) Re:(Без заглавие) « Изпратени до: rusamapaumna -: Вчера в 20:00:14 » « Вие сте отговорили или препратили това съобщение. » Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни да бих обяснила имах проблеми трябваше да замина изван страната много барзо свекарва ми прекара инсулд защо след като сам тук ме нападат така татова е човешки живот нямах време с малко дете сам сега сам тук и ще и ги изпратя но се случва аз ако сам трагнала да си пражя измами няма да влизам повече ж саита
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #23 -: Януари 27, 2011, 15:27:29 » |
Нагоре
|
с огромно сьжаление ми се налага да пиша отново тук...днес при мен дойде лелята на вьпросната Олга...познах я по адреса и я заговорих,като и обясних за сайта и за неприятната ситуация.жената вьобще не беше учудена и ми каза,че мадамата пазарува предимно от сайтове и са идвали в дома им и друг пьт хора с подобен проблем-дьлжала пари...извинението за чужбина,лели,стринки и бащи вече било изтьркано,жената сьщо го знаеше и се подсмихна,на вьпроса ми не и ли е неудобно,че ще дойда да я потьрся пред мьжа и жената каза,че си били лика-прилика,демек няма да има резултат и НИ посьветва да караме по каналния ред,т.е.полицията...вьпросната Олга явно се вихри и из други подобни сайтове/което аз не мога да знам/но ако се сещате за друг освен про-то,може да предупредите юзьрите.лелята обеща като се засекат по входовете на кьщата да предаде всичките ми заплахи дословно,видя ми се много сериозна красива,интелигентна,приятна и заможна жена,така че ако тя не помогне-остава последния вариант,за който се сещате всички.аз мога само да предам какво ново около крадлата,нататьк ПОЛИ предприема или не сьответните действия-но ПОЛИ,имаш моята подкрепа,надявам се всички ще те поощрят ако решиш да я подгониш!сьжалявам,явно си попаднала на шлифована измамничка показах на жената сайта,предполагам като гост ще следи и тя какво става тук!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Януари 27, 2011, 15:34:01 » |
Нагоре
|
rusamapaumna new user * Активен Активен
Публикации: 373
Skype Профил Ел. поща Лично Съобщение (Активен) (Без заглавие) « Изпратени до: poli1903 -: Януари 25, 2011, 11:18:30 » Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни ЕХОООООООО,ЩЕ СЕ НАЛАГА ЛИ ДА СЕ ТЬРСИМЕ SadТЬРПЕНИЕТО НА ПОЛИ СЕ ИЗЧЕРПА,НАИСТИНА ПРЕКАЛИ!!! това беше последното ми сьобщение кьм Олга,но вече и не отговаря изобщо...сигурна сьм че няма проблем с нета или компютьра,знам го по-точно!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #25 -: Януари 27, 2011, 15:39:57 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #26 -: Януари 27, 2011, 15:43:28 » |
Нагоре
|
давай мила,макар и да е студено!ще те сгрее мисьлта че ще предпазиш други!аз изгубих телефона ти,прати ми номера на лични!каквото разбера или ми пише тая...да го знаеш!жената я вкарах в офиса и отворих темата-не беше учудена,вьпреки че беше огорчена!знае за тези които я тьрсят по простата причина,че тя е на пьрви етаж,а онази-на горния
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Февруари 04, 2011, 08:13:51 » |
Нагоре
|
МИЛА,КАКВО СТАНА?ПУСНА ЛИ ЖАЛБА?НАПРАВО МИ Е КОФТИ ДА РОВЯ В РАНАТА ТИ,НО НЕ И ДАВАЙ ДА СЕ ЧУВСТВА ПОБЕДИТЕЛ,ОЩЕ ПОВЕЧЕ СЕГА,КОГАТО ЗНАЕ ЧЕ НЕЩО ПРЕДСТОИ!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #28 -: Февруари 18, 2011, 21:42:50 » |
Нагоре
|
poli1903 no ads power user * Активен Активен
Публикации: 500
Профил Лично Съобщение (Активен) Re:(Без заглавие) « Изпратени до: rusamapaumna -: Днес в 21:40:24 » Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни samo ne mi govori po tozi na4in xaide podadete jalba da vi vidq kak 6te vzemete ne6to ot men kato se vodq invalid i samotna maika da vidq kato ste tolkava pa otvoreni kak 6te me osadite i kradla 6te vika6 na nqkoi drug nqkoi da mi e daval pari na raka ta da ima da vra6tam ТОВА Е НАЙ-НОВОТО ОТ ОЛГА ОТ РАДОМИР...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #29 -: Февруари 18, 2011, 22:11:07 » |
Нагоре
|
poli1903 no ads power user * Активен Активен
Публикации: 500
Профил Лично Съобщение (Активен) Re:(Без заглавие) « Изпратени до: rusamapaumna -: Днес в 21:40:24 » Отговори с цитатЦитат ОтговорОтговор Изтрий това съобщениеПремахни samo ne mi govori po tozi na4in xaide podadete jalba da vi vidq kak 6te vzemete ne6to ot men kato se vodq invalid i samotna maika da vidq kato ste tolkava pa otvoreni kak 6te me osadite i kradla 6te vika6 na nqkoi drug nqkoi da mi e daval pari na raka ta da ima da vra6tam ТОВА Е НАЙ-НОВОТО ОТ ОЛГА ОТ РАДОМИР...
Само се "води" ли инвалид ?Те полицаите няма да я питат има ли си мъж или не
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
|