Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 23, 2010, 01:13:31 » |
Нагоре
|
Любителите на този вид арт да покажат своите татуси, ако желаят Ето моята - десетина сантиметра е:
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #1 -: Декември 23, 2010, 01:17:20 » |
Нагоре
|
Ето я моята. Вижда се съвсем малко. Обмислям още минимум 2. Бях на 16г. Един петък през Април избягах от час по математика и така се сдобих с туй чудо (За протокола : Кака Теорема ми писа 3 за срока)
|
|
« Последна редакция: Декември 23, 2010, 01:21:01 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #2 -: Декември 23, 2010, 01:17:59 » |
Нагоре
|
И аз имам една отпреди 16 год.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Criminal mind...
|
|
« Отговор #3 -: Декември 23, 2010, 01:19:51 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Декември 23, 2010, 01:20:18 » |
Нагоре
|
Любителите на този вид арт да покажат своите татуси, ако желаят Ето моята - десетина сантиметра е: Барбаронка,много е хубавка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Criminal mind...
|
|
« Отговор #5 -: Декември 23, 2010, 01:22:53 » |
Нагоре
|
е коя от вас цъкна че не се е решила като и двечките си имате ше дърпаме ушите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Декември 23, 2010, 01:23:21 » |
Нагоре
|
Еееее ,аз ходих да ми я освежат преди 3год
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #7 -: Декември 23, 2010, 01:24:34 » |
Нагоре
|
е коя от вас цъкна че не се е решила като и двечките си имате ше дърпаме ушите Не съм аз
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Декември 23, 2010, 01:27:24 » |
Нагоре
|
е коя от вас цъкна че не се е решила като и двечките си имате ше дърпаме ушите Не съм аз и аз
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #9 -: Декември 23, 2010, 01:48:55 » |
Нагоре
|
Аз татус нямам. Нещо не мога да се реша. Изпитвам ужас от доста неща и едно от тях са големите игли, а са ми казвали, че иглите за татуировки хич не са малки. Ако правят с ония "маркери" като по филмите и не струва мама си и баща си - ще си направя. Само дето не знам каква ще е - клавиатура на гърба или гола мацка някъде другаде...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #10 -: Декември 23, 2010, 08:02:55 » |
Нагоре
|
Аз имам две,едната е правих преди 20г,а другата миналата година.Обожавам татуировките и мисля да си направя поне още две на глезена и на врата по една. На снимката е прясна още:)
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #11 -: Декември 23, 2010, 08:22:54 » |
Нагоре
|
Аз имам две,едната е правих преди 20г,а другата миналата година.Обожавам татуировките и мисля да си направя поне още две на глезена и на врата по една. На снимката е прясна още:) [/quo браво много е гот
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tonikrisi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Декември 23, 2010, 08:53:01 » |
Нагоре
|
Аз имам две,едната е правих преди 20г,а другата миналата година.Обожавам татуировките и мисля да си направя поне още две на глезена и на врата по една. На снимката е прясна още:) [/quo браво много е гот Мерси
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
malko_beb4e
new user
Неактивен
Публикации: 116
За по - бърз и лесен контакт - намерете ме в скайп
|
|
« Отговор #13 -: Декември 23, 2010, 09:15:07 » |
Нагоре
|
Аз имам две,едната е правих преди 20г,а другата миналата година.Обожавам татуировките и мисля да си направя поне още две на глезена и на врата по една. На снимката е прясна още:)
много е хубава и аз много искам да си направя, но ме е страх - хич не мога да търпя на болка пък и само като видя иглите и
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на купувача!Приемам пратки с куриер или с наложен платеж САМО СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА!За потребители с отрицателни оценки - паричките предварително или с наложен платеж!Линк с оценките ми от продавалника http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=53906
|
|
|
tonikrisi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Декември 23, 2010, 09:20:56 » |
Нагоре
|
много е хубава и аз много искам да си направя, но ме е страх - хич не мога да търпя на болка пък и само като видя иглите и Мен също ме беше страх,че ще боли но честно казано не изпитах никаква болка и при двете,има значение къде я правят на кое масто от тялото.Момчето което ми прави втората ми каза,че на глезена ще ме боли понеже там било по нежно място.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|