zizi78
new user
Неактивен
Публикации: 369
kiss kiss kiss
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Януари 06, 2011, 23:48:48 » |
Нагоре
|
пуска се молба за проследяване на записа, пакета , колета или там каквото е, после се чака молбата да се разгледа от шефа на станцията и след това започва проследяването. Това зная от опит, но може докато стане всичко това записа да се върне обратно.
|
|
|
Активен
|
ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ДОБРИ. предпочитам еконт, наложен платеж п.п. до 3лв.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #16 -: Януари 09, 2011, 16:47:08 » |
Нагоре
|
пуска се молба за проследяване на записа, пакета , колета или там каквото е, после се чака молбата да се разгледа от шефа на станцията и след това започва проследяването. Това зная от опит, но може докато стане всичко това записа да се върне обратно.
това,което си описала е девет дена осем часа....Не ме разбирай по грешно просто са те пратили в трета глуха с тия молби и чане до незнам си кога
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zizi78
new user
Неактивен
kiss kiss kiss
|
|
« Отговор #17 -: Януари 10, 2011, 23:05:23 » |
Нагоре
|
на мене също ми се беше затрил запис, та ходих да питам и така ми отговориха, но О ЧУДО, появи се на другия ден та си спестих главоболията и разправиите. В повечете случаи отиват в други клонове и за това се бавят.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #18 -: Януари 10, 2011, 23:09:36 » |
Нагоре
|
на мене също ми се беше затрил запис, та ходих да питам и така ми отговориха, но О ЧУДО, появи се на другия ден та си спестих главоболията и разправиите. В повечете случаи отиват в други клонове и за това се бавят.
ами ако става на въпрос за по-голям град е напълно възможно........
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zizi78
new user
Неактивен
kiss kiss kiss
|
|
« Отговор #19 -: Януари 10, 2011, 23:38:36 » |
Нагоре
|
ами мисля че беше във Видин, записа беше до поискване и на мацката и бяха казали, че бил в друг клон по погрешка, а пък от друга мацка от Ловеч чаках месец и половина два пакета които бях платила предварително и ги няма и няма, та тя се притесни, ядоса се, защото ги изпратила, а не пази бележки и тя писа жалба или молба ме помня вече, та по баркода ги издириха и ми ги дадоха след като подписах декларация, та и на мене казаха че били пратени другаде по погрешка. Абе ужасна работа, ама като е най евтино там ,нямаме избор.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
stella_ema
new user
Неактивен
Публикации: 3
сладката Ема
|
|
« Отговор #20 -: Януари 11, 2011, 09:12:30 » |
Нагоре
|
записа още го няма,момичето чака да минат 20дена,да си го получи обратно.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #21 -: Януари 11, 2011, 09:20:24 » |
Нагоре
|
ходихте ли да го проследявате,какво Ви казаха?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nadiatg
new user
Неактивен
Публикации: 28
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #22 -: Януари 11, 2011, 09:21:53 » |
Нагоре
|
Дано да се върне записа при момичето. Аз пращах телеграфски запис, но жената в пощата беше объркала адреса и се почна една... Момичето чака, ходи да проверява, аз снимам бележки, докато разберем какво е станало. Пратих и нов запис, а от стария няма и помен - така и не се върна и още си го чакам.
|
|
|
Активен
|
Не плащам кутии и опаковки. Пращам и получавам като МПП. Винаги поставям оценки - правето го и вие. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не съм писала, че аз ги поемам или не сме се разбрали нещо друго на ЛС. Когато аз купувам първо плащам и предпочитам също първо да получа паричките.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #23 -: Януари 11, 2011, 09:25:17 » |
Нагоре
|
Дано да се върне записа при момичето. Аз пращах телеграфски запис, но жената в пощата беше объркала адреса и се почна една... Момичето чака, ходи да проверява, аз снимам бележки, докато разберем какво е станало. Пратих и нов запис, а от стария няма и помен - така и не се върна и още си го чакам. ооооооооооо,мила върви и си го търси той трябва да се върне при теб т.с. след като не е получен и е объркан както казваш ти след 20дни се връща при подателя.Не оставяй нещата така.Абе мам.... стара,защо повечето лелки ги мързи да си гледат работата като знам моята майка как трепери ужас...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nadiatg
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Януари 11, 2011, 09:27:47 » |
Нагоре
|
Ходих много пъти, но го няма и си прежалих 10-те лева. Оттогава минаха 3-4 месеца.
|
|
|
Активен
|
Не плащам кутии и опаковки. Пращам и получавам като МПП. Винаги поставям оценки - правето го и вие. Пощенските са за сметка на купувача, освен ако не съм писала, че аз ги поемам или не сме се разбрали нещо друго на ЛС. Когато аз купувам първо плащам и предпочитам също първо да получа паричките.
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #25 -: Януари 11, 2011, 09:30:08 » |
Нагоре
|
Ходих много пъти, но го няма и си прежалих 10-те лева. Оттогава минаха 3-4 месеца.
и те какво ти казваха? Няма начин ако не е получен от получателя да се загуби,просто за мен има нещо гнило в цялата работа.Не обвинявам теб разбира се
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nadiatg
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #26 -: Януари 11, 2011, 09:38:01 » |
Нагоре
|
и те какво ти казваха? Няма начин ако не е получен от получателя да се загуби,просто за мен има нещо гнило в цялата работа.Не обвинявам теб разбира се Щом не е взет от получателя, значи ще се върне, но не ми казаха кога.... А може и човека, на който са го пратили да си го в взел, знам ли... Сега обаче много внимавам като пускам записи, постоянно сверявам адресите.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #27 -: Януари 11, 2011, 09:49:12 » |
Нагоре
|
и те какво ти казваха? Няма начин ако не е получен от получателя да се загуби,просто за мен има нещо гнило в цялата работа.Не обвинявам теб разбира се Щом не е взет от получателя, значи ще се върне, но не ми казаха кога.... А може и човека, на който са го пратили да си го в взел, знам ли... Сега обаче много внимавам като пускам записи, постоянно сверявам адресите. Да,значи ако един запис не бъде получен до 20дни се връща в населеното място и по-точно пощата от кадето е пуснат.Чакай да те питам ти как разбра,че лелката е сбъркала получателя? ?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nadiatg
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #28 -: Януари 11, 2011, 09:56:07 » |
Нагоре
|
След като снимах бележката и я пратих на момичето, а и погледнах моята си бележка, където и бях записала адреса. Оказа се, че входа е различен. Пих една студена вода и сега си знам урока.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #29 -: Януари 11, 2011, 09:58:49 » |
Нагоре
|
След като снимах бележката и я пратих на момичето, а и погледнах моята си бележка, където и бях записала адреса. Оказа се, че входа е различен. Пих една студена вода и сега си знам урока. Абе как ще пиеш студена вода аз ако съм ще ги гоня тия лелки до дупка как? Поне да ми кажат на 100% какво е станало със записа дали е получен или е върнат,че той ако е върнат и не са те уведомили си зарадвала някоя лелка с 10лв.УЖАС
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|