{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Относно правилата  (Прочетена 13571 пъти)
0 Членове и 4 Гости преглежда(т) тази тема.
s0n1a
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 226

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #60 -: Декември 30, 2010, 16:57:26 »
Раздели ТемаНагоре

Ами може би трябва да има наказания, знам ли. Но ако се наложи наказание, то поне да се пише на потребителя ЗАЩО му се налага наказанието, какво е точно и за колко време. Какво е това, влизам в сайта - и кво нищо, все едно ме няма, и защо, не знам, за колко време, пак не знам. Не може така.
И това не само тук, а въобще, когато има наказание, моля нека да се уведомява човека какво му е наказанието, защо е наложено и за колко време. Дето се казва ден без сайта ще оцелем  Tongue ама поне да знаем за какво иде реч  Wink
Ако си чела правилата ще знаеш за какво си наказана и без да ти се пише .
И аз съм ЗА предупреждение
Активен

springflower
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 324

Профил
« Отговор #61 -: Декември 30, 2010, 17:00:03 »
Раздели ТемаНагоре

офффф..преливаме от пусто в празно....То ясно, че ако това, ако онова, ясно е, че хората нямат пари...не можем да се оправдаваме с това и да не спазваме правилата!И аз предпочитам да не дам пари за нещо тук, а да го разменя с нещо мое, ама като е написал, човека, че не иска?Или като гледам, че продава само дамски дрехи, бижута..и аз да тупна "размяна" за моите бебешки обяви?Не става!! ...
А пък може ако модераторите имат време да има темичка да вписват на кого и за какво е наложен бан,ако вече няма де, май имаше една такава за наказания, но може би не се поддържа постоянно Roll Eyes. може и да греша..
Активен

- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред
- връщам стока, неотговаряща на описанието
- не считам, че трябва да плащам опаковки
- пращам и получавам като МПП
- държа преди всичко на добрата комуникация
Благодаря на всички за коректността към мен!!

taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #62 -: Декември 30, 2010, 17:01:47 »
Раздели ТемаНагоре

Ами може би трябва да има наказания, знам ли. Но ако се наложи наказание, то поне да се пише на потребителя ЗАЩО му се налага наказанието, какво е точно и за колко време. Какво е това, влизам в сайта - и кво нищо, все едно ме няма, и защо, не знам, за колко време, пак не знам. Не може така.
И това не само тук, а въобще, когато има наказание, моля нека да се уведомява човека какво му е наказанието, защо е наложено и за колко време. Дето се казва ден без сайта ще оцелем  Tongue ама поне да знаем за какво иде реч  Wink
Ако си чела правилата ще знаеш за какво си наказана и без да ти се пише .
И аз съм ЗА предупреждение
И аз!
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #63 -: Декември 30, 2010, 18:58:44 »
Раздели ТемаНагоре

и аз съм ЗА предупреждение,наказвана съм и чак като ми изтече наказанието съм разбирала за какво...
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
denismami
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 640

Профил
« Отговор #64 -: Декември 30, 2010, 19:52:07 »
Раздели ТемаНагоре

Smiley
Здравейте !
-моето мнение е -  да се предупреждава с 1 лс от модовете  за времето на -бана които ще бъде приложен и задължително обратно лс  че потребителя знае какво предстои Wink
« Последна редакция: Декември 30, 2010, 19:54:03 от denismami » Активен

Ценя точноста.Не пращам за проба.Не плащам предварително на хора с по малко от моите оценки или без такива !
Пощата е за купувача. Стока неотговаряща на описанието не плащам и не връщам.
Давам на 1 вия дал адрес на ЛС
http://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%B8-%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F/247052752043675
Плетива и декоративни украшения-разгледайте!
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #65 -: Декември 30, 2010, 20:02:45 »
Раздели ТемаНагоре

По принцип при налагане на санкция (наказание звучи много грубо) се изписва защо е наложена санкцията и за колко дни е. След това потребителя когато иска да влезе в сайта му изписва това съобщение. За 90% от санкциите се изпраща предупреждение и уточнен срок за поправяне. Специално за това нарушение не сме предвидили предупреждение.
Активен

Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #66 -: Декември 30, 2010, 21:04:48 »
Раздели ТемаНагоре

Smiley
Здравейте !
-моето мнение е -  да се предупреждава с 1 лс от модовете  за времето на -бана които ще бъде приложен и задължително обратно лс  че потребителя знае какво предстои Wink
искаш да кажеш,че пращам ЛС,че наказвам чакам да ми отговори с ОК за да го накажа?!?Ми да чакам да минат 5 дни ако не влезе или не отговори? Roll Eyes
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
denismami
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #67 -: Декември 30, 2010, 21:35:21 »
Раздели ТемаНагоре

Cheesy е така казано не звучи добре в друг смисъл че веднъж предупреден и ако не се коригира сам вече е с санкция дано този път по ясно да съм се изразила както предупреждавате останалите че така и така ... и за размените да се съобщава
Предполагам само колко работа е това и колко голяма е тежеста върху модове и админисртратор но така поне веднъж предупреден при второ такова нарушение да е с директно наказание без повторно осведомяване 
на мен в главата ми е ясно но дали го обясних и за другите незнам както и да е така стана че сякаш модовете сега трябва да си извоюват полужението наистина е трудно да съблюдаваш хиляди обяви но ще е по леко ако има предупреждение че предстои някакво санкциониране и ако потребителя не си вземе бележка- бан
Активен

Ценя точноста.Не пращам за проба.Не плащам предварително на хора с по малко от моите оценки или без такива !
http://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%B8-%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F/247052752043675
denismami
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #68 -: Декември 30, 2010, 21:42:01 »
Раздели ТемаНагоре

Да добавя относно това за думите ми "задължилетно "
имах в предвид точно това да не се получава както казваш АНГЕЛЧЕ да не се търси дали ще влезе ... просто пращате 1 лс -тои е предупреден и ако примерно но няколко часа или 1 ден потребителя не се коригира или не отговори на модовете -нали все за комуникация говорим това ми е идеята да има нещо от рода
Активен

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #69 -: Декември 30, 2010, 21:49:41 »
Раздели ТемаНагоре

Cheesy е така казано не звучи добре в друг смисъл че веднъж предупреден и ако не се коригира сам вече е с санкция дано този път по ясно да съм се изразила както предупреждавате останалите че така и така ... и за размените да се съобщава
Предполагам само колко работа е това и колко голяма е тежеста върху модове и админисртратор но така поне веднъж предупреден при второ такова нарушение да е с директно наказание без повторно осведомяване 
на мен в главата ми е ясно но дали го обясних и за другите незнам както и да е така стана че сякаш модовете сега трябва да си извоюват полужението наистина е трудно да съблюдаваш хиляди обяви но ще е по леко ако има предупреждение че предстои някакво санкциониране и ако потребителя не си вземе бележка- бан
И ще седна аз на един лист да си записвам кой потребител е предупреден  Undecided има правила щом не ги спазваш се наказва предупредително с най-лекия вариант -това за мен е предупреждение  Smiley
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
ATI
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 22

Профил
« Отговор #70 -: Декември 30, 2010, 22:44:48 »
Раздели ТемаНагоре

Защо на лист??? Kiss Kiss KissО,O O В кой век сме,.....? Sad
Активен
denismami
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #71 -: Декември 30, 2010, 22:45:01 »
Раздели ТемаНагоре

Wink
Разбирам ви явно когато не си надълбоко в нещата отстрани излежда друго никои не нападам особенно модовете вие двете сте ми много приятни дори да не ви познавам лично
Вярвам че всичко е обмислено за наше улеснение и щом този вид бан от 1 или 2 дни колкото е е вида предупреждение съм съгласна и аз не съм попадала  в ситуация да имам бан пр не е приятно
остава само всеки да спазва максимално правилата и види ли нарушение да си казва на когото трябва
От самото начало съм на мнение че свеки наказан е имал за какво да бъде щом е бил в разрез с правилата въпроса по скоро е че когато някои мине между капките и друг пък го види и се дразни
дори немога да си обяясна колко работа е това за един човек да наблюдава толковаобяви да отговаря на десетките писма на лс на куп др проблеми знам че не ви е леко и тази тема виждам че ви засегна и вие както маика брани детето си си пазите създаденото -САйТА И ПРАВИЛАТА
дано за напред по малко баннати да има и вашата работа да е по приятна
Активен

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #72 -: Декември 30, 2010, 22:55:38 »
Раздели ТемаНагоре

Защо на лист??? Kiss Kiss KissО,O O В кой век сме,.....? Sad
Ай пък ти сега  Cool
Активен

ATI
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 22

Профил
« Отговор #73 -: Декември 30, 2010, 22:56:29 »
Раздели ТемаНагоре

Точно душички затова става въпрос!!!-Всеки сайт си има правила и ние трябва да ги спазваме (christmas8) (christmas1) ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА 2011 НЕКА БЪДЕМ ПО-ДОБРИ И УСМИХНАТИ!!!
Активен
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #74 -: Декември 30, 2010, 22:58:03 »
Раздели ТемаНагоре

Wink
Разбирам ви явно когато не си надълбоко в нещата отстрани излежда друго никои не нападам особенно модовете вие двете сте ми много приятни дори да не ви познавам лично
Вярвам че всичко е обмислено за наше улеснение и щом този вид бан от 1 или 2 дни колкото е е вида предупреждение съм съгласна и аз не съм попадала  в ситуация да имам бан пр не е приятно
остава само всеки да спазва максимално правилата и види ли нарушение да си казва на когото трябва
От самото начало съм на мнение че свеки наказан е имал за какво да бъде щом е бил в разрез с правилата въпроса по скоро е че когато някои мине между капките и друг пък го види и се дразни
дори немога да си обяясна колко работа е това за един човек да наблюдава толковаобяви да отговаря на десетките писма на лс на куп др проблеми знам че не ви е леко и тази тема виждам че ви засегна и вие както маика брани детето си си пазите създаденото -САйТА И ПРАВИЛАТА
дано за напред по малко баннати да има и вашата работа да е по приятна
Не ме засягаш с нищо,но знаеш ли пък колко наказания са опростени примерно за не написани размери.Наказваме в краен случай не ни е хоби това  Tongue
Активен

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: