stella_ema
new user
Неактивен
Публикации: 3
сладката Ема
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 22, 2010, 16:15:29 » |
Нагоре
|
На 16.12 една мама,ми е пратила запис,който аз все още не съм получила,момичето ми показа бележките сканирани на които ясно се вижда,кога и за кого е пратен записа,но от нашата поща казаха,че при тях запис не е пристигнал,а от пощата на подателя казват,че записа е пристигнал и не е в тях вината,и двете ходихме до пощите,но отникъде нищо,записа го няма.Съвет какво да правим?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Атти
new user
Неактивен
Публикации: 4
|
|
« Отговор #1 -: Декември 22, 2010, 16:20:20 » |
Нагоре
|
Провери дали записът е пратен като телеграфен или като обикновен. Телеграфните не се получават във всяка поща по райони, а отиват в някой по-централен клон. В случай, че е пратен като обикновен, нямам обяснение.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stella_ema
new user
Неактивен
Публикации: 3
сладката Ема
|
|
« Отговор #2 -: Декември 22, 2010, 16:24:34 » |
Нагоре
|
като обикновен е пратен.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #3 -: Декември 22, 2010, 16:49:03 » |
Нагоре
|
Ами мацката със бележката да иде при началника на пощата за да се вземе отношение,не може да се изгуби.Щом лелките в пощатата не са го проследили си е за тяхна сметка да си търпят наказанията.Така ми казаха от тук понеже майка ми работи в поща и я питах.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фоксче
new user
Неактивен
Публикации: 45
|
|
« Отговор #4 -: Декември 28, 2010, 22:46:46 » |
Нагоре
|
Аз имах такъв проблем миналата година - вместо в нашия клон - 77, отишъл записът в 17, те една седмица се опитвали да доставят известието на адрес /все едно има същия адрес при тях/ и после прочели кода. Получих го 2 седмици след като го беше пратило момичето - то го търси в тяхната поща, аз в нашата - навсякъде казваха, че всичко е наред... Дано го получиш скоро
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hrismi_13
new user
Неактивен
Публикации: 41
|
|
« Отговор #5 -: Януари 04, 2011, 14:41:37 » |
Нагоре
|
До авторката-намерихте ли си записа? Скоро имах подобен проблем,бях пуснала тема.Оказа се,че записът ми е пристигнал в съседен пощенски клон,а не където трябваше да е.
|
|
|
Активен
|
След "запис" пишете на лични. Предварително плащам само НОВА стока! Връщам стока,която не отговаря на описанието. За нови потребители-предварително плащане. За две или повече мои обяви-цена по договаряне. Оценките ми от друг сайт: http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=58651
|
|
|
Dama pika
new user
Неактивен
Публикации: 138
|
|
« Отговор #6 -: Януари 05, 2011, 15:51:19 » |
Нагоре
|
Ами мацката със бележката да иде при началника на пощата за да се вземе отношение,не може да се изгуби.Щом лелките в пощатата не са го проследили си е за тяхна сметка да си търпят наказанията.Така ми казаха от тук понеже майка ми работи в поща и я питах.
Имам същия проблем и аз. Пратила съм запис на 17 декември, който още не е пристигнал - момичето ходи хиляди пъти до тяхната поща и го няма и няма. В нашата поща пък ми казват, че докато не се върне след 20 дни, нищо не можели да направят - нито да го проследят да видим къде отлежава, нито да ми дадат поне баркода да го дам аз на получателката. Не знам...Възможно ли е наистина да не могат да го проследят ??! Защо тогава ги лепят тия кодове ?
|
|
|
Активен
|
Не ми пращайте линкове за гласуване - докладвам на модератор !!!!!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #7 -: Януари 05, 2011, 15:52:58 » |
Нагоре
|
Имам същия проблем и аз. Пратила съм запис на 17 декември, който още не е пристигнал - момичето ходи хиляди пъти до тяхната поща и го няма и няма. В нашата поща пък ми казват, че докато не се върне след 20 дни, нищо не можели да направят - нито да го проследят да видим къде отлежава, нито да ми дадат поне баркода да го дам аз на получателката. Не знам...Възможно ли е наистина да не могат да го проследят ??! Защо тогава ги лепят тия кодове ? проследяването става от там от където е пуснат записа,а не тоз който чака така,че настоявай точно те трябва да го проследят ако ли не искай среща с началник
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dama pika
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Януари 05, 2011, 15:59:00 » |
Нагоре
|
Да, мила, записа съм го пуснала аз, съответно аз ходих да искам проследяване и това ми беше казано - докато не се върнел, нищо не можели да направят.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #9 -: Януари 05, 2011, 16:02:25 » |
Нагоре
|
Да, мила, записа съм го пуснала аз, съответно аз ходих да искам проследяване и това ми беше казано - докато не се върнел, нищо не можели да направят. не е вярно...........Разбрах,че ти си го пуснала даже сега пак званях и питах в пощата точно там където е пуснат трябва да го проследят,той след 20 дни се връща обартно на твоя адрес и ти ще го получиш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #10 -: Януари 05, 2011, 16:05:12 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #11 -: Януари 05, 2011, 16:08:32 » |
Нагоре
|
точно,че и те допускат грешки и според мен е нещо нормално за това съветвам мамето да иде на време да го проследят да не е станало и с нея така.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dama pika
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Януари 05, 2011, 16:12:38 » |
Нагоре
|
Да, мила, записа съм го пуснала аз, съответно аз ходих да искам проследяване и това ми беше казано - докато не се върнел, нищо не можели да направят. не е вярно...........Разбрах,че ти си го пуснала даже сега пак званях и питах в пощата точно там където е пуснат трябва да го проследят,той след 20 дни се връща обартно на твоя адрес и ти ще го получиш. Оххх не знам вече, 2 дни ходя и 2 различни пощаджийки ми го казват, с шефката не съм говорила още. Много, много неприятна история - да снимам бележки да доказвам, че съм го пратила...ужас. Значи ще пробвам да говоря с шефката, дано ми окаже съдействие поне тя ! Благодаря ти за отговора !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #13 -: Януари 05, 2011, 16:17:01 » |
Нагоре
|
Да, мила, записа съм го пуснала аз, съответно аз ходих да искам проследяване и това ми беше казано - докато не се върнел, нищо не можели да направят. не е вярно...........Разбрах,че ти си го пуснала даже сега пак званях и питах в пощата точно там където е пуснат трябва да го проследят,той след 20 дни се връща обартно на твоя адрес и ти ще го получиш. Оххх не знам вече, 2 дни ходя и 2 различни пощаджийки ми го казват, с шефката не съм говорила още. Много, много неприятна история - да снимам бележки да доказвам, че съм го пратила...ужас. Значи ще пробвам да говоря с шефката, дано ми окаже съдействие поне тя ! Благодаря ти за отговора ! Виж ти можеш и да си изтеглиш записа след 2 часа така,че поне за мен бележката не е решение на въпроса(казвам го по принцип) те нети дават бележка при изтеглянето.Така,че отиди и настоявай да го проследят.Не казвам,че си го направила,но има и такива случай.Успех за днес изчезвам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dama pika
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Януари 05, 2011, 16:19:27 » |
Нагоре
|
Ох иде ми вече с една картечница да ида...с какви глупости ме карат да се занимавам в началото на новата година.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|