emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 22, 2010, 13:12:35 » |
Нагоре
|
Според мама това не било музика, а шум. Според мен е най-доброто нещо, което омразните ми американци са измислили. Допреди да родя - само ходех по фестивали и партита. След като родих, фестивалите намаляха, но точа лиги за Tomorrowland Има велики DJ-и сътворили страхотни неща
|
|
« Последна редакция: Декември 22, 2010, 13:31:24 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #1 -: Декември 22, 2010, 13:19:41 » |
Нагоре
|
аз мисля като майка ти
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Декември 22, 2010, 13:20:41 » |
Нагоре
|
аз мисля като майка ти Да ама мама я хванах да отваря моите папки с музика и да слуша т.нар от нея шум. Женицата си промени мнението за около година.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #3 -: Декември 22, 2010, 13:21:53 » |
Нагоре
|
Според мама това не било музика, а шум. Според мен е най-доброто нещо, което омразните американци са измислили. Допреди да родя - само ходех по фестивали и партита. След като родих, фестивалите намаляха, но точа лиги за Tomorrowland Има велики DJ-и сътворили страхотни неща Мхм има, има. Много харесвам прогресив хаус и минимал - ама от по-музикалния, понякога и транс. Обичам вокали. Обаче си има и доста ужасни сетове, за които и аз бих казала, че не е музика, а дрънчене, даже в някои и дрънчене няма, ами само дждждждждждждждж,чшчшчшчшчшчшчшчш или иуиуиуиуиуиу Моя дядо пък ми казва, че ако няма мелодия, която да можеш да запееш - значи не е никаква музика Ма той слуша по радиото такива класически неща - симфонии, Бетовен , Моцарт. И аз съм свирила на пиано 5 години, така че твърдя, че имам слух и щом и хаус музиката ми харесва, значи има защо. Особено ако вкарат и някоя цигулка в парчето - много ме кефи
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #4 -: Декември 22, 2010, 13:24:50 » |
Нагоре
|
Да ама мама я хванах да отваря моите папки с музика и да слуша т.нар от нея шум. Женицата си промени мнението за около година.
Тя е ровила да търси метъл групи, които ползват електроника/компютри за съжаление и такива доста се навъдиха Моя дядо пък ми казва, че ако няма мелодия, която да можеш да запееш - значи не е никаква музика Дядо ти е много мъдър човек, повече да го слушкате!
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Декември 22, 2010, 13:29:51 » |
Нагоре
|
ОООООО да. Така нареченият vocal house - според скромното ми мнение е подходящ особено за лятото. Даже съм влизала в жестоки спорове с нашенски DJ-и. Има страхотни парчета, които могат да се запеят. В този ред на мисли - Стан Колев прави невероятни неща.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Декември 22, 2010, 13:30:35 » |
Нагоре
|
Да ама мама я хванах да отваря моите папки с музика и да слуша т.нар от нея шум. Женицата си промени мнението за около година.
Тя е ровила да търси метъл групи, които ползват електроника/компютри за съжаление и такива доста се навъдиха Моя дядо пък ми казва, че ако няма мелодия, която да можеш да запееш - значи не е никаква музика Дядо ти е много мъдър човек, повече да го слушкате! Ох , да ми е жиш и здрав - на 90 години е, а такива неща може да ти каже... Слушкам го аз, как да не го слушкам. Сега на Коледа отивам в София при него и при мама. Ще му посвиря и на пианото, винаги го правя като отида, пък и тука си нямам да се упражнявам. Иначе съм чак на другия край на България Но мисълта ми беше, че не пречи и той да е прав и аз да си харесвам хаус-а Мога и да си свиря на пианото и да си слушам музиката
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #7 -: Декември 22, 2010, 13:33:14 » |
Нагоре
|
Тя е ровила да търси метъл групи, които ползват електроника/компютри за съжаление и такива доста се навъдиха Моя дядо пък ми казва, че ако няма мелодия, която да можеш да запееш - значи не е никаква музика Дядо ти е много мъдър човек, повече да го слушкате! Ох , да ми е жиш и здрав - на 90 години е, а такива неща може да ти каже... Слушкам го аз, как да не го слушкам. Сега на Коледа отивам в София при него и при мама. Ще му посвиря и на пианото, винаги го правя като отида, пък и тука си нямам да се упражнявам. Иначе съм чак на другия край на България Но мисълта ми беше, че не пречи и той да е прав и аз да си харесвам хаус-а Мога и да си свиря на пианото и да си слушам музиката Мини посвири и на моето. Освен с "На Елиза", с другите ми е много сложно да се справям, а толкова обичам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Декември 22, 2010, 13:39:56 » |
