rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #75 -: Февруари 09, 2011, 22:17:05 » |
Нагоре
|
Въпрос - лаптопът ми отскоро ми прави проблеми. Екранът става целият бял и като мръдна лаптопа или само монитора, се оправя. От няколко дни обаче постоянно стои бял и трябва да го натискам с ръка до тъч пада, за да виждам какво правя. Мъка... Какво може да е и колко би струвал ремонтът ? Вероятно връзките монитор - платка нещо са се прецакали. Поне така както го описваш на мен ми звучи като хардуерен проблем. Занеси го на сервиз (за предпочитане е сервизът на фирмата, която го е внесла или от която си го купила - дори и да е с изтекла гаранция) и там ще ти кажат какво точно му има. Повече от това не мога да ти помогна, защото аз се занимавам повече с настолни компютри и с операционни системи, не толкова с хардуер.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dama pika
new user
Неактивен
Публикации: 138
|
|
« Отговор #76 -: Февруари 09, 2011, 23:20:49 » |
Нагоре
|
Даааа, хардуерен е, това го знам и аз и това ме притеснява. Защото мин. година дадох 150 лв за нищо и никаква изгоряла лампа. Сега ако пак е нещо трицифрено, по-добре нов... Иначе е купуван от Стантек, аз съм им стар клиент и само при тях ходя.
|
|
|
Активен
|
Не ми пращайте линкове за гласуване - докладвам на модератор !!!!!
|
|
|
desito
new user
Неактивен
Публикации: 37
|
|
« Отговор #77 -: Февруари 10, 2011, 12:14:29 » |
Нагоре
|
На мен ми звучи като лентов кабел, но пак не съм сигурна ... каква марка е лаптопчето?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #78 -: Март 30, 2011, 13:14:31 » |
Нагоре
|
Моят проблем е,че немога да вляза в АБВ пощата си?! Вчера влизах без проблем,а днес немога!изписва ми грешна парола или грешно име! Ако някой може да помогне,нека го направи! Благодаря предварително!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #79 -: Март 30, 2011, 16:54:56 » |
Нагоре
|
Моят проблем е,че немога да вляза в АБВ пощата си?! Вчера влизах без проблем,а днес немога!изписва ми грешна парола или грешно име! Ако някой може да помогне,нека го направи! Благодаря предварително! Провери дали: - не си натиснала Caps Lock - дали не пишеш на кирилица Ако не се получи: 1. Пробвай с друг браузър 2. Използвай функцията "Забравена парола"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #80 -: Март 30, 2011, 23:29:30 » |
Нагоре
|
Моят проблем е,че немога да вляза в АБВ пощата си?! Вчера влизах без проблем,а днес немога!изписва ми грешна парола или грешно име! Ако някой може да помогне,нека го направи! Благодаря предварително! Провери дали: - не си натиснала Caps Lock - дали не пишеш на кирилица Ако не се получи: 1. Пробвай с друг браузър 2. Използвай функцията "Забравена парола" Не става,направих си нова поща!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #81 -: Април 01, 2011, 18:17:33 » |
Нагоре
|
Отварям си филмите с KMP player и досега нямах проблеми ,но като сложа субтитрите не тръгват. Опитах да отворя филма и с Windols Media Player ,но отново не се получава. Какъв може да е проблема?
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
mosho
new user
Неактивен
Публикации: 16
|
|
« Отговор #82 -: Април 02, 2011, 07:48:59 » |
Нагоре
|
Отварям си филмите с KMP player и досега нямах проблеми ,но като сложа субтитрите не тръгват. Опитах да отворя филма и с Windols Media Player ,но отново не се получава. Какъв може да е проблема?
Името на филма трябва да е едно и също с името на субтитрите.Например film.avi и film.srt
|
|
|
Активен
|
Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш! ЩЕ ПИША НА КИРИЛИЦА защото съм ГОРД че ИМАМЕ СОБСТВЕНА АЗБУКА
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #83 -: Април 03, 2011, 08:48:44 » |
Нагоре
|
Ами досега нищо не съм променяла и всичко си беше ОК ,кво му стана Едва ли е от това промених имената на напълно сходни и пак...не става!
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
rivalka
Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!!!!!
power user
Неактивен
Публикации: 686
|
|
« Отговор #84 -: Април 14, 2011, 12:45:30 » |
Нагоре
|
Помагайте, на сино компютърът за 2 месеца два пъти ходи на преинсталация и сега пак зацепи. черен екран с бели надписи, и най-отдолу Boot Cd: нещо такова пише. Какво може да му е, той се поболя от снощи,че няма компютър
|
|
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #85 -: Април 14, 2011, 12:53:25 » |
Нагоре
|
Помагайте, на сино компютърът за 2 месеца два пъти ходи на преинсталация и сега пак зацепи. черен екран с бели надписи, и най-отдолу Boot Cd: нещо такова пише. Какво може да му е, той се поболя от снощи,че няма компютър Причините може да са няколко - вирус - скапана RAM памет - скапана инсталация - скапан хард диск. това на прима виста. ако ми непишете точната грешка ще дам по-точна прогноза. п.п. да види дали няма сложена флашка на USB-to или CD в устройството.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rivalka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #86 -: Април 14, 2011, 13:00:15 » |
Нагоре
|
къде да видя тази грешка? а хард диска го сменявахме преди няма и месец, освен да е калпав.....
|
|
« Последна редакция: Април 14, 2011, 13:03:22 от rivalka »
|
Активен
|
САМО С: предварително заплащане, вноска в ДСК или запис. Изчаквам само след уговорка на лични. При повече закупени обяви- коментар на цените.
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #87 -: Април 14, 2011, 13:09:13 » |
Нагоре
|
и аз с проблем-с lsd монитор сьм,а се появиха три широки вертикали,половината монитор ми изчезна-сменят си цветовете...известно време като притиснех високо горе монитора с прьсти се оправяше,ма сега не става,издаде багажа сьвсем...и да питам направо-за боклука ли е?точно му изтече гаранцията,с моя скапан кьсмет...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rivalka
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #88 -: Април 14, 2011, 19:15:06 » |
Нагоре
|
Шефе, помагай моля те
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #89 -: Април 14, 2011, 19:47:26 » |
Нагоре
|
къде да видя тази грешка? а хард диска го сменявахме преди няма и месец, освен да е калпав.....
значи най-вероятно не е харда. ако направи пак номера, снимай го и сложи снимката да я видя!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|