rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #60 -: Януари 12, 2011, 14:02:43 » |
Нагоре
|
Хайде Радо помагай Имах Троянче ,изтри го уж антивирусната Касперски е. Сега обаче искам да свалям снимки от фотоапарата.Намира го. На опций виждам заетата памет на апарата,но когато цъкна да отворя папка или дам да сваля снимките ми дава ,че няма файлове. На компютъра на майка и на телевизора снимките излизат. и още нещо ме тормози.предния път като го дадох за преинсталиране на уиндолса май ми скапаха сд-то.,защото сега като сложа диск и не го намира въобще.дава ми все че заетото пространство и 0 байта. сега няма как да кача и драйвъра на фотоапарата ,за да видя дали не е от там проблема
Не са ти скапали сд-то, ами май са ти го подменили. Говедата по тия сервизи имат навика да крадат хубавите части от компютрите. Видели са, че ти е хубаво сд-то и са ти го подменили с някое калпаво като са разчитали, че ти като си на "вие" с компютрите няма и да разбереш. А Касперски е всичко друго, освен антивирусна. Инсталирай софтуера за апарата на компютъра на майка ти и свали снимките от апарата на нейния компютър. На твоя не знам какъв му е проблемът, но това, което описваш на мен ми звучи като нещо повредено в системата от троянеца. Тук емотиконите не за скайп.
Това нямаше как да разбера, че става дума за тукашните емотикони, защото не го е написала. А обикновено като се каже "допълнителни емотикони" почти винаги иде реч за скритите такива в скайп. Зори, като цъкнеш на линкчето "още" - какво виждаш, как излизат емотиконите? Като червени кръстчета ли или изобщо ги няма? И кой ти е браузърът, с който влизаш във форума?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #61 -: Януари 12, 2011, 14:04:51 » |
Нагоре
|
Хайде Радо помагай Имах Троянче ,изтри го уж антивирусната Касперски е. Сега обаче искам да свалям снимки от фотоапарата.Намира го. На опций виждам заетата памет на апарата,но когато цъкна да отворя папка или дам да сваля снимките ми дава ,че няма файлове. На компютъра на майка и на телевизора снимките излизат. и още нещо ме тормози.предния път като го дадох за преинсталиране на уиндолса май ми скапаха сд-то.,защото сега като сложа диск и не го намира въобще.дава ми все че заетото пространство и 0 байта. сега няма как да кача и драйвъра на фотоапарата ,за да видя дали не е от там проблема
За фотоапарата така ще процедирам.Взимам снимам си обявите давам на майка и тя праща снимките.А компютъра уж го носи мъжа ми на приятел. Как да разбера дали му е сменена частта и в друг сервиз ли да го занеса
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #62 -: Януари 12, 2011, 14:08:17 » |
Нагоре
|
Аз имам въпрос за BS Player-a. Нещо в настройките май трябва да барна, но не знам точно как и какво. Проблемът е дублирането на субтитри - показват ми се едни като вградени и втори (същите) върху тях с по-голям шрифт. За да го избегна, винаги преименувам името на файла със субтитрите и после ги влача в екрана, но е досадно. Искам да се отърва от тази двойна история. Help! П.П. Четох по форумите, но там пише да кликна на зелената стрелка в трея, а на мен такава не ми се показва (сигурно заради Vista-та).
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #63 -: Януари 12, 2011, 14:10:07 » |
Нагоре
|
Изчезнаха ми емотиконите от няколко дена-празно е. С мозила.
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #64 -: Януари 12, 2011, 14:18:52 » |
Нагоре
|
Аз имам въпрос за BS Player-a. Нещо в настройките май трябва да барна, но не знам точно как и какво. Проблемът е дублирането на субтитри - показват ми се едни като вградени и втори (същите) върху тях с по-голям шрифт. За да го избегна, винаги преименувам името на файла със субтитрите и после ги влача в екрана, но е досадно. Искам да се отърва от тази двойна история. Help! П.П. Четох по форумите, но там пише да кликна на зелената стрелка в трея, а на мен такава не ми се показва (сигурно заради Vista-та).
Никога не съм ползвал БСПлеър и идея си нямам какъв е проблемът при него. Аз си ползвам KMPlayer и там няма такива истории. Зори, влез в настройките и отиди на показаното място. И ако на ограденото в синьо място няма човека - му сложи човка: Емотиконите изискват наличието на джаваскрипт и трябва да е включен, за да се покажат. За момента това ми хрумва като единствена възможна причина да не виждаш емотиконите.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #65 -: Януари 12, 2011, 14:36:14 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #66 -: Януари 12, 2011, 15:23:01 » |
Нагоре
|
Да разбирам ли, че са ти се показали емотиконите?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #67 -: Януари 31, 2011, 20:37:23 » |
Нагоре
|
Радооооо, помагаш ли още с компютрите или се отказа.......сино, ме изтормози , а не се знае какво е
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
gitadam
new user
Неактивен
Публикации: 390
|
|
« Отговор #68 -: Януари 31, 2011, 20:44:02 » |
Нагоре
|
Здравейте, моля кажете ми програма, която да отваря видеоклипове правени с телефон Нокиа, питам защото с наличните плейъри на компютъра не искат да ми се отварят, пише -can't open file. благодаря
|
|
|
Активен
|
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #69 -: Януари 31, 2011, 21:08:47 » |
Нагоре
|
К'ва е Нокиата. Ако прави МП4 ще ти трябват кодеци. Не еот тел а от компа
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #70 -: Януари 31, 2011, 21:27:35 » |
Нагоре
|
Здравейте, моля кажете ми програма, която да отваря видеоклипове правени с телефон Нокиа, питам защото с наличните плейъри на компютъра не искат да ми се отварят, пише -can't open file. благодаря
Пробвай с VLC media, имах сума ти неща който не ми се отваряха, и откакто я инсталирах-всичко чете и отваря
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
София
|
|
« Отговор #71 -: Февруари 01, 2011, 02:39:14 » |
Нагоре
|
К'ва е Нокиата. Ако прави МП4 ще ти трябват кодеци. Не еот тел а от компа
Няма нужда от кодеци. Инсталираш КМПлеър - той си има вградени кодеци за всички аудио и видео формати. Линк за плеъра: http://tranz.it/load.php?id=gsCph52xuO5wo2xJ741393
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Dama pika
new user
Неактивен
Публикации: 138
|
|
« Отговор #73 -: Февруари 09, 2011, 14:58:13 » |
Нагоре
|
Въпрос - лаптопът ми отскоро ми прави проблеми. Екранът става целият бял и като мръдна лаптопа или само монитора, се оправя. От няколко дни обаче постоянно стои бял и трябва да го натискам с ръка до тъч пада, за да виждам какво правя. Мъка... Какво може да е и колко би струвал ремонтът ?
|
|
|
Активен
|
Не ми пращайте линкове за гласуване - докладвам на модератор !!!!!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #74 -: Февруари 09, 2011, 15:05:31 » |
Нагоре
|
И аз да питам-старт менюто ми при всяко пускане на лаптопа се намира в дясната страна и е около 5-6см. широко,а не си е от долу където му е мястото.Къде да влезна за да го оправя,защото явно са му променени настройки.Благодаря
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|