Нагоре
|
|
|
« Последна редакция: Декември 22, 2010, 13:43:09 от emi9 »
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #9 -: Декември 22, 2010, 13:40:17 » |
Нагоре
|
Тя е ровила да търси метъл групи, които ползват електроника/компютри за съжаление и такива доста се навъдиха Моя дядо пък ми казва, че ако няма мелодия, която да можеш да запееш - значи не е никаква музика Дядо ти е много мъдър човек, повече да го слушкате! Ох , да ми е жиш и здрав - на 90 години е, а такива неща може да ти каже... Слушкам го аз, как да не го слушкам. Сега на Коледа отивам в София при него и при мама. Ще му посвиря и на пианото, винаги го правя като отида, пък и тука си нямам да се упражнявам. Иначе съм чак на другия край на България Но мисълта ми беше, че не пречи и той да е прав и аз да си харесвам хаус-а Мога и да си свиря на пианото и да си слушам музиката Мини посвири и на моето. Освен с "На Елиза", с другите ми е много сложно да се справям, а толкова обичам Еее , ама и ти си чак в София Аз там имам пиано. Но "На Елиза" също не е съвсем просто Него и аз много го свиря. Последно преди да се преместя от София седнах да уча лунната соната - е тя е сложничка. И сега съм я забравила Но има много музикални сонатини и етюди дето са леснички и си залужават да им отделиш време. Ти нямаш ли време да посвирваш щом имаш пиано Или школи с ноти нямаш? аз имам в софия, ма не знам дали майка ми не ги е завряла по таваните и мазите Ето на - виждате ли какви музикални души сме в електронната тема Правете си изводи хихи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Декември 22, 2010, 13:44:22 » |
Нагоре
|
Тя е ровила да търси метъл групи, които ползват електроника/компютри за съжаление и такива доста се навъдиха Моя дядо пък ми казва, че ако няма мелодия, която да можеш да запееш - значи не е никаква музика Дядо ти е много мъдър човек, повече да го слушкате! Ох , да ми е жиш и здрав - на 90 години е, а такива неща може да ти каже... Слушкам го аз, как да не го слушкам. Сега на Коледа отивам в София при него и при мама. Ще му посвиря и на пианото, винаги го правя като отида, пък и тука си нямам да се упражнявам. Иначе съм чак на другия край на България Но мисълта ми беше, че не пречи и той да е прав и аз да си харесвам хаус-а Мога и да си свиря на пианото и да си слушам музиката Мини посвири и на моето. Освен с "На Елиза", с другите ми е много сложно да се справям, а толкова обичам Еее , ама и ти си чак в София Аз там имам пиано. Но "На Елиза" също не е съвсем просто Него и аз много го свиря. Последно преди да се преместя от София седнах да уча лунната соната - е тя е сложничка. И сега съм я забравила Но има много музикални сонатини и етюди дето са леснички и си залужават да им отделиш време. Ти нямаш ли време да посвирваш щом имаш пиано Или школи с ноти нямаш? аз имам в софия, ма не знам дали майка ми не ги е завряла по таваните и мазите Ето на - виждате ли какви музикални души сме в електронната тема Правете си изводи хихи Имам, по-точно брат ми има- То заради него взехме и пианото, но не се оправям много с нотите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Декември 22, 2010, 13:52:49 » |
Нагоре
|
Много ми хареса поздрава Доста е лятно Чак ми стана носталгично Ето и моя любим DJ Pepo - той е царя на минимала : http://www.youtube.com/watch?v=-5iGje8pHeYТе заедно с Pacho B са ми любимите български дж-и , а и приятели Въобще от тяхната агенция има много добри дж-и вече. Но те двамата се занимават вече 20 години
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Декември 22, 2010, 14:05:31 » |
Нагоре
|
Мхм готини парченца Те са обаче лаундж или чилаут Така за плажа под чадъра с коктейлче в ръка Или пък вечер вкъщи на чаша вино .... Размечтах се Забравих да добавя, че много харесвам Шаде - уникална жена и певица. Тази Лиса за нея ме подсети
|
|
« Последна редакция: Декември 22, 2010, 14:07:29 от emi_9eni »
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #14 -: Декември 22, 2010, 14:05:49 » |
Нагоре
|
И аз слушам малко електронна музика. Juno Reactor и D-Devils са таланти признати от мен. А Тиесто има един сет, който много ме кефи: Dj Tiesto - In Search of Sunrise Part 3. Това нещо е 80 мин. гот!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|