{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 4 5 [6]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Относно правилата  (Прочетена 13557 пъти)
0 Членове и 5 Гости преглежда(т) тази тема.
denismami
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 640

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #75 -: Декември 30, 2010, 23:08:17 »
Раздели ТемаНагоре

Вярно е аз самата в началото не бях поставила на всички обяви подробни см но не бях наказана  Cheesy
 (feast3)
весели празници мами Kiss
Активен

Ценя точноста.Не пращам за проба.Не плащам предварително на хора с по малко от моите оценки или без такива !
Пощата е за купувача. Стока неотговаряща на описанието не плащам и не връщам.
Давам на 1 вия дал адрес на ЛС
http://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%B8-%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F/247052752043675
Плетива и декоративни украшения-разгледайте!
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #76 -: Декември 30, 2010, 23:16:11 »
Раздели ТемаНагоре

Вярно е аз самата в началото не бях поставила на всички обяви подробни см но не бях наказана  Cheesy
 (feast3)
весели празници мами Kiss
(dance4)
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #77 -: Декември 30, 2010, 23:58:17 »
Раздели ТемаНагоре

охххх,не дочетох всичко до край,че вие много сте изписали бееееееее Huh?
Относно размяната,мога да се включа,че имам и аз наблюдения WinkВ някои от обявите си съм отбелязала,че не желая,но има хитруши,които все пак решават да ме питат,но на лични Roll EyesИ айде,да не съм лошане сигнализирам и разглеждам обявите им SmileyНе ми пречи да погледна,но май не е честно,след като има забрана,да се пита,а все пак е отбелязано,че не се желае размяна.И аз не съм тук,за да печеля,но има неща,за които съм преценила,че не искам размяна и се дразня като ме питат на лични.Особено пък като погледна обяви с вехтории Shocked Shocked ShockedА искат нещо съвсем ново!
Активен

Tedi007
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 304

Профил
« Отговор #78 -: Декември 31, 2010, 00:22:20 »
Раздели ТемаНагоре

Аз не обичам да ме питат за размяна след като съм написала ,че Не разменям.Пускам предимно обяви с нови дрехи на които не съм уцелила размера поръчани по интернат за мен или приятели.Разглеждала съм обяви за дамски дрехи и направо ми стана лошо от цените на дрехите втора употреба Shocked Shocked Shocked и се замислих дали е справедливо правилото за 70% от продажната цена.Една нова дреха на 70% и една дреха обличана десет пъти и съответно изпрана толкова пак на 70 %.Предпочитам да си купя нещо ново онлайн за тези пари.А  и в повечето сайтове знаят значението на думата - Намаление.
Вчера ходихме на кино в Мола и после се разходих по магазините.Цените на дрехите  с намалението са просто ужасни , а цените на спортните стоки - ужасяващи !!!Е,няма как да се науча да пазарувам от БГ!

Желая на всички весело посрещане на новата година !!!
Активен

Merianlll
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 72

Профил
« Отговор #79 -: Декември 31, 2010, 04:59:37 »
Раздели ТемаНагоре

Сега разбирам, че има такова правило  Shocked Явно и аз не чета правилата  Embarrassed
И на мен ми трябват пари, но ако ме попитат за размяна - разглеждам, не съм толкова заета, за да не мога да отделя 2 минути да разгледам 100 обяви.
Отделно ако харесам нещо и продавача е обявил "Не желая", а има хора, които са питали - питам и аз  Cool
Но сега ще знам - НИКАКВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!  Cheesy

Относно правилото - ще го спазвам, но не ме интересува какво ще решите.
Активен

Обичам да чета ЛС
Поставяйте оценки!!!!!
Изчаквам записалите се колкото преценя.
Не плащам предварително, за да няма после изненади.
Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските.
http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #80 -: Декември 31, 2010, 09:42:55 »
Раздели ТемаНагоре

не сме те хванали  Cheesy

А нали виждате,че нашите наказания са 2-3 дни.Стараем се да сме максимално добри,пращаме ЛС-та за размери,гледаме да не цапаме обявите много  Roll Eyes
Е,ако някой прекали-си получава заслуженото,защото тук правим нещата на добра воля(осигуряваме максимален комфорт) и когато не се оценява труда на Модератора,тогава следва санкция Wink Даваме няколко дни за прочитане на правилата и както аз се изразявам:„Време за размисъл как да продължи пребиваването си в сайта за в бъдеще!“ Smiley

Надявам се,че съм обяснила добре  Cheesy

Успешна Нова 2011г. и по-малко главоболия в сайта  Smiley
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891

Страници: 1 ... 4 5 [6]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: