{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 2 3 [4] 5   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нормални следи от употреба  (Прочетена 20802 пъти)
0 Членове и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #45 -: Януари 06, 2011, 15:20:11 »
Раздели ТемаНагоре

Много странни същества сме това хората.Като е скъпо,не го купуваме,защото е скъпо,нищо,че е качествено и струва 5 пъти повече.Като е евтино,що пък е евтино,сигурно е боклук.
Пример от моите обяви,който и аз не мога да разбера.Имам беб.комплект с етикет,т.е. нов,т.е.без забележки, с етикетна цена 12,50.Стигнах до 6 лв и дори намалих по случай празник на 4 лв, и пак получавам ЛС:"Нов ли е,защо е толкова евтин" и друго-"Може ли да намалите цената".
Ха сега ,де!
Нещата намирисват на раздел "Подарявам"  Cheesy
Изводът какъв е - слагайте високи цени и народа ще се избие
Има пътници за всеки влак.
Но не всичко,което е евтино, е калпаво или от втората.
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #46 -: Януари 06, 2011, 15:23:39 »
Раздели ТемаНагоре

какъв е проблема да я продаваш за 10лв. след като си сигурна в качеството? То за това вече не могат да се различават хубавите неща, защото всичко се сля на цена от 2-3-4лв. и хубаво и лошо и после ама там не пишеше. Щом е хубаво и си дала по голяма сума за него за каква търговка става въпрос?

Марката няма магазин в България, но въпреки, че не съм и помирисвала втора употреба разбирам, че там има доста стока, която не може да се намери на БГ пазара. Следователно все ще се появи някой, който от липса на друга работа ще започне да ме убеждава, че съм я взела за 50 ст и искам да печеля Smiley
Не съм виновна, че от раждането ми до ден днешен родителите ми (пък и аз ) сме  имали   възможност да пътуваме и да се обличам(е) с чужбински дрехи  Sad
Аз не съм пътувала много нито мойте родители,но аз също и децата ми и мъжо сме все маркови и скъпи,но за сега несмея да продавам скъпите и оригинални неща,защото ще се видя тук някъде че въртя търговия Roll Eyes,а пускам такива дето са за всеки джоб.И съм съгласна с теб,че няма как да го пуснеш и за безпари.Ами разни хора,разни идеали и разни разбирания
Именно  Cheesy Пък има и марки, които не сме и чували в БГ, които са с пословично качество
Иначе не ми е проблем да го пусна за без пари - нали не ми трябва вече пък и 5 лв са си пари  Cheesy
Барбарона е много права.
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #47 -: Януари 06, 2011, 15:24:16 »
Раздели ТемаНагоре

Много странни същества сме това хората.Като е скъпо,не го купуваме,защото е скъпо,нищо,че е качествено и струва 5 пъти повече.Като е евтино,що пък е евтино,сигурно е боклук.
Пример от моите обяви,който и аз не мога да разбера.Имам беб.комплект с етикет,т.е. нов,т.е.без забележки, с етикетна цена 12,50.Стигнах до 6 лв и дори намалих по случай празник на 4 лв, и пак получавам ЛС:"Нов ли е,защо е толкова евтин" и друго-"Може ли да намалите цената".
Ха сега ,де!
Нещата намирисват на раздел "Подарявам"  Cheesy
Изводът какъв е - слагайте високи цени и народа ще се избие
Има пътници за всеки влак.
Но не всичко,което е евтино, е калпаво или от втората.
и тук да кажа така е да то си е и до човек ама май ние вече не сме хора, а..........
Активен

velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #48 -: Януари 06, 2011, 15:26:12 »
Раздели ТемаНагоре

какъв е проблема да я продаваш за 10лв. след като си сигурна в качеството? То за това вече не могат да се различават хубавите неща, защото всичко се сля на цена от 2-3-4лв. и хубаво и лошо и после ама там не пишеше. Щом е хубаво и си дала по голяма сума за него за каква търговка става въпрос?

