Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #45 -: Януари 01, 2011, 00:42:35 » |
Нагоре
|
Честита Нова година! През новата година от късмет да не се отървете, защото е казано – “Роди ме, майко, с късмет, па ме хвърли на смет!” През новата година от здраве да не се отървете, защото “Здравето е най-голямото богатство!” През новата година от пари да не се отървете, защото “Онова, което не се купува с пари, се купува с още повече пари!” През новата година от любов да не се отървете, защото е казано: “Прави любов, а не – война!” През новата година да намерите много нови приятели, защото е казано: “Приятел в нужда се познава!” През новата година от смях да не се отървете, защото е казано: “Смехът е най-доброто лекарство!” През новата година от работа да не се отървете, защото е казано: “Залудо работи – залудо не стой!”
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
mmagy
new user
Неактивен
Публикации: 238
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #46 -: Януари 01, 2011, 00:52:46 » |
Нагоре
|
Честита 2011година! Много здраве и късмет през новата година!
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6-8 часа! Пошенските са за Ваша сметка освен ако нямаме др. уговорка! Пращам САМО след получен запис или банков превод!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #47 -: Януари 01, 2011, 01:11:18 » |
Нагоре
|
Честита Нова Година! Живи и здрави
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
WINKS
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #48 -: Януари 01, 2011, 01:36:06 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
katrin7
new user
Неактивен
Публикации: 108
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #49 -: Януари 01, 2011, 01:50:42 » |
Нагоре
|
Само усмивки и щастливи мигове през новата година ви желая! Много да ви слушат всички вкъщи! Изключителен късмет, много здраве, пари и най-вече любов!!!
|
|
|
Активен
|
С БЕБЕ СЪМ ходя до пощата или еконт 2-3 седмично, не всеки ден. 1. Коректна и бърза съм и очаквам същото и от другите. 2. Изпращам след предварително заплащане като МПП за хора с малко оценки или отрицателни, както и за суми над 10 лв. С еконт като пощенска пратка с наложен платеж. 3. Спазвам реда на записалите се в обявата. 4. Пощенските са за сметка на купувача. 5. Разменям САМО за нови неща за бебе!
|
|
|
m_kiki
new user
Неактивен
Публикации: 70
|
|
« Отговор #50 -: Януари 01, 2011, 02:40:56 » |
Нагоре
|
Маслинка,лед,мартини,наздраве за Много години!Весели,здрави,засмяни и цяла година пияни,но не от домашна ракия,а от Любовна магия!Весела Нова 2011 Година!!!
|
|
|
Активен
|
коректна съм и очаквам същото.изпращам на първия дал адрез на лични(с изключение на прадварителна уговорка).нека бъдем хора не лицемери <br />
|
|
|
lusy12345
power user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #51 -: Януари 01, 2011, 03:30:13 » |
Нагоре
|
ЧЕСТИТА НОВА 2011 ГОДИНА!!! ГОДИНАТА,КОЯТО СЕ ЗАДАВА СЪС ШЕПИ РАДОСТ ДА РАЗДАВА,ДА БЪДЕ МИРНА,ПЛОДОВИТА И ЗА ВАС ЧЕСТИТА! НЕКА НЕ БРОИМ ДНИТЕ И МНОГО ДА СА НИ ПАРИТЕ!НЕКА ДА ЖИВЕЕМ ЛУДО И ВСЕКИ ДЕН ДА БЪДЕ ЧУДО! НЕКА ЗЛО ПОД КАМЪК СПИ И ПО ВОДА ДА НИ ВЪРВИ!!! МИРНА И БЛАГОДАТНА,МНОООООООООООГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИТЕ НЕКА ТЕ БЪДАТ ВАШАТА УКРАСА! ЦЕЛУВАМ ВИ ВСИЧКИ!!! анимационные картинки
|
|
|
Активен
|
Здравейте на всички! Не зная кой как приема дрешките ни,но винаги гледам да описвам и да меря точно,и да пиша непременно,особено ,когато има и забележка! Връщам стока неотговаряща на описанието,макар така да рискувам и да ми пишат отрицателна оценка!Омръзна ми да плащам какви ли не парцалки и да мълча! Доверие,нямам на никой с изключение на тези мамчета с които сме се доказали! Всичко се случва хора сме,не обичам да подсещам за записите!Кой ,когато може,щом сме тук ,означава,че би трябвало да си помагаме! Ако аз закъснея със плащане,означава,че имам и аз причина,но никога няма да излъжа! Не изпращам с Еконт и не приемам,имам си причини!Също така и с наложен платеж по пощата,само ако имаме уговорка!Изпращам като МПП по пощата!!! Желая на всички сладурки,весело разглеждане на нашите обяви и много късмет с всички потребители!!!
