|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Декември 23, 2010, 00:12:13 » |
Нагоре
|
Междодругото от 30мин се мъча и немога да вляза в скайп и не става включва се ама ми дава все едно че нямам нет,а аз имам
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #2 -: Декември 23, 2010, 00:16:38 » |
Нагоре
|
Айде и тук да обясня за непросветените: скайп се управлява от няколко сървъра като само един е основен. Той контролира вписването и на него се съхраняват списъците с всичките абонати на потребителите. И когато тоя сървър се претовари заради многото народ или гушне букета по друга причина - никой не може да се логне. Много малка част успяват да се логнат просто, защото са извадили късмет да улучат онази жизненоважна секунда, в която сървърът е тръгнал за кратко и после пак е увиснал.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #3 -: Декември 23, 2010, 00:17:28 » |
Нагоре
|
Ех,нашият всеотдаен Радо! Какво щяхме да правим без теб? Радооо и аз сьм голяма индианка относно така,че се приготви
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Декември 23, 2010, 00:18:10 » |
Нагоре
|
Айде и тук да обясня за непросветените: скайп се управлява от няколко сървъра като само един е основен. Той контролира вписването и на него се съхраняват списъците с всичките абонати на потребителите. И когато тоя сървър се претовари заради многото народ или гушне букета по друга причина - никой не може да се логне. Много малка част успяват да се логнат просто, защото са извадили късмет да улучат онази жизненоважна секунда, в която сървърът е тръгнал за кратко и после пак е увиснал.
Това го прочетох,ама дали ще се оправи скоро
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #5 -: Декември 23, 2010, 00:20:41 » |
Нагоре
|
Ех,нашият всеотдаен Радо! Какво щяхме да правим без теб? Радооо и аз сьм голяма индианка относно така,че се приготви Готов съм отдавна, само чакам да започнеш да си задаваш въпросите. Eria днес следобяд се облажи с моята дистанционна помощ, макар че нейният компютър рони крокодилски сълзиз за да бъде преинсталиран.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Декември 23, 2010, 00:27:19 » |
Нагоре
|
Все едни вируси лепя и откьде........ Последния пьт ,мьжа като носи комп.да го видяят момчето се хвана за главата Такьв вирус не бил виждал Троянски какво беше И казал на мьжа ми,че вирусьт му бил в кьщи,т.е. Аз
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #7 -: Декември 23, 2010, 00:31:35 » |
Нагоре
|
Все едни вируси лепя и откьде........ Последния пьт ,мьжа като носи комп.да го видяят момчето се хвана за главата Такьв вирус не бил виждал Троянски какво беше И казал на мьжа ми,че вирусьт му бил в кьщи,т.е. Аз Вируси и троянци винаги влизат, никой не е застрахован. Както и няма най-добра антивирусна. Но поне има една, която лови 98% от зловредните неща и която ползвам вече една година - много съм доволен от нея. Ако не знаеш как се инсталира (което предполагам е така) мога да ти я инсталирам дистанционно.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Декември 23, 2010, 00:31:44 » |
Нагоре
|
Все едни вируси лепя и откьде........ Последния пьт ,мьжа като носи комп.да го видяят момчето се хвана за главата Такьв вирус не бил виждал Троянски какво беше И казал на мьжа ми,че вирусьт му бил в кьщи,т.е. Аз иихихих и при нас е така,,мъжо вика с тия твоите сайтове не се спря,само вируси бла бла бла,ама кой слуша ,затова сега искам да си взема лаптоп,така ще ни е мирна главата,ама уви
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #9 -: Декември 23, 2010, 00:32:32 » |
Нагоре
|
Все едни вируси лепя и откьде........ Последния пьт ,мьжа като носи комп.да го видяят момчето се хвана за главата Такьв вирус не бил виждал Троянски какво беше И казал на мьжа ми,че вирусьт му бил в кьщи,т.е. Аз иихихих и при нас е така,,мъжо вика с тия твоите сайтове не се спря,само вируси бла бла бла,ама кой слуша ,затова сега искам да си взема лаптоп,така ще ни е мирна главата,ама уви С лаптоп няма да е по-различно. Ако нямате читава антивирусна и 10 лаптопа да си купиш - вируси пак ще имаш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Декември 23, 2010, 00:32:34 » |
Нагоре
|
Все едни вируси лепя и откьде........ Последния пьт ,мьжа като носи комп.да го видяят момчето се хвана за главата Такьв вирус не бил виждал Троянски какво беше И казал на мьжа ми,че вирусьт му бил в кьщи,т.е. Аз Вируси и троянци винаги влизат, никой не е застрахован. Както и няма най-добра антивирусна. Но поне има една, която лови 98% от зловредните неща и която ползвам вече една година - много съм доволен от нея. Ако не знаеш как се инсталира (което предполагам е така) мога да ти я инсталирам дистанционно. Как се казва тая вирусна терминатор ли ко беше там
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Декември 23, 2010, 00:33:42 » |
Нагоре
|
Все едни вируси лепя и откьде........ Последния пьт ,мьжа като носи комп.да го видяят момчето се хвана за главата Такьв вирус не бил виждал Троянски какво беше И казал на мьжа ми,че вирусьт му бил в кьщи,т.е. Аз иихихих и при нас е така,,мъжо вика с тия твоите сайтове не се спря,само вируси бла бла бла,ама кой слуша ,затова сега искам да си взема лаптоп,така ще ни е мирна главата,ама уви С лаптоп няма да е по-различно. Ако нямате читава антивирусна и 10 лаптопа да си купиш - вируси пак ще имаш. Не бе,аз само казвам,че поне ще ми е мирна главата,той старо хакерче мъжо,така че нищо не му се опира ама само мърмори
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Tedi007
new user
Неактивен
Публикации: 304
|
|
« Отговор #12 -: Декември 23, 2010, 00:36:29 » |
Нагоре
|
Моля подскажете как се сменяше подразбиращият браузер,защото съм забравила .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #13 -: Декември 23, 2010, 00:37:04 » |
Нагоре
|
Все едни вируси лепя и откьде........ Последния пьт ,мьжа като носи комп.да го видяят момчето се хвана за главата Такьв вирус не бил виждал Троянски какво беше И казал на мьжа ми,че вирусьт му бил в кьщи,т.е. Аз Вируси и троянци винаги влизат, никой не е застрахован. Както и няма най-добра антивирусна. Но поне има една, която лови 98% от зловредните неща и която ползвам вече една година - много съм доволен от нея. Ако не знаеш как се инсталира (което предполагам е така) мога да ти я инсталирам дистанционно. Как се казва тая вирусна терминатор ли ко беше там Хаха, не. Казва се Авира: http://www.avira.com/en/free-download-avira-antivir-personalTedi007, ти кой браузър искаш да ти е по подразбиране?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Декември 23, 2010, 00:41:10 » |
Нагоре
|
Все едни вируси лепя и откьде........ Последния пьт ,мьжа като носи комп.да го видяят момчето се хвана за главата Такьв вирус не бил виждал Троянски какво беше И казал на мьжа ми,че вирусьт му бил в кьщи,т.е. Аз Вируси и троянци винаги влизат, никой не е застрахован. Както и няма най-добра антивирусна. Но поне има една, която лови 98% от зловредните неща и която ползвам вече една година - много съм доволен от нея. Ако не знаеш как се инсталира (което предполагам е така) мога да ти я инсталирам дистанционно. Ами,момчето ми сложи една AVG всеки ден в 12 часа чистела вируси,а така ли е незнам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|