Марката няма магазин в България, но въпреки, че не съм и помирисвала втора употреба разбирам, че там има доста стока, която не може да се намери на БГ пазара. Следователно все ще се появи някой, който от липса на друга работа ще започне да ме убеждава, че съм я взела за 50 ст и искам да печеля Smiley
Не съм виновна, че от раждането ми до ден днешен родителите ми (пък и аз ) сме  имали   възможност да пътуваме и да се обличам(е) с чужбински дрехи  Sad
Аз не съм пътувала много нито мойте родители,но аз също и децата ми и мъжо сме все маркови и скъпи,но за сега несмея да продавам скъпите и оригинални неща,защото ще се видя тук някъде че въртя търговия Roll Eyes,а пускам такива дето са за всеки джоб.И съм съгласна с теб,че няма как да го пуснеш и за безпари.Ами разни хора,разни идеали и разни разбирания
Именно  Cheesy Пък има и марки, които не сме и чували в БГ, които са с пословично качество
Иначе не ми е проблем да го пусна за без пари - нали не ми трябва вече пък и 5 лв са си пари  Cheesy
Барбарона е много права.
ами явно сме малко тия дето мислим по един и същи начин.Да на днешно време и 5лв.са си пари за повечето от нас
Активен

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #49 -: Януари 06, 2011, 15:30:47 »
Раздели ТемаНагоре

ами явно сме малко тия дето мислим по един и същи начин.Да на днешно време и 5лв.са си пари за повечето от нас
Реално погледнато ако добавя 20 ст. към тези 5 лв. ще си платя кухнята на малкият за 4 дни Smiley
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #50 -: Януари 06, 2011, 15:35:05 »
Раздели ТемаНагоре

Реално погледнато ако добавя 20 ст. към тези 5 лв. ще си платя кухнята на малкият за 4 дни Smiley
така си е да  Wink
Активен

bebelinka
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 131

Профил
« Отговор #51 -: Януари 06, 2011, 15:48:07 »
Раздели ТемаНагоре

Аз лично не смятам,че са нормални следите от употреба,когато по дрехата има появили се топченца и материята е дооста захабена.Под захабена разбирам-провиснала и разтеглена.Ако това е дреха в мн.добро състояние,то за тези в категория добро не искам и да си помислям.

Аз съм тази с която Dama pika има спор относно пуловера,но не смятам  да премълчавам!

Явно,че няма единен критерий и всичко опира до морала и личната оценка.И все пак не всичко може и е редно да се продава!
Активен

Не ми изпращайте боклуци!
Предварително заплащам единствено нови неща с етикет!
Всичко друго първо виждам и после плащам!
Размени правя!
Игнорирам по лична преценка!
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #52 -: Януари 06, 2011, 16:05:53 »
Раздели ТемаНагоре

ми и аз сьм притеснена,изпратих един панталон в сьстояние-добро!сьс нормални следи-всьщност леко напукан шев от дебелото ми Д...ма изобщо не ме попитаха защо е"добьр'сега ми е напрегнато дали не е проблем...ма пьк се реванширах с доста подарьци по тоя повод...уф,знам ли,хора различни наистина...
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #53 -: Януари 06, 2011, 16:10:56 »
Раздели ТемаНагоре

ми и аз сьм притеснена,изпратих един панталон в сьстояние-добро!сьс нормални следи-всьщност леко напукан шев от дебелото ми Д...ма изобщо не ме попитаха защо е"добьр'сега ми е напрегнато дали не е проблем...ма пьк се реванширах с доста подарьци по тоя повод...уф,знам ли,хора различни наистина...
споко ако я някоя като мен няма да имаш проблем  Kiss .нали е в добро състояние по обява дае питала в крайна сметка.
Активен

malvi77
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 228

Профил
« Отговор #54 -: Януари 06, 2011, 16:22:16 »
Раздели ТемаНагоре

Ами аз винаги питам за конкретни забележки, в подписа си съм писала с големи букви, че връщам дрехи със неупоменати забележки, но продължават да ми ги изпращат.........

Ами да ви попитам в случай когато дрехата неотговаря на описанието, има забележки за които не е споменато и вие я връщате, в този случай възстановявате ли на продавача разходите за пощенските които е дал за да ви изпрати пакетчето....според мен не би следвало-ами пощенските за връщането на нещо, което нестава дори за подаряване на мен кой ще ми ги възстанови, то май вече не трябва и да връщам. Правя снимки и направо го изхвърлям.... Cheesy
Активен

Спазвам реда на записване в обявите си
Предимство имат купувачите на по вече от един артикул;
Предпочитам банков превод за разплащане/може и със запис/-винаги се съобразявам с отсрешната страна;
Не приемам наложен платеж;
Винаги пиша оценка-пишете и вие;
Пари предварително НЕизпращам вече;

ВНИМАНИЕ: МРЪСНИ ОБУВКИ И СЪС ЗАСЪХНАЛА КАЛ ПО ТЯХ, КАКТО И ДРЕХИ С НЕПОСОЧЕНИ В ОБЯВАТА ЗАБЕЛЕЖКИ ВРЪЩАМ ВЕДНАГА БЕЗ ОБЯСНЕНИЕ!

Рейтингът ми от....
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=55822&ppaction=readfeed
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #55 -: Януари 06, 2011, 16:25:23 »
Раздели ТемаНагоре

аз това не мога да си го обясня как ще изпратиш на някой нещо не изпрано бе мам......стара.Пък и с КАЛ ами това е ужасно според мен.Вярно,че като го получиш пак минава през паралнята преди да си го сложиш,но за мен това е МНОГО ГРУБО ОТНОШЕНИЕ и МЪРЛИВОСТ
Активен

malvi77
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #56 -: Януари 06, 2011, 16:42:45 »
Раздели ТемаНагоре

Повярвайте ми и обувки с кал съм получавала Shocked убедих се за кой ли път, че снимките "тотално" лъжат и от тях почти никога не се разбира реалното и действително състояние...
Активен

Предпочитам банков превод за разплащане/може и със запис/-винаги се съобразявам с отсрешната страна;

ВНИМАНИЕ: МРЪСНИ ОБУВКИ И СЪС ЗАСЪХНАЛА КАЛ ПО ТЯХ, КАКТО И ДРЕХИ С НЕПОСОЧЕНИ В ОБЯВАТА ЗАБЕЛЕЖКИ ВРЪЩАМ ВЕДНАГА БЕЗ ОБЯСНЕНИЕ!

Рейтингът ми от....
eternity
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 319

Профил
« Отговор #57 -: Януари 06, 2011, 16:43:52 »
Раздели ТемаНагоре

з смятам, че топченцата не бива да са проблем, това не може да е забележка поради която трябва да се върне дрехата! не всеки има машинка да ги почисти. а топченца могат да се появят и от едно обличане с последващо пране. ето пример: суитчър на Дисни за малката, купих го от продавалник от една мама, която ми го продаде ново, без етикет. след първото пране е на топченца. друг пример турска блузка, купена нова (от детски магазин)  за малко пари и поради тази причина много експлоатирана (щото и да я съсипя няма да ме е яд, дала съм примерно 6 лв за нея), но след сума ти и пранета няма никакви топчета... друг пример след 30 мин с нов чорапогащник и 2-3 тегела по пода топченцата са налице и без да е минало през прането.
аз се старая винаги да описвам забележките, като например - изпуснат декоративен шев, или дупчица по дрехата, ако пропусна някоя то обикновено не за да скрия, а от недоглеждане. но пък аз лично много се възмутих на една мама (не помня оттук или в продавалник), която връщаше дрехи дори за отпечатани щипки върху дрехите Shocked Shocked  Shocked
Активен

Коректна съм. Очаквам същото.
Уважавам добрата комуникация.
Уведомявайте ме за Вашите решения, дори и да се отказвате.
След запис в обява, моля пишете с адрес на ЛС. Изчаквам до 48 часа, след което ще считам, че се отказвате.
Поставям оценки, поставяйте и Вие.
Уточнения само на ЛС.
Пощенските се поемат от купувача, ако не е уговорено друго.

Това е моят рейтинг в detski-filmi.eu:
http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=66832&profile_type=feedback

долният линк не е вирус. помагате на сина ми в една онлайн игра
http://s1.bg.battle-knight.com/index.php?loc=hire&ref=MzU3NDA1
ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Профил
« Отговор #58 -: Януари 06, 2011, 16:47:51 »
Раздели ТемаНагоре

За всички бих казала WinkПарите трябва да се ценят иначе няма да идват при теб Tongue
Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
malvi77
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #59 -: Януари 06, 2011, 16:48:55 »
Раздели ТемаНагоре

Е, аз за топчета неправя проблеми, а за следите от щипки-поне е изпрано... Smiley
Активен

Рейтингът ми от....

Страници: 1 2 3 [4] 5   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: