desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 22, 2010, 11:46:56 » |
Нагоре
|
Стрелец-Аз виждам! Стрелецът е душата на компанията,много весел и широко скроен!Винаги готов за път и пътешествия!В дома му е чисто,но хаотично и в най-големият безпорядък,може да намери всичко,което му трябва на секундата!Обича да се самоиронизира дори,но е обидчив,а и много доверчив! Хайде да видим колко мами сме стрелци! Аз съм ноемврийски стрелец!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #1 -: Декември 22, 2010, 11:53:21 » |
Нагоре
|
Малкият ми син е стрелец....това за хаотичното е така ,но хич не намира нещото ,когато го търси ,понякога е пред очите му,а .... иначе,наистина е душа на КЪЩАТА никога не се сърди или поне бързо му минава даа и обидчив е също...само си казъл нещо не каквото трябва за него и се е разревал
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #2 -: Декември 22, 2010, 11:54:57 » |
Нагоре
|
мъжо е стрелец
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #3 -: Декември 22, 2010, 11:56:22 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #4 -: Декември 22, 2010, 12:10:23 » |
Нагоре
|
На моя брат му е стрелец,голяма ми е душичка
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #5 -: Декември 22, 2010, 12:15:51 » |
Нагоре
|
На мъжо брат му е стрелец, и моят малкият син също.Много обидчив е малкия,но и много гальовен и любвеобвилен. Да са ни живи и здрави!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #6 -: Декември 22, 2010, 14:00:09 » |
Нагоре
|
Баща ми е стрелец и до сега от него нищо хубаво не съм видял. Дано само той да е мършата в стадото.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimi100
new user
Неактивен
Публикации: 241
|
|
« Отговор #7 -: Декември 22, 2010, 14:44:50 » |
Нагоре
|
Баща ми е стрелец.......уникален човек........работохолик от всякъде
|
|
|
Активен
|
НЕ искам хора които нямат сериозен интерес към нещо да се записват излишно в обявите ми НЕ обичам да чакам за това давам на първия дал адрес на лс дори и да е последно записал се и ако може без КОМЕНТАР по темата...защоне спазвам ред ТУК СЪМ ГО НАПИСАЛА записал се на 2 или повече обяви с предимство
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #8 -: Декември 22, 2010, 23:54:06 » |
Нагоре
|
Мойта бебка е стрелец-за сега мога да кажа ,че е глезанка и знае как да получи нещо миловидно ,но хитро човече
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
soledad
new user
Неактивен
Публикации: 21
|
|
« Отговор #9 -: Декември 23, 2010, 11:34:26 » |
Нагоре
|
Аз съм стрелец декемвриски.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #10 -: Декември 23, 2010, 12:21:18 » |
Нагоре
|
и аз съм стрелец! 29.11.83г девер ми също е стрелец, но хич не си приличаме с него... освен по това, че сме купонджии той е мн безотговорен(а е вече на 29г), докато на мен на 20г ми се наложи да стана съпруга, после и майка и мн набързо станах отговорна винаги съм обичала да пътешествам, но за жалост нашите неможеха да си го позволят. сега пък мъжо не е на моя акъл и мн ме е яд... относно безпорядъка вкъщи... явно не съм типичния стрелец, понеже шкафовете са ми подредени, но не и това извън тях постоянно има дрехи по дивана и фотьойлите... мн мразя да разпределям прането по шкафове и чекмеджета и все ги отлагам голяма съм сръдла и ревла и като се разсърдя за нещо, така се самонавивам, че правя от мухата- слон но пък бързо ми минава и не съм злопаметна. мн съм наивна, не ми се отдава да лъжа и не обичам еднообразието...
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #11 -: Декември 23, 2010, 13:38:09 » |
Нагоре
|
и аз съм стрелец! 29.11.83г девер ми също е стрелец, но хич не си приличаме с него... освен по това, че сме купонджии той е мн безотговорен(а е вече на 29г), докато на мен на 20г ми се наложи да стана съпруга, после и майка и мн набързо станах отговорна винаги съм обичала да пътешествам, но за жалост нашите неможеха да си го позволят. сега пък мъжо не е на моя акъл и мн ме е яд... относно безпорядъка вкъщи... явно не съм типичния стрелец, понеже шкафовете са ми подредени, но не и това извън тях постоянно има дрехи по дивана и фотьойлите... мн мразя да разпределям прането по шкафове и чекмеджета и все ги отлагам голяма съм сръдла и ревла и като се разсърдя за нещо, така се самонавивам, че правя от мухата- слон но пък бързо ми минава и не съм злопаметна. мн съм наивна, не ми се отдава да лъжа и не обичам еднообразието... Все едно описа мен!! Родена съм на 28.11 Преди да се роди бебка,с моя мъж постоянно бяхме из балканитеМного обичаме да ходим на балкан с палатки.Той е деваНякой трябва да отвори тема и за девите!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
NELINA-70
нели
new user
Неактивен
Публикации: 8
0877910038
|
|
« Отговор #12 -: Февруари 09, 2011, 16:01:21 » |
Нагоре
|
какво ли да кажа аз - цяло семейство стрелци-мъжът ми-14.12 ,дъщеря ми 18.12 ,аз 19.12 ,не е лесно- хвърчат стрели и положителни и отрицателни добре че синът ми е скорпионче
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #13 -: Февруари 09, 2011, 22:27:49 » |
Нагоре
|
какво ли да кажа аз - цяло семейство стрелци-мъжът ми-14.12 ,дъщеря ми 18.12 ,аз 19.12 ,не е лесно- хвърчат стрели и положителни и отрицателни добре че синът ми е скорпионче браво на малкия сладур ама ноемврииски ли е или октомврииски
|
|
|
Активен
|
|
|
|
NELINA-70
нели
new user
Неактивен