|
|
|
|
Mishkova
power user
Неактивен
Публикации: 896
Живей както можеш, ако не можеш както искаш!!!
|
|
« Отговор #53 -: Януари 01, 2011, 09:42:00 » |
Нагоре
|
За много години!!!
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам и получавам с пощенска пратка с наложен платеж по Еконт!!! 2.Връщам стока с неописани дефекти и състояние,несъответсващо на описаното в обявата! 3.Не желая размяна!
|
|
|
mosho
new user
Неактивен
Публикации: 16
|
|
« Отговор #54 -: Януари 01, 2011, 10:07:31 » |
Нагоре
|
За много години от мен!!!
|
|
|
Активен
|
Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш! ЩЕ ПИША НА КИРИЛИЦА защото съм ГОРД че ИМАМЕ СОБСТВЕНА АЗБУКА
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
Публикации: 982
|
|
« Отговор #55 -: Януари 01, 2011, 11:01:16 » |
Нагоре
|
за много години javascript:void(0);javascript:void(0);javascript:void(0);
|
|
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
Strawberry shortcake
Strawberry shortcake
power user
Неактивен
Публикации: 1208
|
|
« Отговор #56 -: Януари 01, 2011, 11:07:15 » |
Нагоре
|
Колкото и да е жалко, взехме да живеем с малко, глави смирено да навеждаме и свойте мисли да подреждаме. Нека да живеем, не да оцеляваме, нека да се борим, не да се надяваме. И дните ни сега и за напред да са изпълнени с късмет, с дъх на бор и топъл дим в комина. ДА Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА! http://vbox7.com/play:d81acadb
|
|
« Последна редакция: Януари 01, 2011, 11:08:59 от Strawberry shortcake »
|
Активен
|
Пазя ред 6 часа,след заявен интерес и на л.с.Пращам като МПП.За суми над 15 лв.предварително плащане.Предпочитам плащането и изпращането да бъде в един ден! Получа ли дреха неотговаряща на описанието връщам веднага,не ми пращайте боклуци.Меря точно ,мерете и вие!Закупилите повече от една обява ВИНАГИ са с предимство!Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!Поставям оценка,ако не съм ви оценила,по добре не питайте,защо!!!
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #57 -: Януари 01, 2011, 11:13:58 » |
Нагоре
|
Да е честита Новата 2011Година с пожелания за успех във всичко, което умеем, във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко, за което мечтаем! http://vbox7.com/play:37b310a5анимационные картинки
|
|
« Последна редакция: Януари 01, 2011, 11:24:41 от tonikrisi »
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
vivival
power user
Неактивен
Публикации: 1198
|
|
« Отговор #58 -: Януари 01, 2011, 11:20:32 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Не, не искам слон в боа! Една боа е нещо твърде опасно, а един слон – твърде обременително! При мен всичко е толкова малко. Имам нужда от овца. Нарисувай ми овца. “Малкият принц” Екзюпери
|
|
|
vivival
power user
Неактивен
Публикации: 1198
|
|
« Отговор #59 -: Януари 01, 2011, 11:23:13 » |
Нагоре
|
Нека Новата 2011 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве. С цялата си душа желая светла и хубава година на всички вас! ЗА МНОГО ГОДИНИ!!!!
|
|
|
Активен
|
Не, не искам слон в боа! Една боа е нещо твърде опасно, а един слон – твърде обременително! При мен всичко е толкова малко. Имам нужда от овца. Нарисувай ми овца. “Малкият принц” Екзюпери
|
|
|
|
|