Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #75 -: Януари 03, 2011, 10:54:26 » |
Нагоре
|
Честита Нова Година и от мен мили дами и Радо )) Да сте живи и здрави всички. Весели ,засмени.Безгрижна и богата година и мноого много любов
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #76 -: Януари 03, 2011, 10:56:34 » |
Нагоре
|
Честита Нова Година и от мен мили дами и Радо )) Да сте живи и здрави всички. Весели ,засмени.Безгрижна и богата година и мноого много любов присъединявам се към написаното
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #77 -: Януари 04, 2011, 11:10:36 » |
Нагоре
|
Благодаря на : vesi1977 , fergie , ROSIDINKOVA , Криси09 , Barbarona , Strawberry shortcake , nmomchilova , Поли-Liamo , Отнесена от вихъра,простете! , skoki81, за картичките който са ни изпратили. При всяко получено писмо дъхът ми спираше, а на всяка прочетена картичка сълзите ми капеха от радост. Не мога с думи да ви опиша радостта и щастието което внесохте в дома ни. Днес докато четяхме картичките с 3 годишната ни дъщеря ми заяви " Само Снежанките на Дядо Коледа изпращат писма по пощата". ........... Пожелавам на всички потребители, безкрайни щастливи моменти през 2011г. ПП. А който е дал идеята за коледните картички......, а аз знам кои е , ще му дърпаме ушите и за наказание цяла година денонощно в сайта ще стои. Благодарности и на emi9 Благодаря и на Nikovat. Nikovat важен е жеста.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nikovat
power user
Неактивен
Публикации: 1054
|
|
« Отговор #78 -: Януари 04, 2011, 13:18:08 » |
Нагоре
|
Благодаря на : vesi1977 , fergie , ROSIDINKOVA , Криси09 , Barbarona , Strawberry shortcake , nmomchilova , Поли-Liamo , Отнесена от вихъра,простете! , skoki81, за картичките който са ни изпратили. При всяко получено писмо дъхът ми спираше, а на всяка прочетена картичка сълзите ми капеха от радост. Не мога с думи да ви опиша радостта и щастието което внесохте в дома ни. Днес докато четяхме картичките с 3 годишната ни дъщеря ми заяви " Само Снежанките на Дядо Коледа изпращат писма по пощата". ........... Пожелавам на всички потребители, безкрайни щастливи моменти през 2011г. ПП. А който е дал идеята за коледните картички......, а аз знам кои е , ще му дърпаме ушите и за наказание цяла година денонощно в сайта ще стои. Благодарности и на emi9 Благодаря и на Nikovat. Nikovat важен е жеста. Радвам се ,че сме успели да ви зарадваме.Надявам се цялата година да е така щастлива за всички
|
|
|
Активен
|
|
|
|
saha
new user
Неактивен
Публикации: 45
|
|
« Отговор #79 -: Декември 24, 2011, 20:40:13 » |
Нагоре
|
Весели празници на всички и то мен. Благодарности на админа и екипа за всичко което правят за нас! Бъдете добри! Черпя всички с нашата коледна питка!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #80 -: Декември 24, 2011, 22:33:45 » |
Нагоре
|
Весели празници на всички и то мен. Благодарности на админа и екипа за всичко което правят за нас! Бъдете добри! Черпя всички с нашата коледна питка!
Весели празници малиии каква питка -чудесна си я направила аз даже и фантазия нямам за такива неща
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #82 -: Декември 24, 2011, 23:57:09 » |
Нагоре
|
ВЕСЕЛА КОЛЕДА на всички! Желая много здраве,късмет и любов на вас и вашите семейства! Обичайте се и бъдете добри!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
saha
new user
Неактивен
Публикации: 45
|
|
« Отговор #83 -: Декември 25, 2011, 10:55:47 » |
Нагоре
|
Весели празници малиии каква питка -чудесна си я направила аз даже и фантазия нямам за такива неща Благодаря! Но чесно казано видях как се прави и опитах и аз. Иначе наистина обичам да правя подобни екперименти. Весела Коледа!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|