desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Март 02, 2011, 14:28:20 » |
Нагоре
|
И аз си падам по плетките Баба ми ме е учила когатобях мнго малка,та съм позабравила някои неща,но преди да родя изплетох 2 одеалца на 1 кука за бебка,1 шапка и 1шал-на 1 кука,а на 2 ми е малко по-трудно-1 елече
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
postolka
mita
new user
Неактивен
Публикации: 24
|
|
« Отговор #16 -: Март 11, 2011, 11:03:13 » |
Нагоре
|
Аз също много плета,скоро ще добавя нещо от последните ми творения.
|
|
|
Активен
|
mb
|
|
|
fish
new user
Неактивен
Публикации: 263
|
|
« Отговор #17 -: Март 16, 2011, 07:29:28 » |
Нагоре
|
И аз в тази тема. Мога да плета на две куки, но немога да заплитам отдолу. Майка ми го правеше, а от скоро е инвалид и е с дясна парализа и затова не съм плела от две-три години. Наскоро плетах един шал на дъщеря ми ама захващането отдолу да не го видите ще паднете добре, че сложих ресни да не се вижда. Много искам да се науча на една кука ако някой знае къде да намеря видеоклип да видя захващанетото на една кука / и на две куки- и двете захващания немога/ ще му бъда благодарен
|
|
|
Активен
|
Започва се голямото изнасяне -премесване на обявите! Другите ми Оценки http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=37704ник fish ходя в пощата 2пъти седмично 1.Над 12лв първо запис!Нищо лично-набутах се с пари 2. Чакам 4ч.който го иска да пише на лични ЗАПИСИ-пощата или ПРокредит банк I BAN: BG54PRCB92301026240216 BIC:PRCBBGSF Милуша Стамова Атанасова ----- МОЛЯ, НАПОМНЯЙТЕ МИ ЗА ОЦЕНКИ - АКо не съм писала тайно влизам от работа и по късно пиша ето т. при нужда 0878 879 544-
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
|
|
« Отговор #18 -: Март 19, 2011, 22:21:06 » |
Нагоре
|
И аз в тази тема. Мога да плета на две куки, но немога да заплитам отдолу. Майка ми го правеше, а от скоро е инвалид и е с дясна парализа и затова не съм плела от две-три години. Наскоро плетах един шал на дъщеря ми ама захващането отдолу да не го видите ще паднете добре, че сложих ресни да не се вижда. Много искам да се науча на една кука ако някой знае къде да намеря видеоклип да видя захващанетото на една кука / и на две куки- и двете захващания немога/ ще му бъда благодарен
в youtube има страхотни клипчета и буквално можеш дасе научиш само от гледане
|
|
|
Активен
|
|
|
|
postolka
mita
new user
Неактивен
Публикации: 24
|
|
« Отговор #19 -: Юни 04, 2011, 09:41:20 » |
Нагоре
|
Аз също плета на една и две куки.
|
|
|
Активен
|
mb
|
|
|
mim71
new user
Неактивен
Публикации: 32
|
|
« Отговор #20 -: Юли 05, 2011, 09:29:25 » |
Нагоре
|
И аз също тук Много обичам да плета на една кука
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам по пощата-винаги препоръчано!
|
|
|
gaga1973
new user
Неактивен
Публикации: 6
|
|
« Отговор #21 -: Юли 07, 2011, 21:34:26 » |
Нагоре
|
Зори, една мама в Продавалника aniimirko е писала във форума по една тема,че има роднина,която плете обувки,ботуши и чанти. Свържи се ако искаш с нея,може и да ти помогне. Знаели човек. PLETE SE PRIMERNO OB.PLETKA PO SLEDNATA SHEMA-RISUVAM TI Q PO TOCHKI,TATO SE PLETAT SAMO TE V HORIZONTALNIQ IM RED .....................@@@@ .....................@@@@ .....................@@@@ ...............................@@@@ ...............................@@@@ ...............................@@@@ .....................@@@@ .....................@@@@ .....................@@@@ I SLED TOVA ZNACITE ,TOVA SA NAETI BPIMKI KADETO SAM TI POKAZALA.I NAKRAQ SE ZASHIVA DANO GO RAZBERESH I USPEH
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
desiplamen
Mama na Krisi
power user
Неактивен
Публикации: 911
Може да отсъствам2 дни!Моля да ме разберете
|
|
« Отговор #23 -: Декември 01, 2011, 21:45:47 » |
Нагоре
|
Този шал е страшно лесен за плетене Фло!Преждата е готова!Нужно е само да си избереш цвят,да я навиеш(за по-лесно)като бинт както се навива и да захванеш примерно 5 бримки,след което си плетеш на 2 шиша опакова плетка,отвреме навреме можеш да плетеш и лицева(за да стане по-къдрав шала).Аз съм си изплела 3 вече.Изплита се за около 2 часа
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от Вас! Първият дал адрес на лични е с предимство! Моля не ми изпращайте боклуци,които трябва да изхвърля аз вместо Вас!!Пиша оценки,правете го и Вие!!
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #24 -: Декември 04, 2011, 13:29:02 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Весели празници!
|
|
« Отговор #26 -: Декември 04, 2011, 14:03:51 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Весели празници!
|
|
« Отговор #27 -: Декември 04, 2011, 14:51:05 » |
Нагоре
|
Пак да питам:колко гранчета ще ми трябват за 2а шала,като единият детски?
|
|
|
Активен
|
РАЗМЕНЯМ!!!
|
|
|
s0n1a
new user
Неактивен
Публикации: 226
|
|
« Отговор #28 -: Декември 04, 2011, 20:58:27 » |
Нагоре
|
Пак да питам:колко гранчета ще ми трябват за 2а шала,като единият детски? не съм много наясно но много зависи от вида прежда и от плетката. Във всеки магазин за прежда биха могли да ти кажат и можеш да си сигурна дори ч е ще ти продадат пове от необходимото. НА мен ми продадоха прежда за една шапка а оплетох 2 шапки от това количество
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #29 -: Декември 04, 2011, 21:33:20 » |
Нагоре
|
Зори,зависи каква дължина и ширина ще го правиш,а също и гъстотата на самата плетка,вземи си 2 гранчета по 100 грама пък каквото ти остане може и за една малка детска шапка
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
|
|