|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #16 -: Декември 23, 2010, 12:02:48 » |
Нагоре
|
ми то аз такива теми пускам напоследък, че от заглавието да не се разбере, да те накара да влезеш и да видиш тони, много е красива, покажи и другата! за болката правилото е: боли ако е върху кокал - глезен, плешка. не боли върху мускул или месце. но разбира се всеки си има различен праг на болка моята е "отзад", въобще не ме болеше. обмислям да си направя една под врата, по гръбнака, но още не мога да се спра на дизайн.
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #17 -: Декември 23, 2010, 12:07:46 » |
Нагоре
|
ми то аз такива теми пускам напоследък, че от заглавието да не се разбере, да те накара да влезеш и да видиш тони, много е красива, покажи и другата! за болката правилото е: боли ако е върху кокал - глезен, плешка. не боли върху мускул или месце. но разбира се всеки си има различен праг на болка моята е "отзад", въобще не ме болеше. обмислям да си направя една под врата, по гръбнака, но още не мога да се спра на дизайн. Има и упойки Аз също искам една по гръбнака. Мъничка и просто ще е едно стилизирано "А" с 09 вкарано някъде там
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Criminal mind...
|
|
« Отговор #18 -: Декември 23, 2010, 12:09:49 » |
Нагоре
|
на алексчо, който е роден 2009
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #19 -: Декември 23, 2010, 12:11:18 » |
Нагоре
|
на алексчо, който е роден 2009 и аз така разшивровах
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #20 -: Декември 23, 2010, 12:19:50 » |
Нагоре
|
Имам си една,но отчаяно искам още поне една и да си оправя тази,която имам.Правих си я,когато бях на 16,нямах акъл и претенции..Та затова сега искам да я пооправя,да я поуголемя,поукрася... И пиърсинг искам..но вече не толкова,колкото преди..
|
|
« Последна редакция: Декември 23, 2010, 12:22:42 от doublemama »
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #21 -: Декември 23, 2010, 12:20:05 » |
Нагоре
|
на алексчо, който е роден 2009 и аз така разшивровах Ей,вие двете да не сте агенти на ДС ?
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Criminal mind...
|
|
« Отговор #22 -: Декември 23, 2010, 12:26:02 » |
Нагоре
|
Имам си една,но отчаяно искам още поне една и да си оправя тази,която имам.Правих си я,когато бях на 16,нямах акъл и претенции..Та затова сега искам да я пооправя,да я поуголемя,поукрася... И пиърсинг искам..но вече не толкова,колкото преди.. сега е момента да я оправиш и да ни покажеш "преди" и "след" аз съм много щастлива че като бях на 15 не си татуирах майкъл джексън, на косъм бях. но сега той пак е актуален, та можеше и да съм модерна...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #23 -: Декември 23, 2010, 12:39:13 » |
Нагоре
|
И аз и аз имам
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Criminal mind...
|
|
« Отговор #24 -: Декември 23, 2010, 12:42:25 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #25 -: Декември 23, 2010, 12:46:03 » |
Нагоре
|
И аз и аз имам Браво,браво гот е
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #26 -: Декември 23, 2010, 12:47:51 » |
Нагоре
|
хихих да аз съм това беше преди 2г.на морето с моя мъж си направихме(той имаше де,ама я пооправи) та да това лято бях руса,а сега пак съм черна
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #27 -: Декември 23, 2010, 13:29:55 » |
Нагоре
|
Имам си една,но отчаяно искам още поне една и да си оправя тази,която имам.Правих си я,когато бях на 16,нямах акъл и претенции..Та затова сега искам да я пооправя,да я поуголемя,поукрася... И пиърсинг искам..но вече не толкова,колкото преди.. сега е момента да я оправиш и да ни покажеш "преди" и "след" аз съм много щастлива че като бях на 15 не си татуирах майкъл джексън, на косъм бях. но сега той пак е актуален, та можеше и да съм модерна... Надявам се до няколко месеца да мога да покажа нова..ама ще видим..зависи от финансите Тази смятам да й направя повече извивки,да я продължа към гърба с разни завъртулки и т.н. А ако си правя друга ще е най-вероятно на свода на ходилото,някъде там.Или по цялата дължина на ребрата отстрани...
|
|
« Последна редакция: Декември 23, 2010, 13:31:43 от doublemama »
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #28 -: Декември 23, 2010, 13:53:08 » |
Нагоре
|
Дубле,защо да я променяш ,тя е интересна А аз имам една малка розичка на плешката,това имаше тогава Но не сьжалявам Ще се пробвам да я снимам.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #29 -: Декември 23, 2010, 14:00:52 » |
Нагоре
|
Я колко хубави мац... ъъъ, мамета имало тука.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|