velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Декември 23, 2010, 13:02:06 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #31 -: Декември 23, 2010, 13:08:50 » |
Нагоре
|
Чакам отговор на ЛС-то от Криси и ако тя не иска или не успее да се справи с програмата, която й пратих ще се захвана с твоя скайп.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Tedi007
new user
Неактивен
Публикации: 304
|
|
« Отговор #32 -: Декември 24, 2010, 01:51:12 » |
Нагоре
|
Аз изтрих новата версия - Start - Контролен панел - Добавяне или премахване на програми http://prikachi.com/images/349/2785349d.pngПосле от Замунда си изтеглих и инсталирах старата версия на скайп.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #33 -: Декември 24, 2010, 03:27:08 » |
Нагоре
|
Да, ама ако не изключиш ъпдейтите новият скайп пак ще се появи. Махни двете човки от показаното място, за да не се появи пак.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Tedi007
new user
Неактивен
Публикации: 304
|
|
« Отговор #34 -: Декември 24, 2010, 12:03:22 » |
Нагоре
|
Благодаря !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
galiarukova
new user
Неактивен
Публикации: 26
да се завърнеш в бащината къща...
|
|
« Отговор #35 -: Декември 24, 2010, 14:01:15 » |
Нагоре
|
Радо, аз си инсталирах тази Авира, дето я беше пуснал като линк, защото нямах свястна антивирусна - само един Аваст, който от месеци ми даваше Х-че че е изключен и не можеше да се включи. Обаче и тази Авира всеки път като пусна компютъра ми казва че не се е ъпдейтвала повече от седем дни, но като натисна "ъпдейт" ми излиза някаква грешка и дотам...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #36 -: Декември 24, 2010, 14:09:26 » |
Нагоре
|
Направи един скрийншот на грешката и ми я прати на лични да видя каква е. Така наизуст без да видя е трудно да ти кажа какво става.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi_9eni
new user
Неактивен
Публикации: 318
|
|
« Отговор #37 -: Декември 24, 2010, 14:19:39 » |
Нагоре
|
Тъй, да си кажа и аз На моя комп имам NOD32. Мисля че вече няколко години все съм си нея. Един и същи човек ми преинсталира компа от 5 години, и май все нея ми слага Нямам проблеми. Пък скайпа и аз не мога да си го сменя на по-старата версия от преди 2-3 години дето е, не я помня вече кой номер е. Обаче съм пробвала миналата година няколко пъти да си я върна - трия всичко и тегля и инсталирам наново, но той простака пак автоматично ми преинсталира новата. И накрая се отказах. Вече втора година съм с тоя. Свикнах му, ама стария по ми харесваше
|
|
|
Активен
|
Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #38 -: Декември 24, 2010, 17:25:06 » |
Нагоре
|
Тъй, да си кажа и аз На моя комп имам NOD32. Мисля че вече няколко години все съм си нея. Един и същи човек ми преинсталира компа от 5 години, и май все нея ми слага Нямам проблеми. Пък скайпа и аз не мога да си го сменя на по-старата версия от преди 2-3 години дето е, не я помня вече кой номер е. Обаче съм пробвала миналата година няколко пъти да си я върна - трия всичко и тегля и инсталирам наново, но той простака пак автоматично ми преинсталира новата. И накрая се отказах. Вече втора година съм с тоя. Свикнах му, ама стария по ми харесваше http://www.bgdomakinq.com/forum/index.php?topic=834.msg27063#msg27063
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #39 -: Декември 26, 2010, 11:09:54 » |
Нагоре
|
Аз също съм с браузер Хрома и съм много доволна ,обаче вече издишам за преинсталация на уиндолса,сега съм със 7-ца,но умувам дали да не си върна ХР-то А между другото къде мога да си го занеса близичко около Подуене да ми се преинсталира и колко парички?
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #40 -: Декември 26, 2010, 12:47:20 » |
Нагоре
|
Значи проблема е следния - от компютъра си свалям суб. нормално ,като иконката им е едни книжки /не знам как да обясня/ и с десен бутон разархивирам ,но на лаптопа не е същото...Като свалям суб. ми ги сваля с друга програма и не знам как да ги направя да са с програма ,като на пц-то Дано сте ме разбрали
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #41 -: Декември 26, 2010, 12:47:25 » |
Нагоре
|
Аз също съм с браузер Хрома и съм много доволна ,обаче вече издишам за преинсталация на уиндолса,сега съм със 7-ца,но умувам дали да не си върна ХР-то А между другото къде мога да си го занеса близичко около Подуене да ми се преинсталира и колко парички? Аз мога да ти го направя по-добре от тях и по-евтино.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #42 -: Декември 26, 2010, 12:48:39 » |
Нагоре
|
Значи проблема е следния - от компютъра си свалям суб. нормално ,като иконката им е едни книжки /не знам как да обясня/ и с десен бутон разархивирам ,но на лаптопа не е същото...Като свалям суб. ми ги сваля с друга програма и не знам как да ги направя да са с програма ,като на пц-то Дано сте ме разбрали Честно казано - нищо не разбрах. Тия книжки означават, че субтитрите са архивирани и за да сработят трябва да ги изкараш от там.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #43 -: Декември 26, 2010, 12:50:42 » |
Нагоре
|
Аз също съм с браузер Хрома и съм много доволна ,обаче вече издишам за преинсталация на уиндолса,сега съм със 7-ца,но умувам дали да не си върна ХР-то А между другото къде мога да си го занеса близичко около Подуене да ми се преинсталира и колко парички? Аз мога да ти го направя по-добре от тях и по-евтино. давай оферта на лични
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #44 -: Декември 26, 2010, 13:19:33 » |
Нагоре
|
Значи проблема е следния - от компютъра си свалям суб. нормално ,като иконката им е едни книжки /не знам как да обясня/ и с десен бутон разархивирам ,но на лаптопа не е същото...Като свалям суб. ми ги сваля с друга програма и не знам как да ги направя да са с програма ,като на пц-то Дано сте ме разбрали Честно казано - нищо не разбрах. Тия книжки означават, че субтитрите са архивирани и за да сработят трябва да ги изкараш от там. Добре ,ще опитам пак да обясня. Когато изтегля субтитрите на лаптопа ,ми ги seva-a с друга програма ,различка от тази с която съм свикнала (на компютъра).Въпроса ми е как да ги сейфам с друга програма (или тази ,чиято иконка е с книжките).
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
|
|