dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Декември 26, 2010, 11:30:59 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #2 -: Декември 26, 2010, 11:44:19 » |
Нагоре
|
Честит рожден ден!!Много хубави бонбони,но и почерпката за дами по-така е мнооого хубава
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #3 -: Декември 26, 2010, 11:47:04 » |
Нагоре
|
Честит Рожден Ден,Диде! Желая ти много здраве,щастие и успех в живота! Нека усмивката никога не слиза от лицето ти!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Tedi007
new user
Неактивен
Публикации: 304
|
|
« Отговор #4 -: Декември 26, 2010, 11:53:01 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
|
|
« Отговор #5 -: Декември 26, 2010, 12:31:48 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #6 -: Декември 26, 2010, 12:47:25 » |
Нагоре
|
Честит рожден ден, скъпа приятелко! Пожелавам ти всичко пожелателно и да "хилядиш"! Но не се увличай, защото Лили Иванова ще ти завижда! Помниш ли какво ти пожелах миналата година? Виждам, че всичките ми пожелания са се сбъднали х 2: станала си още по-красива, младолика и щастлива. Ако не ти бях приятел, щях много да ти завиждам! Честит рожден ден!
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
mosho
new user
Неактивен
Публикации: 16
|
|
« Отговор #7 -: Декември 26, 2010, 12:55:30 » |
Нагоре
|
Желая ти бутилка водка за късмет, готин батко за дует и жица за нет!
|
|
|
Активен
|
Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш! ЩЕ ПИША НА КИРИЛИЦА защото съм ГОРД че ИМАМЕ СОБСТВЕНА АЗБУКА
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #8 -: Декември 26, 2010, 13:12:42 » |
Нагоре
|
Честит рожден ден и от мен,много здраве,щастие и късмет!
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #9 -: Декември 26, 2010, 13:13:01 » |
Нагоре
|
Днес одъртявам с още една година,но пък съм щастлива.Една малка част от тази радост ,открих тук във сайта с всички готини и невероятно мили дами.Благодаря Ви и Ви прегръщам силно!Благодаря от сърце и на Шефа!Искаше ми се да Ви почерпя лично,но понеже нямам тази възможност,ще го направя виртуално [img.]http://www.baby-fly.com/images/images/Specialni%20povodi/torta%20buket/torti-babyfly-p1010746.jpg[/img] [img.]http://zero.blog.bg/photos/4344/original/Chocolate-Lind.jpg[/img] [img.]http://marty.blog.bg/photos/21395/wine.jpg[/img] А това е за всички по така [img.]http://www.picvalley.net/u/2585/875599831219298270.JPG[/img] Честито, Дацееее! Дай снимка и на рожденичката.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #10 -: Декември 26, 2010, 13:19:12 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #12 -: Декември 26, 2010, 16:02:23 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
alekso
new user
Неактивен
Публикации: 57
|
|
« Отговор #13 -: Декември 26, 2010, 18:00:45 » |
Нагоре
|
Даце-е-е-е-е-е-е ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!!!!!!!!!!!
Желая ти от сърце да си усмихната,обичана,уважавана и оценявана. Бъди здрава и много щастлива.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #14 -: Декември 26, 2010, 18:29:26 » |
Нагоре
|
Честито-о-о-о и
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
|
|